• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kizlar sonucum 387 çıktı 😊çok mutluyum

Sen k3ndini nasil iyi hissedersen aenin icin en dogrusu odur canim 😘😘

Kuzum rabbim doğru zamanda doğru yerde başlamayı nasip etsin inşallah canım benim dualarımdasin bigün hepimiz anne olscaz allah'ın izniyle hiç unutma olur mu❤

Hayırlısı olsun kuzum git güzelce dinlen. Sana tavsiyem kafanı iyice boşalt bu konulardan, kişilerden , sayfalardan uzak dur bu sürede beynini sıfırla. Sonra daha güçlü bir şekilde katıl aramıza 🤗 inancımızı kaybetmiyoruz tamam mı ? Kendine çok iyi bak bu süreci avantaja çevir bebekten önce mutlaka yapmak istediğin bir şeyler kalmıştır onları yap 🥰

Hayırlısı olsun canım moralini bozma :)

RABBİM HER BİRİNİZDEN RAZI OLDUN İNŞALLAH KİMSEYİ EVLATSIZLIKLA SINAMASIN TEK TEK HAYIRLISIYLA KUCAKLARI YUVALARI DOLSUN ÇOK AMİN 🌺🌺🌺🌺🌺

Selam aleyküm arkadaşlar benim 2.ci tüp bebek denemem Şubat ayına kaldı çok yoruldum sanırım hem bedenen hemde ruhen dinlenmek istiyorum ara ara uğrarım sizleri merak ederim ben de şimdilik Allah'a emanet olun inşallah 🌾😕
Kendini hiç üzme canım Allah'ım en güzel ve en hayırlı zamanda kavuşturacaktır bebeğini sana. Bizim de bu Dünyadaki sınavlarımızdan birisi bu sabredip şükredip zamanını bekleyeceğiz sadece.:KK200:

Kızlar sizin de akıntınız oluyor mu çok ? Fitil kullananlara sormuyorum fitil kullanırken ben sürekli ıslak oluyordu anlaşılmıyordu akıntı. Şu an fitil kullanmıyorum akıntım çok oluyor o yüzden sordum

Arkadaşlar merhaba. Benim 5. Gün embriyosu bugün 7. Gün. Dün 6. Günde erken gebelik testi yaptım silik bile göremedim.bugün Kaset test yaptım gene bişey yok. Akşama kan versem bugün çıkar mı acaba bilemedm. Bazen diyorum doktor embriyoyu koyduğuna emin mı acaba 🤣🤣🤣 psikolojim bozuldu gerçekten. Bakıyorum 4.5. gün idrar testi pozitif olan var benim 7. Gün gene silik de olsa yok. Biliyorum herkeste farklı biliyorum daha erken ama nedense böyle bile bile içim içimi yiyor ve saçma sapan şeyler düşünüyorum. Transfer in ilk 3 4 günü hiç bişey düşünmedim hissetmedim de ama gün yaklaştıkça merak arttı. Eşim biliyorum hissediyorum pozitif diyor ama bana nedense hep negatif gibi geliyor. Ya da ben kendimi kaptırmak istemiyorum.

Allah yüzümüzü güldürsün inş hep bundan sonra. Benim de 3 sene olmuştu.
Amin amin amin İnşallah. Ben yıllarca hüzünle izledim. İnşallah hepimizin hüznü dağılır ve yerini sevince bırakır kızlar. Hamile kalanlar olarak çok daha fazla dua ediyoruz inanın sizlsre. Sevinçle herkes yaşasın diye. Sonuçlarımızı paylaşmaya devam edelim. Hep birlikte sevinelim

Arkadaşlar merhaba. Benim 5. Gün embriyosu bugün 7. Gün. Dün 6. Günde erken gebelik testi yaptım silik bile göremedim.bugün Kaset test yaptım gene bişey yok. Akşama kan versem bugün çıkar mı acaba bilemedm. Bazen diyorum doktor embriyoyu koyduğuna emin mı acaba 🤣🤣🤣 psikolojim bozuldu gerçekten. Bakıyorum 4.5. gün idrar testi pozitif olan var benim 7. Gün gene silik de olsa yok. Biliyorum herkeste farklı biliyorum daha erken ama nedense böyle bile bile içim içimi yiyor ve saçma sapan şeyler düşünüyorum. Transfer in ilk 3 4 günü hiç bişey düşünmedim hissetmedim de ama gün yaklaştıkça merak arttı. Eşim biliyorum hissediyorum pozitif diyor ama bana nedense hep negatif gibi geliyor. Ya da ben kendimi kaptırmak istemiyorum.
8. Günde ben pozitif görmüştüm. Kanda baktırabilirsin. Transfer günü hariç 8. Gün akşam çıkmıştı

Biliyorum beklemek çok zor ama test gününüzü bekleyin . İdrarlar hep şaşırtıyor pozitif olup negatif çıkanlar gördüm. Aynı şekilde idrar negatif kan pozitif. Şuan bir değer görseniz bile yine test vermeniz gerekecek bu sefer de yok değerim katlandı mi yok başka bir şey mi oldu diye düşünüyor insan

Back