2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Pozitifleri duydukca cok mutlu oluyor ve umutlaniyorum senin adina cok sevindim kacinci deneme kacinci gun embriyosu ve kalitesi ve suan kacinci gundesin ??
Benim ilk tedavimden bir kızım 2. Kalbi durdu kürtaj bu üçüncü idi 5. Gün embriyo 11. Gün sonucu

Hayırlısı olsun kuzum git güzelce dinlen. Sana tavsiyem kafanı iyice boşalt bu konulardan, kişilerden , sayfalardan uzak dur bu sürede beynini sıfırla. Sonra daha güçlü bir şekilde katıl aramıza inancımızı kaybetmiyoruz tamam mı ? Kendine çok iyi bak bu süreci avantaja çevir bebekten önce mutlaka yapmak istediğin bir şeyler kalmıştır onları yap

Benim de TSH 4 çıktı ve ilaca başladık, siz de durum nedir
Ben günde 50 mg di ilaç. 75 e çıkardım mg. Dün tekrar tahlilde iki gün 75 mg içince 1.9 a düşmüş.. bende hafta da 4 gün 75 mg 3 günde 50 mg içip tekrar test yaptırmayı düşünüyorum. Ptesi Dr randevusuda aldım dahiliye Dr undan.

Bende sadece kendim sanıyordum yaşasın tel değilmişim dedim bukadar erken olmasına şaşırmıştım çünkü

Ben iştahı kesmeye gayret ediyorum. Tedaviyi olumsuz etkiler demişti doktor transferden önce korkmuştum. Şimdi de dikkatli olmaya çalışıyorum.e bazen durmuyor tabi bu boğaz :)
Bende sadece kendim sanıyordum yaşasın tel değilmişim dedim bukadar erken olmasına şaşırmıştım çünkü

Benim 25 mg'ın yarısı şeklinde başlandı bir ay sonra kontrol istendi, dozu neye göre ayarlıyorlar bilemedim kaç haftada bir tahlil olmak mantıklı olur ki?

Benim 25 mg'ın yarısı şeklinde başlandı bir ay sonra kontrol istendi, dozu neye göre ayarlıyorlar bilemedim kaç haftada bir tahlil olmak mantıklı olur ki?
Bende 50 mg alıyordum ama 5 çıktı.. bilmiyorum ki bende bebek düşününce baktırmistim yüksek çıkinca kadın doğum Dr u dahiliye uzmanına yonlendirmisti...

Bu arada yaşı ilerlemis arkadaşlar için benim yaşım 39.. ve ilk denemem asla umutsuz olmayın hakkımızda hayırlısı....

Amin ins.. 3. Gün embiryosu 7.gun normal gebelik testinde silik çıkmıştı ins sizinde erkenden belli olur.. bilmiyorum ki Dr bişey demedi.tabi daha kese olayına gelemedik..nasip tek çift hepimiz için hayırlısı...
Yaa sizin 7.gün çıkmış ne güzel bende direk negatif çıktı

Aynen benim görümcem 26 yaşındaydı iki embiriyo transfer edildi ikisi de tuttu şimdi 10 yaşındalar maşallah :) Hatta birde pandemi öncesi tüp bebek yapmadan kendiliğinden hamile kaldı o da nisan da 2 yaşına girecek maşallah :) Şans kısmet herşey inş. Allah herkesin gönlüne göre versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…