- 27 Kasım 2019
- 355
- 330
- 103
- 29
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #10.681
Bence psikolojikdir oKızlar canım haşhaş çektieskiden filede satılıyordu balın içine koyup kahvaltıda falan yiyordum yolladım eşimi bakalım bulabilecek mi Sizde aşermeye başladınız mi yoksa tamamen psikolojik mi ?
Bende randevusuz gittim , 6-7 gebe polikliniği var boş olduğu halde kabul etmediler, sadece bu doktor kabul etti sağolsun hem rutinleri istedi hem raporu çıkardı. Güzel sonuçlar alalım insallah canımHadi yaa gercekten cok sanslıymıssin.doktor biraz ilgisizdi zaten, bide baska bi doktorda sansimı deniyim en iyisi.bende bugün rutin testleri yaptirdım.
İnşallah kızlar çok teşekkür ederim darısı keseyeBize umut oluyoo pozitifleri görmek canım benim inşallahh sağlıklı kucağına alırsın
1.92Sizin daha yüksek çıkar büyük ihtimalle
Hayırlısı olsun canım üzme kendini nasip olunca en güzeli olur tekrar denersin hem daha 7.günmüş 12.gün kesinlikle tekrarla ilaçlarını bırakma bence inşallah yükselir
Evet pazartesi tekrar vericem kan bakalmHayırlısı olsun canım üzme kendini nasip olunca en güzeli olur tekrar denersin hem daha 7.günmüş 12.gün kesinlikle tekrarla ilaçlarını bırakma bence inşallah yükselir
Doktorun iyisini bulmussun o zaman. Senin sonuclar cıkmadımi yada hemen cıkmıyomu bilmiyorum. Ben ogleden sonra verdimBende randevusuz gittim , 6-7 gebe polikliniği var boş olduğu halde kabul etmediler, sadece bu doktor kabul etti sağolsun hem rutinleri istedi hem raporu çıkardı. Güzel sonuçlar alalım insallah canım
Artar belki 12.gün bekle istersenEvet pazartesi tekrar vericem kan bakalm
Benim 5. Gün ya doktor çağırdı pazartesiArtar belki 12.gün bekle istersen
Yani 5. Gün embriyosuBenim 5. Gün ya doktor çağırdı pazartesi
Anladım benim ilk deneme pek bilmiyorumda 5.gün erken oluyor test o zamanBenim 5. Gün ya doktor çağırdı pazartesi
Canım benimde 3. Gün embriyosu 9. Günde değerim 40 çıkmıştı önemli olan düzenli artış olmasıKızlar kan 28,218. Gün 3.gün embriyosu tutmadı herhalde
İnşallah artarak devam eder canım bende pek bilmiyorum kan değerlerini ama yorumlara bakınca 8. Gün için iyi diyolar ümitsizliğe kapılmadan inanarak bekleKızlar kan 28,218. Gün 3.gün embriyosu tutmadı herhalde
Doğru diyorsun canım öyleymiş inşallah artar sağlıkla senide tebrik edermCanım benimde 3. Gün embriyosu 9. Günde değerim 40 çıkmıştı önemli olan düzenli artış olması
Doğru diyorsun canım öyleymiş inşallah artar sağlıkla senide tebrik edermCanım benimde 3. Gün embriyosu 9. Günde değerim 40 çıkmıştı önemli olan düzenli artış olması
Öyle canım hayırlısı artık beklemekten başka çare yok :)İnşallah artarak devam eder canım bende pek bilmiyorum kan değerlerini ama yorumlara bakınca 8. Gün için iyi diyolar ümitsizliğe kapılmadan inanarak bekle
Çıktı sonuçlar canım , internetten gördüm. Bazı değerler yüksek çıkmış ama henüz kendi doktoruma göstermedim. İnternetten baktım gebelik yukseltebiliyormus. Birde çok fazla ilac içiyordum onlarinda etkisi olabilir diye düşünüyorum. Şimdi ilaclari azaltarak kesiyoruz. Senin nasıl çıktı ? İlaclarin ne durumda ?Doktorun iyisini bulmussun o zaman. Senin sonuclar cıkmadımi yada hemen cıkmıyomu bilmiyorum. Ben ogleden sonra verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?