- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #10.541
Benim ilk tedavimden bir kızım 2. Kalbi durdu kürtaj bu üçüncü idi 5. Gün embriyo 11. Gün sonucuPozitifleri duydukca cok mutlu oluyor ve umutlaniyorum senin adina cok sevindim kacinci deneme kacinci gun embriyosu ve kalitesi ve suan kacinci gundesin ??
Hayırlısı olsun kuzum git güzelce dinlen. Sana tavsiyem kafanı iyice boşalt bu konulardan, kişilerden , sayfalardan uzak dur bu sürede beynini sıfırla. Sonra daha güçlü bir şekilde katıl aramızaSelam aleyküm arkadaşlar benim 2.ci tüp bebek denemem Şubat ayına kaldı çok yoruldum sanırım hem bedenen hemde ruhen dinlenmek istiyorum ara ara uğrarım sizleri merak ederim ben de şimdilik Allah'a emanet olun inşallah
Tebrik ederim canım katlanarak artsın değerin çok güzelKizlar sonucum 387 çıktıçok mutluyum
Bu çift yada tek embriyo seçme hakkı varmı yoksa olumsuz denemelerden sonra mı çift yapıyolar ?
Ben universitede yaptırdım. 3.deneme 35 yas altı oldugu 2 tane koymadılarYaşına bağlı diye biliyorum. ama olumsuz denemelerden dolayı da çift embiriyo koyabilirler canım.
Ben günde 50 mg di ilaç. 75 e çıkardım mg. Dün tekrar tahlilde iki gün 75 mg içince 1.9 a düşmüş.. bende hafta da 4 gün 75 mg 3 günde 50 mg içip tekrar test yaptırmayı düşünüyorum. Ptesi Dr randevusuda aldım dahiliye Dr undan.Benim de TSH 4 çıktı ve ilaca başladık, siz de durum nedir
3 Ocak’taNe zaman transfer oldunuz
Bende sadece kendim sanıyordum yaşasın tel değilmişim dedim bukadar erken olmasına şaşırmıştım çünküKızlar ben iştahımı kontrol edemiyorum bu hormonlardan sonra daha kötü oldu. 58 kiloyum öyle çok kilom da yok. bugün 5. Günüm ve sanki adet olcam gibi adetime yakınn aşırı iştahlı olurum. Pozitifi görenler iştahınız nasıldı acaba?
tebrikler :) Değerlerin katlanarak artsın inşallah . Sağlıklıca kucağına al :) darısı isteyen bekleyen anne olmak isteyen herkese inşallahKizlar sonucum 387 çıktıçok mutluyum
Bende sadece kendim sanıyordum yaşasın tel değilmişim dedim bukadar erken olmasına şaşırmıştım çünkü
Benim 25 mg'ın yarısı şeklinde başlandı bir ay sonra kontrol istendi, dozu neye göre ayarlıyorlar bilemedim kaç haftada bir tahlil olmak mantıklı olur ki?Ben günde 50 mg di ilaç. 75 e çıkardım mg. Dün tekrar tahlilde iki gün 75 mg içince 1.9 a düşmüş.. bende hafta da 4 gün 75 mg 3 günde 50 mg içip tekrar test yaptırmayı düşünüyorum. Ptesi Dr randevusuda aldım dahiliye Dr undan.
dualarımız seninle canım inşallah katlanarak artsın değelerin.Kızlar artık kontrolü için testi verdim bekliyorum. Ne olur rast gelsin dua edin. Kalbim duracak
Teknisyen onaylı diyor ama hala sisteme düşmedi.dualarımız seninle canım inşallah katlanarak artsın değelerin.
Hayat transfer oldun mu benim bu gun 1. Günüm dün dondurulmuş 5.gün embriyo transferi oldumYaş 25 canım 2.deneme ama ben ocak ayında tüp bebek yaptıracam şu an beklemedeyim regl bitince histereskopi yaptıracam onu bekliyorum
Bende 50 mg alıyordum ama 5 çıktı.. bilmiyorum ki bende bebek düşününce baktırmistim yüksek çıkinca kadın doğum Dr u dahiliye uzmanına yonlendirmisti...Benim 25 mg'ın yarısı şeklinde başlandı bir ay sonra kontrol istendi, dozu neye göre ayarlıyorlar bilemedim kaç haftada bir tahlil olmak mantıklı olur ki?
Bende durduruyorum kendimi engel olabildikceBen iştahı kesmeye gayret ediyorum. Tedaviyi olumsuz etkiler demişti doktor transferden önce korkmuştum. Şimdi de dikkatli olmaya çalışıyorum.e bazen durmuyor tabi bu boğaz :)
Yaa sizin 7.gün çıkmış ne güzel bende direk negatif çıktıAmin ins.. 3. Gün embiryosu 7.gun normal gebelik testinde silik çıkmıştı ins sizinde erkenden belli olur.. bilmiyorum ki Dr bişey demedi.tabi daha kese olayına gelemedik..nasip tek çift hepimiz için hayırlısı...
Tebrikler Canım :)Kizlar sonucum 387 çıktıçok mutluyum
Aynen benim görümcem 26 yaşındaydı iki embiriyo transfer edildi ikisi de tuttu şimdi 10 yaşındalar maşallah :) Hatta birde pandemi öncesi tüp bebek yapmadan kendiliğinden hamile kaldı o da nisan da 2 yaşına girecek maşallah :) Şans kısmet herşey inş. Allah herkesin gönlüne göre versin :)Rapor bana söylenmedi ancak zaten forumda doktorun insiyatifine bırakılıyor diye çok yazan oldu doğru yanlış orası tartışılır devlette belki daha sıkıdır ama özelde o kadar sıkı tutmuyorlar gözlemlemim bu şekilde.
Hayırlısı olsun canım moralini bozma :)Selam aleyküm arkadaşlar benim 2.ci tüp bebek denemem Şubat ayına kaldı çok yoruldum sanırım hem bedenen hemde ruhen dinlenmek istiyorum ara ara uğrarım sizleri merak ederim ben de şimdilik Allah'a emanet olun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?