- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #10.461
Merhabalar biz bahçeci altunizadedeyiz doktorumuz sabri cavkaytar çok memnunuzKızlar merhaba istanbulda olanlar için soruyorum hangi hastane yada kliniğe gidiyorsunuz ? Önerdiğiniz bir doktor varmıı ??
ben dün yanıyordum nefes alamıyordum transferin 3. Günüydü bugün de 4. Günü donuyorum. Belirti mi ki? Ayyy herşeye umut bağlıyoruz çocuk gibiiAha bu ben ... Geçen hafta menopozlu gibiydim bu hafta Ütük oldum buz gibi
Gittim gitmez olurmuyum hemde kaç kereDaha önce hiç kontrollere gitmedin miBen tüp bebekten önce giderdim miyom için kist için. çocuk istediğimde engeleyecek olumsuz birşey var mı diye.
İnşallah bende memnun kalırım canım herşey istediğin gibi olur pozitifi görürsünMerhabalar biz bahçeci altunizadedeyiz doktorumuz sabri cavkaytar çok memnunuz
Cikti 9. Gunumde 175Canım naptın? Mrk ettim.. çıktı mı sonucun?
Çok saol canım hepimiz inşallah mucizemize kavuşuruzİnşallah bende memnun kalırım canım herşey istediğin gibi olur pozitifi görürsün
Canım sonucun çıktımı inşallah müjde verirsin bizeBende oyleydim surekli yattm gunler saatler gecmedi kan verdim sonucumu bekliyorm
Ayy şimdi gördüm kaçırmışım çooook sevindim hayırlı olsunCikti 9. Gunumde 175
Arkadaşım tek embriyo koydurdu içerde bölündü. Çift koyanda tek olarak devam etti. Yani öyle şeyler oluyor ki. Hele yurt dışında biri vardı. Üçüz oldu onunki sonra kayboldu. Nasıl geçti öğrenemedik. Nasip kısmet işi bu. Ben riske atamam ikiz olmasına razıyım.Gittim gitmez olurmuyum hemde kaç kereHsg çekildim hormonlarıma amh değerime hepsine bakıldı.. Rahmim yarım çıktı birde pcos var dediler ilk 3 ay femara kullanmam istendi gebelik oluşmadığı taktirde ameliyat ile tüp bebek öncesi rahmimi büyüteceklerdi yoksa çok riskli gebelik grubundayım gebe kaldığım da 3. Ay sonrası rahim ağzına dikiş atılacak dediler düşük riski çok fazlaymış 9 ay ayağın havada yatacakmışım yani dediler de dediler.. eşimde sorun yok şükür bu gittiğim doktorlar ankaradaydı istanbula taşındım ilaç tedavisine başlayamadan o yüzden bu elimdeki sonuçlarla bahçeciye gidicem o yüzden diyorum direk tüp bebek mi der yoksa ilaç ile mi başlar sıkıntılı bi süreç olcak İkiz gebeliği felan kaldıramam yani hep tek tranfer olcak
Ben sordum ikiz istesem olur mu diye sen önce bitaneyi doğurmayı başar demişlerdi.. insan korkuyo erken doğum düşük vs riskini duyunca ama inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimiziiArkadaşım tek embriyo koydurdu içerde bölündü. Çift koyanda tek olarak devam etti. Yani öyle şeyler oluyor ki. Hele yurt dışında biri vardı. Üçüz oldu onunki sonra kayboldu. Nasıl geçti öğrenemedik. Nasip kısmet işi bu. Ben riske atamam ikiz olmasına razıyım.
Sende de risk faktörü büyükmüş. İkiz olsa gebeliğin çok zor olacak gibi gözüküyor. Hakkında hayırlısı canım.
Çokk sevindim kuzum ya inşallah gerisi çorap söküpü gibi gelir sağlıcaklaCikti 9. Gunumde 175
Belirti mi bilmem ama benim pozitif çıktı. İnşallah artarak ilerlerben dün yanıyordum nefes alamıyordum transferin 3. Günüydü bugün de 4. Günü donuyorum. Belirti mi ki? Ayyy herşeye umut bağlıyoruz çocuk gibii
Rica ederim , Allah tamamına erdirsin inşallahCevabınız icin tesekkur ederim
Bende dün akşam bir sıcak bastı bir titredim dondum çok karışık şeyler yaşıyoruz umarım guzel sonuçlanırben dün yanıyordum nefes alamıyordum transferin 3. Günüydü bugün de 4. Günü donuyorum. Belirti mi ki? Ayyy herşeye umut bağlıyoruz çocuk gibii
İnşallah belirtidir sizinde bebekleriniz size tutunduğu için oluyordurBende dün akşam bir sıcak bastı bir titredim dondum çok karışık şeyler yaşıyoruz umarım guzel sonuçlanır
Ben de mecburi olarak erteliyorum. Doktorum zaten 2 ay dinlenmeye almıştı Ekim ayından beri ilaç falan kullanmıyorumErteleyin, ben 3 ay erteledim iş yorgunluğu ve şehir dışı programından. Kafanızın en rahat olacağı günlerde yaptırın inşallah. Kolay geçer. Dualarım hep bu meraklı anne adaylarıyla :)
Yaa Allah razı olsunİnşallah belirtidir sizinde bebekleriniz size tutunduğu için oluyordurbenimde aynı oldu sıcak basarken bianda titredim dondum,çok şükür pozitif oldu ,değer inşallah güzel artar
Ayy çok iyi maşallah.. tbrklerCikti 9. Gunumde 175
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?