2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar ben de negatif çıktı kan testi.. erken gebelik testi çift çizgi çıkmasına rağmen..inş bi gün isteyen herkesin bebişi olur..
İnsalh bidakine güzel haberler alırsın hiç üzülme canım illaki olacak bugün zamanı var
Bende tedavideyim ama trasfer sonrası hiç test yapmayacam hep yaniltiyo

Lütfen devam et. Allah'tan ümit kesme. Sana da dua edelim. Rabbim yoktan var etti her şeyi rast gelsin. Düşünmeden ilerle.
Lütfen devam et. Allah'tan ümit kesme. Sana da dua edelim. Rabbim yoktan var etti her şeyi rast gelsin. Düşünmeden ilerle.
Tabi tabi devam edeceğim.. daha dondurulmuş 5 tane embriyom vardeneriz.. nasip bugün değilmiş sadece..

Gunaydin guzeller! Doktordan geliyorum. Kizlar bebek Sat-a gore 8+2, olcuye gore 7+6 haftalik. Bu bir sorun olur mu? Doktorum delirme, hic bi sorun yok dedi cok sukur. Yinede aklima takildi, bu durumu yasayanlari okumustum. Cevaplarinizi bekliyorum
Canım ne güzel doktorun sorun yok demiş için rahat olsun. Bence tüp bebek tedavilerinde zamanları doktorların ölçüleri doğru transfer zamanları çok değişiyor çünkü. O yüzden ben SAT tarihinin bize uymadığıni düşünüyorum. Mesela sata göre düşünürsem ben neredeyse 6 haftaya gireceğim hamilelikte ama hala test veriyorum ortada bir şey yok henüz

Tekti evet.0.2 çıkmış ama kendi doktorum ısrarla ilaçlara devam 10 ocakta yapacağız kan testi diyor hala..
İlaçlara devam et canım bırakma. Benim 5.gün embriyosu iki tane olduğu halde 10.gün test erken dedi en az 12 gün beklemek gerekiyormuş. Allahtan ümit kesilmez iki gün daha kullan ilaçları ne olacak zaten kullanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…