2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Gunaydin guzeller! Doktordan geliyorum. Kizlar bebek Sat-a gore 8+2, olcuye gore 7+6 haftalik. Bu bir sorun olur mu? Doktorum delirme, hic bi sorun yok dedi cok sukur. Yinede aklima takildi, bu durumu yasayanlari okumustum. Cevaplarinizi bekliyorum

Kötü şeyler yaşayama öyle endekslendik ki iyilere kanalize olamıyoruz bence o yüzden bu tedirginliğin.
Koca bir maşallah arkadaşım darısı bize hiç sıkıntı yapma

Çok çok güzel sonucun Allah şimdiden mükemmel bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin.
Ben de 3. gün embriyosu çift koyduracağım. Sanırım tek tuttu senin de?

Amin ins.. 3. Gün embiryosu 7.gun normal gebelik testinde silik çıkmıştı ins sizinde erkenden belli olur.. bilmiyorum ki Dr bişey demedi.tabi daha kese olayına gelemedik..nasip tek çift hepimiz için hayırlısı...

Allah ım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah . ne mutlu sana :) yazdığın belirtilerin aynısı bende de var inşallah sonucum aynı olur :)

Kızlar ben iştahımı kontrol edemiyorum bu hormonlardan sonra daha kötü oldu. 58 kiloyum öyle çok kilom da yok. bugün 5. Günüm ve sanki adet olcam gibi adetime yakınn aşırı iştahlı olurum. Pozitifi görenler iştahınız nasıldı acaba?

Benim de TSH 4 çıktı ve ilaca başladık, siz de durum nedir

Sen k3ndini nasil iyi hissedersen aenin icin en dogrusu odur canim

Kuzum rabbim doğru zamanda doğru yerde başlamayı nasip etsin inşallah canım benim dualarımdasin bigün hepimiz anne olscaz allah'ın izniyle hiç unutma olur mu❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…