- 24 Ocak 2021
- 5.662
- 1
- 4.881
- 123
- 30
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #10.701
Tebrikler canım çatlatma iğnesi etkisi 10-12 gün arası geçiyor merak etme değerinde güzel çıkmış katlanarak artsın inşallahEvet 6. Günde silik, 7. günümde daha belirgin çizgiyi gördüm. Bugün de 8. Günüm dayanamadım kan testi yaptırdım. Sonucu 78 çıktı. Ama asıl test günüm pazartesi günü. Pazartesi tekrar yaptırıp bakacağım artışa. Çünkü çatlatma iğnesinin etkisi olabilirhepimizin dileği hayırlısıyla olur inşallah
Benim 7. Gün 1.9 çıktı 9. Gün yükseldi. Olmasa 0 çıkıyor genelde. Umutsuzluğa kapılmayın
9. Gün kaç çıkmıştı değeriniz ? :)Benim 7. Gün 1.9 çıktı 9. Gün yükseldi. Olmasa 0 çıkıyor genelde. Umutsuzluğa kapılmayın
5.5 yine düşüktü ama pozitifti. sonradan yükselmeye başladı hızla. 1.9 yükselmeye yeni başladığını göstermiş halbuki. Boşuna moral bozmuştum. Siz bozmayın9. Gün kaç çıkmıştı değeriniz ? :)
Hakkımız da hayırlısı olsun bende Şubat ayına kaldımSelam aleyküm arkadaşlar benim 2.ci tüp bebek denemem Şubat ayına kaldı çok yoruldum sanırım hem bedenen hemde ruhen dinlenmek istiyorum ara ara uğrarım sizleri merak ederim ben de şimdilik Allah'a emanet olun inşallah
Dondurulmuş embriyo mu ? Herhangi bir çatlatma iğnesi vs. Yaptırmış mıydınızMerhabalar. 5.gün embriyosu transferin 4.günü idrar test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Biliyorum çok erken yaptım öylesine. Hormonlar yanıltabilir mi
Tutmasa değeriniz nasıl yükselsin. Belki yeni tutunmuştur. Artarak gitsin inşallahKızlar kan 28,218. Gün 3.gün embriyosu tutmadı herhalde
Yaaaa gerçekten mi inşallah öyledir. İnşallah kana yeni geçiyordur5.5 yine düşüktü ama pozitifti. sonradan yükselmeye başladı hızla. 1.9 yükselmeye yeni başladığını göstermiş halbuki. Boşuna moral bozmuştum. Siz bozmayın
Üzülme canim, benimde 5. Gün negatif çıktı sonra ki gun cok gec beliren incecik gölge. Daha bugun (9.gun) pembe ince bi çizgi. Sıkma canınıBende şimdi test yaptım 5. Gün ilk günü sayarsak 6. Tek çizgiii kocaman6. Gün embriyosuydu
Çok yeni bencede katlanarak artar inşallahTutmasa değeriniz nasıl yükselsin. Belki yeni tutunmuştur. Artarak gitsin inşallah
Benimde bazıları yuksek cıkmis tabi bi suru sey var hic birini anlamiyoruz. Anladigim bi tek tsh var. Sen demistin yukselebiliyor diye, onu yuksek cıkar diye düsünürken baya düsük cıkmıs 0,28.Çıktı sonuçlar canım , internetten gördüm. Bazı değerler yüksek çıkmış ama henüz kendi doktoruma göstermedim. İnternetten baktım gebelik yukseltebiliyormus. Birde çok fazla ilac içiyordum onlarinda etkisi olabilir diye düşünüyorum. Şimdi ilaclari azaltarak kesiyoruz. Senin nasıl çıktı ? İlaclarin ne durumda ?
Evet evet . Hala devam ediyor. Ayaklarım kopacak gibiÇok yeni bencede katlanarak artar inşallahbu arada benimde dünden beri adet olacakmışım gibi kasıklarım sanırım ilk belirti bu sizinde öyleydi galiba
Benim adetim çok hafif geçer o yüzden buda aynı öyle şu an artar mı bilmiyorum ama bacaklarımda falan bir şey yok benim arada biraz bele vuruyor tekEvet evet . Hala devam ediyor. Ayaklarım kopacak gibi
Birde hiç terleme üşüme göğüs ağrısı falan yok bendeEvet evet . Hala devam ediyor. Ayaklarım kopacak gibi
Öyle mii yarın yine yapcam erken gebelik testi yapmıştım şimdi elimde 4 5 tane kaset test varÜzülme canim, benimde 5. Gün negatif çıktı sonra ki gun cok gec beliren incecik gölge. Daha bugun (9.gun) pembe ince bi çizgi. Sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?