- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.561
Bende de TSH 4,26 çıktı ilaç verdi doktorum sabahları kahvaltıdan yarım saat önce kullanıyorum.Benim de TSH 4 çıktı ve ilaca başladık, siz de durum nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de TSH 4,26 çıktı ilaç verdi doktorum sabahları kahvaltıdan yarım saat önce kullanıyorum.Benim de TSH 4 çıktı ve ilaca başladık, siz de durum nedir
Maşallah şimdi öğrrndim. Kızlar çıktı sonuç 985 ikiye katlanmış hamd olsun. Çift embriyo idi 5. Gün embriyosuBende durduruyorum kendimi engel olabildikcesonuç çıksın artık
Oh çok şükür çok sevindim darısı bana inşallahMaşallah şimdi öğrrndim. Kızlar çıktı sonuç 985 ikiye katlanmış hamd olsun. Çift embriyo idi 5. Gün embriyosu
Gözün aydın canım değerin çok iyi maşallahMaşallah şimdi öğrrndim. Kızlar çıktı sonuç 985 ikiye katlanmış hamd olsun. Çift embriyo idi 5. Gün embriyosu
siz test yaptırdınız mı ben de 30 aralık transferiyim test yapmadım hiç korkuyorumSizde 30 aralık transferiydiniz değil mi yanlış hayırlamıyorsam
5.gün diyince 4.gününüz3 Ocak’ta
çok sevindim katlanarak devam etsin inşalah..Maşallah şimdi öğrrndim. Kızlar çıktı sonuç 985 ikiye katlanmış hamd olsun. Çift embriyo idi 5. Gün embriyosu
Kizlar sonucum 387 çıktı çok mutluyum
Sen k3ndini nasil iyi hissedersen aenin icin en dogrusu odur canim
Kuzum rabbim doğru zamanda doğru yerde başlamayı nasip etsin inşallah canım benim dualarımdasin bigün hepimiz anne olscaz allah'ın izniyle hiç unutma olur mu❤
Hayırlısı olsun kuzum git güzelce dinlen. Sana tavsiyem kafanı iyice boşalt bu konulardan, kişilerden , sayfalardan uzak dur bu sürede beynini sıfırla. Sonra daha güçlü bir şekilde katıl aramıza inancımızı kaybetmiyoruz tamam mı ? Kendine çok iyi bak bu süreci avantaja çevir bebekten önce mutlaka yapmak istediğin bir şeyler kalmıştır onları yap
Hayırlısı olsun canım moralini bozma :)
değerlerinin yazar mısınız gününe göre gözünüz aydın.Benim de 2. Değerim güzel çıkmış şükürler oldun. Hatta normalde 3 hafta sonra çağırıyorm ama beni kese için bir hafta sonraya çağırdı.
11. Günüm bugün 2. Testim 1944 çıktı. Haftaya cuma muayene için çağırdı. İnş sorunsuz ilerler süreç. Teşekkür ederimdeğerlerinin yazar mısınız gününe göre gözünüz aydın.
İkiz gibi sanki ama bilmiyoruz. Ay inşallah iyi devam eder kızlar 3 senedir neler çektimGözün aydın canım değerin çok iyi maşallah
Maşallah değerin çok güzel.11. Günüm bugün 2. Testim 1944 çıktı. Haftaya cuma muayene için çağırdı. İnş sorunsuz ilerler süreç. Teşekkür ederim
Kendini hiç üzme canım Allah'ım en güzel ve en hayırlı zamanda kavuşturacaktır bebeğini sana. Bizim de bu Dünyadaki sınavlarımızdan birisi bu sabredip şükredip zamanını bekleyeceğiz sadece.Selam aleyküm arkadaşlar benim 2.ci tüp bebek denemem Şubat ayına kaldı çok yoruldum sanırım hem bedenen hemde ruhen dinlenmek istiyorum ara ara uğrarım sizleri merak ederim ben de şimdilik Allah'a emanet olun inşallah
Allah yüzümüzü güldürsün inş hep bundan sonra. Benim de 3 sene olmuştu.İkiz gibi sanki ama bilmiyoruz. Ay inşallah iyi devam eder kızlar 3 senedir neler çektim
Amin amin amin İnşallah. Ben yıllarca hüzünle izledim. İnşallah hepimizin hüznü dağılır ve yerini sevince bırakır kızlar. Hamile kalanlar olarak çok daha fazla dua ediyoruz inanın sizlsre. Sevinçle herkes yaşasın diye. Sonuçlarımızı paylaşmaya devam edelim. Hep birlikte sevinelimAllah yüzümüzü güldürsün inş hep bundan sonra. Benim de 3 sene olmuştu.
8. Günde ben pozitif görmüştüm. Kanda baktırabilirsin. Transfer günü hariç 8. Gün akşam çıkmıştıArkadaşlar merhaba. Benim 5. Gün embriyosu bugün 7. Gün. Dün 6. Günde erken gebelik testi yaptım silik bile göremedim.bugün Kaset test yaptım gene bişey yok. Akşama kan versem bugün çıkar mı acaba bilemedm. Bazen diyorum doktor embriyoyu koyduğuna emin mı acaba psikolojim bozuldu gerçekten. Bakıyorum 4.5. gün idrar testi pozitif olan var benim 7. Gün gene silik de olsa yok. Biliyorum herkeste farklı biliyorum daha erken ama nedense böyle bile bile içim içimi yiyor ve saçma sapan şeyler düşünüyorum. Transfer in ilk 3 4 günü hiç bişey düşünmedim hissetmedim de ama gün yaklaştıkça merak arttı. Eşim biliyorum hissediyorum pozitif diyor ama bana nedense hep negatif gibi geliyor. Ya da ben kendimi kaptırmak istemiyorum.
Biliyorum beklemek çok zor ama test gününüzü bekleyin . İdrarlar hep şaşırtıyor pozitif olup negatif çıkanlar gördüm. Aynı şekilde idrar negatif kan pozitif. Şuan bir değer görseniz bile yine test vermeniz gerekecek bu sefer de yok değerim katlandı mi yok başka bir şey mi oldu diye düşünüyor insanArkadaşlar merhaba. Benim 5. Gün embriyosu bugün 7. Gün. Dün 6. Günde erken gebelik testi yaptım silik bile göremedim.bugün Kaset test yaptım gene bişey yok. Akşama kan versem bugün çıkar mı acaba bilemedm. Bazen diyorum doktor embriyoyu koyduğuna emin mı acaba psikolojim bozuldu gerçekten. Bakıyorum 4.5. gün idrar testi pozitif olan var benim 7. Gün gene silik de olsa yok. Biliyorum herkeste farklı biliyorum daha erken ama nedense böyle bile bile içim içimi yiyor ve saçma sapan şeyler düşünüyorum. Transfer in ilk 3 4 günü hiç bişey düşünmedim hissetmedim de ama gün yaklaştıkça merak arttı. Eşim biliyorum hissediyorum pozitif diyor ama bana nedense hep negatif gibi geliyor. Ya da ben kendimi kaptırmak istemiyorum.