- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.481
Kızlar ben de negatif çıktı kan testi.. erken gebelik testi çift çizgi çıkmasına rağmen..inş bi gün isteyen herkesin bebişi olur..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı gün yaptırdınız kan testini ?Kızlar ben de negatif çıktı kan testi.. erken gebelik testi çift çizgi çıkmasına rağmen..inş bi gün isteyen herkesin bebişi olur..
İnsalh bidakine güzel haberler alırsın hiç üzülme canım illaki olacak bugün zamanı varKızlar ben de negatif çıktı kan testi.. erken gebelik testi çift çizgi çıkmasına rağmen..inş bi gün isteyen herkesin bebişi olur..
Dün akşam dayanamadım yaptırmıştım yani 9. Gün..Kaçıncı gün yaptırdınız kan testini ?
Tek miydi transferiniz kaç çıktı değerinizDün akşam dayanamadım yaptırmıştım yani 9. Gün..
Haklısınız.. hayırlısı olsun.. zaten teste güvenememiştim.. iyiki moda girmedimyoksa daha çok üzülürdümİnsalh bidakine güzel haberler alırsın hiç üzülme canım illaki olacak bugün zamanı var
Bende tedavideyim ama trasfer sonrası hiç test yapmayacam hep yaniltiyo
Tek miydi transferiniz kaç çıktı değeriniz kaçıncı gün embriyosu idiDün akşam dayanamadım yaptırmıştım yani 9. Gün..
Tekti evet.0.2 çıkmış ama kendi doktorum ısrarla ilaçlara devam 10 ocakta yapacağız kan testi diyor hala..Tek miydi transferiniz kaç çıktı değeriniz
Amin aminnn inşallah , Rabbim hepimize yaşatsın o güzel mutluluklarıYaa Allah razı olsun Hayırlı olsun katlanarak artsın, Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Lütfen devam et. Allah'tan ümit kesme. Sana da dua edelim. Rabbim yoktan var etti her şeyi rast gelsin. Düşünmeden ilerle.
Tabi tabi devam edeceğim.. daha dondurulmuş 5 tane embriyom vardeneriz.. nasip bugün değilmiş sadece..Lütfen devam et. Allah'tan ümit kesme. Sana da dua edelim. Rabbim yoktan var etti her şeyi rast gelsin. Düşünmeden ilerle.
Kan testini gününde yapmadinmiTekti evet.0.2 çıkmış ama kendi doktorum ısrarla ilaçlara devam 10 ocakta yapacağız kan testi diyor hala..
Hayırlı haberler inşKızla bende kan verdim geldim 27 Aralık transfer 5. Gün çift embriyo
İnşallah güzel sonuç alırsın canım değerin güzelce artar sonucun ilk değerin kaç çıktıHayırlı haberler inş
Benim de 27 Aralık transfer 2. Kan testine gidicem dua edin
Yok cnm, 9. Gün yaptırdım kan testini.. normal test tarihim 10 OcakKan testini gününde yapmadinmi
982 çıktı. 9.gün sonucuyduİnşallah güzel sonuç alırsın canım değerin güzelce artar sonucun ilk değerin kaç çıktı
Canım ne güzel doktorun sorun yok demiş için rahat olsun. Bence tüp bebek tedavilerinde zamanları doktorların ölçüleri doğru transfer zamanları çok değişiyor çünkü. O yüzden ben SAT tarihinin bize uymadığıni düşünüyorum. Mesela sata göre düşünürsem ben neredeyse 6 haftaya gireceğim hamilelikte ama hala test veriyorum ortada bir şey yok henüzGunaydin guzeller! Doktordan geliyorum. Kizlar bebek Sat-a gore 8+2, olcuye gore 7+6 haftalik. Bu bir sorun olur mu? Doktorum delirme, hic bi sorun yok dedi cok sukur. Yinede aklima takildi, bu durumu yasayanlari okumustum. Cevaplarinizi bekliyorum
İlaçlara devam et canım bırakma. Benim 5.gün embriyosu iki tane olduğu halde 10.gün test erken dedi en az 12 gün beklemek gerekiyormuş. Allahtan ümit kesilmez iki gün daha kullan ilaçları ne olacak zaten kullanıyoruzTekti evet.0.2 çıkmış ama kendi doktorum ısrarla ilaçlara devam 10 ocakta yapacağız kan testi diyor hala..