- 24 Ocak 2021
- 5.662
- 1
- 4.881
- 123
- 30
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.661
İlk denemem hiç bilmiyorum ki değerleri kaçıncı gün nasıl iyi kötü inşallah yükselir hayırlısıyla3. Gün embriyosu ve 8. Gün gayet güzel bi değer bence.. tbrkler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk denemem hiç bilmiyorum ki değerleri kaçıncı gün nasıl iyi kötü inşallah yükselir hayırlısıyla3. Gün embriyosu ve 8. Gün gayet güzel bi değer bence.. tbrkler
Evet idrarda görünce vermek istedim salı doktor randevum var zaten değerimde çok düşük kimyasal olma ihtimalim yüksek12. günde kan vermeliydin, erken olmuş canım. Artar Allah’ın izniyle merak etme
Canımm 2günde bir katlanıp test tarihinde çıkacak değer tahminen 100 üstü olacaktır oda gayet iyi şimdiden üzme kendini benim tutmayan 12. Günde 28küsür çıkmıştı senin gününe göre bence idealKızlar kan 28,21 8. Gün 3.gün embriyosu tutmadı herhalde
Öyle mi diyosun canım inşallah artar o zaman banada dua edin 1.5 senedir olmuyorCanımm 2günde bir katlanıp test tarihinde çıkacak değer tahminen 100 üstü olacaktır oda gayet iyi şimdiden üzme kendini benim tutmayan 12. Günde 28küsür çıkmıştı senin gününe göre bence ideal
İnşallah canım valla yazmasamda her okuduğum msjın sahibine dua ediyorum rabbim hayırlısı ile tez vakitte nasip etsin diye seninde kat kat yükselcek inşallahÖyle mi diyosun canım inşallah artar o zaman banada dua edin 1.5 senedir olmuyor
Hımm anladım ben yaşınız müsait çift koyar diye düşünmüştüm tabi doktor ne derse o hayırlısı çift tek farketmez mühim olan sonuç zaten inşallah güzel sonuçlanırDr um cift embriyoya karsi tek koyilacak buyuk ihtimal iyi kaliteyi koyacak hakkimizda hayirlisi artik bekleyip gorecegiz
Amin canım inşallah bende öyle herkese versin sağlıklı hayırlı bir bebek allahımİnşallah canım valla yazmasamda her okuduğum msjın sahibine dua ediyorum rabbim hayırlısı ile tez vakitte nasip etsin diye seninde kat kat yükselcek inşallah
Bende kan verdim 7. Gün. Sonuç bekliyormİlk 4 5 gun transfer den sonra hic bir his yok 5. 6. Gunden sonra basliyor benim cok sancm oldu kahve lekelenmem oldu 9. Gunde gordum idrar testinde pozitifi oyle kan verdim canim belli olmuyor olumsuz dusunme
gonapeptyl de betahcg yok test sonucuna etki etmez canımBen çatlatma iğnesi ovitrelle 3te 1 ini vurdum iki tanede gonapetly gibi bi iğne vurdum ayın 25inde 13 gün oldu etkisi geçmiştir herhalde ama bilemedim oladabilir
Öyle düşünme, 2 günde bir 2 ye katlarsa , tam gününde 112 gibi bir değer olur insallahEvet idrarda görünce vermek istedim salı doktor randevum var zaten değerimde çok düşük kimyasal olma ihtimalim yüksek
daha çok erken cnm sonuç henüz belli olmaz bence test günündeki değer önemliKızlar kan 28,21 8. Gün 3.gün embriyosu tutmadı herhalde
sonucunu bekliyoruz cnm inşallah hayırlısıyla güzel çıkarBende kan verdim 7. Gün. Sonuç bekliyorm
İnşallah canım hayırlısı artık nasipte varsa olurÖyle düşünme, 2 günde bir 2 ye katlarsa , tam gününde 112 gibi bir değer olur insallah
Evet canım hayırlısı artık beklemedeyimdaha çok erken cnm sonuç henüz belli olmaz bence test günündeki değer önemli
İnşallah teşekkür ederim. Haber vericemsonucunu bekliyoruz cnm inşallah hayırlısıyla güzel çıkar
Benim 28,21 çıktı 8.gün tek 3.gün embriyosuyla sizin kaçıncı gün embriyosu inşallah iyi haberler alırsınızİnşallah teşekkür ederim. Haber vericem
Teşekkür ederim benim 5. Gün embriyosu 7. Gün bugünBenim 28,21 çıktı 8.gün tek 3.gün embriyosuyla sizin kaçıncı gün embriyosu inşallah iyi haberler alırsınız
Hadi yaa gercekten cok sanslıymıssin.doktor biraz ilgisizdi zaten, bide baska bi doktorda sansimı deniyim en iyisi.bende bugün rutin testleri yaptirdım.Ben dün hem endokrine gittim. Gitmişken kadın doğuma gittim , gebelik rutin testlerimi yaptırdım. Oksapari doğuma kadar kullanacakmışım acaba raporu oluyor mu dedim. Doktor buradaki doktorlar uğraşıp çıkarmaz ama şanslı günündesin çıkarayım dedi. 5 dakikada çıkardı
Sizin daha yüksek çıkar büyük ihtimalleTeşekkür ederim benim 5. Gün embriyosu 7. Gün bugün