• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Gunaydin guzeller! Doktordan geliyorum. Kizlar bebek Sat-a gore 8+2, olcuye gore 7+6 haftalik. Bu bir sorun olur mu? Doktorum delirme, hic bi sorun yok dedi cok sukur. Yinede aklima takildi, bu durumu yasayanlari okumustum. Cevaplarinizi bekliyorum:işsiz:

Kötü şeyler yaşayama öyle endekslendik ki iyilere kanalize olamıyoruz bence o yüzden bu tedirginliğin.
Koca bir maşallah arkadaşım darısı bize hiç sıkıntı yapma :KK200:

Dün 13. Gunumdu bugün test sonucum çıktı beta 345..
10. Gün test sonucum 118 di.
Bekleyen herkese nasip olsun ins..

Not..
3.gun embiryosu (çift)
Transfer sonrası benim ilk çok şiddetli baş ağrım olmuştu..
Daha sonraki günlerde hafif kasıklarda batma hassasiyet gibi.. ama şiddetli bel ağrılarim oldu.. bir gecede uykudan titreyerek uyandim..
10. Günden sonra göğüslerde hassasiyet..ve şimdi geceleri ateş basmaları yasiyorum..
Çok çok güzel sonucun :nazar: Allah şimdiden mükemmel bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin.
Ben de 3. gün embriyosu çift koyduracağım. Sanırım tek tuttu senin de?

Kötü şeyler yaşayama öyle endekslendik ki iyilere kanalize olamıyoruz bence o yüzden bu tedirginliğin.
Koca bir maşallah arkadaşım darısı bize hiç sıkıntı yapma :KK200:

Çok çok güzel sonucun :nazar: Allah şimdiden mükemmel bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin.
Ben de 3. gün embriyosu çift koyduracağım. Sanırım tek tuttu senin de?
Amin ins.. 3. Gün embiryosu 7.gun normal gebelik testinde silik çıkmıştı ins sizinde erkenden belli olur.. bilmiyorum ki Dr bişey demedi.tabi daha kese olayına gelemedik..nasip tek çift hepimiz için hayırlısı...

Dün 13. Gunumdu bugün test sonucum çıktı beta 345..
10. Gün test sonucum 118 di.
Bekleyen herkese nasip olsun ins..

Not..
3.gun embiryosu (çift)
Transfer sonrası benim ilk çok şiddetli baş ağrım olmuştu..
Daha sonraki günlerde hafif kasıklarda batma hassasiyet gibi.. ama şiddetli bel ağrılarim oldu.. bir gecede uykudan titreyerek uyandim..
10. Günden sonra göğüslerde hassasiyet..ve şimdi geceleri ateş basmaları yasiyo
Allah ım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah . ne mutlu sana :) yazdığın belirtilerin aynısı bende de var inşallah sonucum aynı olur :)

Kızlar ben iştahımı kontrol edemiyorum bu hormonlardan sonra daha kötü oldu. 58 kiloyum öyle çok kilom da yok. bugün 5. Günüm ve sanki adet olcam gibi adetime yakınn aşırı iştahlı olurum. Pozitifi görenler iştahınız nasıldı acaba?

7.gun de idrarda normal gebelik testinde silik çıkmıştı benim... İns sizinde pozitif olur..
Bu arada TSH im yüksek cikti 5.. benim gibi TSH i yüksek olan arkadaşlar dan bilgi alabilirsem .. nelere dikkat ediyorsunuz... Teşekkürler
Benim de TSH 4 çıktı ve ilaca başladık, siz de durum nedir

Selam aleyküm arkadaşlar benim 2.ci tüp bebek denemem Şubat ayına kaldı çok yoruldum sanırım hem bedenen hemde ruhen dinlenmek istiyorum ara ara uğrarım sizleri merak ederim ben de şimdilik Allah'a emanet olun inşallah 🌾😕
Sen k3ndini nasil iyi hissedersen aenin icin en dogrusu odur canim 😘😘

Selam aleyküm arkadaşlar benim 2.ci tüp bebek denemem Şubat ayına kaldı çok yoruldum sanırım hem bedenen hemde ruhen dinlenmek istiyorum ara ara uğrarım sizleri merak ederim ben de şimdilik Allah'a emanet olun inşallah 🌾😕
Kuzum rabbim doğru zamanda doğru yerde başlamayı nasip etsin inşallah canım benim dualarımdasin bigün hepimiz anne olscaz allah'ın izniyle hiç unutma olur mu❤

Back