• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Hadi yaa gercekten cok sanslıymıssin.doktor biraz ilgisizdi zaten, bide baska bi doktorda sansimı deniyim en iyisi.bende bugün rutin testleri yaptirdım.
Bende randevusuz gittim , 6-7 gebe polikliniği var boş olduğu halde kabul etmediler, sadece bu doktor kabul etti sağolsun hem rutinleri istedi hem raporu çıkardı. Güzel sonuçlar alalım insallah canım 🤲

Bende randevusuz gittim , 6-7 gebe polikliniği var boş olduğu halde kabul etmediler, sadece bu doktor kabul etti sağolsun hem rutinleri istedi hem raporu çıkardı. Güzel sonuçlar alalım insallah canım 🤲
Doktorun iyisini bulmussun o zaman. Senin sonuclar cıkmadımi yada hemen cıkmıyomu bilmiyorum. Ben ogleden sonra verdim

Kızlar ya çok aceleci davranıyorsunuz. Moral bozmak yok 5.gün embriyosu için bile 12 gün bekletiyorlar 10.gün 0 çıksa bile 12.gün çoğu doktor test istiyor tekrar. Yani diyeceğim şu ki 7.gün sevinmek için de üzülmek için de çok erken. Boşuna yıpratmayın kendinizi . Hem madem 7 de her şey belliydi o zaman tüm dünya niye 10. ve 12.gün test istiyor herkes 7.gün test isterdi di mi ? Biz bu süreçte aylarımız hatta senelerimiz gidiyor biraz sabır lütfen bekleyin umutla bir kaç gün daha yolun sonunda ışık var 🤗

Bir de kimsenin süreciyle değeriyle kıyaslamayın kendinizi. Herkesin bünyesi farklı, embriyosu farklı , tedavisi ve hikayesi de farklı . Yani 10.gün sıfırdan başlayıp sağlıkla doğum yapan da var bu forumda çok yüksek değerlerle başlayıp bir kaç ay sonra biten de var. Her şey Allahtan kendi sürecimizi deneyimlicez en önemlisi inanalım morallerimiz yüksek olsun 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Doktorun iyisini bulmussun o zaman. Senin sonuclar cıkmadımi yada hemen cıkmıyomu bilmiyorum. Ben ogleden sonra verdim
Çıktı sonuçlar canım , internetten gördüm. Bazı değerler yüksek çıkmış ama henüz kendi doktoruma göstermedim. İnternetten baktım gebelik yukseltebiliyormus. Birde çok fazla ilac içiyordum onlarinda etkisi olabilir diye düşünüyorum. Şimdi ilaclari azaltarak kesiyoruz. Senin nasıl çıktı ? İlaclarin ne durumda ?

Evet 6. Günde silik, 7. günümde daha belirgin çizgiyi gördüm. Bugün de 8. Günüm dayanamadım kan testi yaptırdım. Sonucu 78 çıktı. Ama asıl test günüm pazartesi günü. Pazartesi tekrar yaptırıp bakacağım artışa. Çünkü çatlatma iğnesinin etkisi olabilir 🤔 hepimizin dileği hayırlısıyla olur inşallah 🙏

Back