• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Tekti evet.0.2 çıkmış ama kendi doktorum ısrarla ilaçlara devam 10 ocakta yapacağız kan testi diyor hala..
Canım benim de öyle oldu önden kan yaptırdım negatif çıktı ama ilaçları kullanmaya devam ettim test gününe kadar. Tabiki değişen bir şey olmadı biliyordum ben de olmayacağını zaten 😊
İhtimal var diye kulan diyorlar ilaçları. Çok beklentiye girmeden devam et tabiki. İnş senin sonucun değişir 🙏🏻

Selam canım inş inş 🙏🏻 benim farklı sorunlar da çıktı. Eşimde birkaç ay önceki test sonucunda clde 13 mio toplamda 45 mio olan sperm sayısı, transfer günü verilen spermde toplamda 20 binmiş. Test tekrarlayacağız. Sonuç aynı çıkarsa eşimde ağır oligospermi var demek oluyor. Doktor ilk sonuçlarımızla doğal yoldan imkansız değil gebelik demişti ama son sonuçlarımıza göre tek seçenek tüp bebek olarak kalıyor. Biz tüp bebeğe her türlü devam edecektik ama doğal yoldan şansımız olduğunu bilmek rahatlatıyordu yine de. Bende yumurta rezervi azlığı eşimde de ağır oligospermiyle devam ediyoruz yola bakalım.

Sen napacaksın hemen başlayacak mısın yeni tedaviye? @Zecmel @Nil Gunes CevikKiz CevikKiz @hasretim0601 @Zeynepkur kızlar sizler ne zaman planlıyoruisunuz yeni tedavileri?
Valla benim durum biraz karışık yani bir iki ay doktor kendisi ara verelim dedi o arada testler vs yapılacak bakalım en az 4 ay galiba

İlaçlara devam et canım bırakma. Benim 5.gün embriyosu iki tane olduğu halde 10.gün test erken dedi en az 12 gün beklemek gerekiyormuş. Allahtan ümit kesilmez iki gün daha kullan ilaçları ne olacak zaten kullanıyoruz
Mecbur kullanacağım da bu saatten sonra sonucun değişeceğini zannetmiyorum.. boşuna iğnelere devam yani..

Canım benim de öyle oldu önden kan yaptırdım negatif çıktı ama ilaçları kullanmaya devam ettim test gününe kadar. Tabiki değişen bir şey olmadı biliyordum ben de olmayacağını zaten 😊
İhtimal var diye kulan diyorlar ilaçları. Çok beklentiye girmeden devam et tabiki. İnş senin sonucun değişir 🙏🏻
Zannetmiyorum değişeceğini.. ikinciye kısmet o zaman olur inş🤗

Zannetmiyorum değişeceğini.. ikinciye kısmet o zaman olur inş🤗
Üzülmek yok olumsuz olursa sonra yine devam edersin inş. 2.ye dediğin gibi 🤗 zaten ilaç dolu her yanımız, kullanıyoruz son güne kadar bir ümit 🤭 inş gerek kalmaz diyelim 🙏🏻

Kızlar ben de negatif çıktı kan testi.. erken gebelik testi çift çizgi çıkmasına rağmen..inş bi gün isteyen herkesin bebişi olur..
Ama net çizgi görmüştünüz siz öyle hatırlıyorum 😔 üzülmeyin lütfen pes etmek yok nefes aldığımız sürece bir umut var toparlanınca yeniden devam 😢 Allahım kalbinize göre versin ve en kısa zamanda güzel haberler alın inşallah 🙏

Ama net çizgi görmüştünüz siz öyle hatırlıyorum 😔 üzülmeyin lütfen pes etmek yok nefes aldığımız sürece bir umut var toparlanınca yeniden devam 😢 Allahım kalbinize göre versin ve en kısa zamanda güzel haberler alın inşallah 🙏
Evet erken gebelik testinde silik çizgi görmüştüm.. hatt hala test bile duruyor.. içimden erken gebelik testi de yanıltabiliyornuş demek ki diyorum🧐

Dün 13. Gunumdu bugün test sonucum çıktı beta 345..
10. Gün test sonucum 118 di.
Bekleyen herkese nasip olsun ins..

Not..
3.gun embiryosu (çift)
Transfer sonrası benim ilk çok şiddetli baş ağrım olmuştu..
Daha sonraki günlerde hafif kasıklarda batma hassasiyet gibi.. ama şiddetli bel ağrılarim oldu.. bir gecede uykudan titreyerek uyandim..
10. Günden sonra göğüslerde hassasiyet..ve şimdi geceleri ateş basmaları yasiyorum..

Kızlar ben de negatif çıktı kan testi.. erken gebelik testi çift çizgi çıkmasına rağmen..inş bi gün isteyen herkesin bebişi olur..
Bu olay aşılamada benimde başıma gelmişti insan ümitleniyor bi gidiyorsun negatif. Hayırlısı olsun canım birdahakine inşallah olur

Dün 13. Gunumdu bugün test sonucum çıktı beta 345..
10. Gün test sonucum 118 di.
Bekleyen herkese nasip olsun ins..

Not..
3.gun embiryosu (çift)
Transfer sonrası benim ilk çok şiddetli baş ağrım olmuştu..
Daha sonraki günlerde hafif kasıklarda batma hassasiyet gibi.. ama şiddetli bel ağrılarim oldu.. bir gecede uykudan titreyerek uyandim..
10. Günden sonra göğüslerde hassasiyet..ve şimdi geceleri ateş basmaları yasiyorum..
Tebrikler sağlıkla büyütün inşallah. Benimde 3.gün embrosu tek. 8.günüm sadexe geceleri sızı birazda ağrı oluyor gündüz bir şeyim yok

Merhaba , evet verdim heyecandan yazamadım. Hamd olsun 428 çıktı sonucum. İsteyen herkesin yüksek çıksın inşallah kızlar .
:KK200::nazar::anneadayı:Tebrik ederim!

Kızlar burada ne sorduysam iyi niyetiyle her zaman cevaplayan yüreklendiren biri oldu herkese çok teşekkğr ederim, herkesn süreci pozitif olur ve hayırlısı ile tamamlanır umarım ❤️
Ben bugun yumurta toplattım 15 tane çıktı, embriyologdan haber bekler durumdayım, dualar bizimle ❤️
Hayırlısı olsun sayı çok güzel :nazar:

Back