• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Yaaa inanılmaz sevindim senin de 2. Gün embriyosu olduğu için sürekli kontrol ediyordum ve senin için özellikle dua ediyordummm😍 bende 8. Günümdeyim ve bugün çok umutsuzdum 2. Gün embriyosu olduğu için içimde bi korku ve umutsuzluk vardı. İlaç gibi geldin 🙏🏻❤️❤️❤️ Herhalde senin kadar sevinmiş olabilirim 😂🙈 Kocaman bir maşallah bırakıyorum buraya🧿
Ah canım Allah razı olsun inş devamı gelir mutluluğumuz yarım kalmaz🤲 hiç umutsuzluğa kapılma 2 de olsa 5 de olsa nefes veren Allah ben daha tranafer olmadan inanıyordum içimde bi his vardı bu sefer inş senin için de ennn hayırlısı olur güzel haberleri duyarsın çok dua ediyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın🤲❤️

Ay şimdi de taze belirtim üşümek bir hafta önce herkes üşürken ben yangınlardaydım şimdide buzluklardayım müthiş bacak ve ayak ağrısı eşlik ediyor bu buzluğa bu aralar ultrasonla da çok kurcalanıyorum benimki alıp başını gitmez inşallah 👼🏻

Yine de artiş var canım bazen az başlayıp çoğalabiliyor benimde öyle senin daha çok erken ben 1ayı deviricem neredeyse umut içinde bekliyorum artış varsa umut vardır canını sıkma dicem ama elimizde olmuyor biliyorum inşallah artarak devam eder sıkı sıkı tutunur sana minnak🌸
İnşallah hayırlıysa olsun hepimizin 🙏🏻 Allah’ın takdiri olsa da olmasa da ama yine de üzülüyor insan. Senin kaçıncı günün hala test mi veriyorsun ? Ah arkadaşlar erken yapmayın test bakın 12. Gün 14.gün belki daha 16.gün test vereceğim sabredin erken yapmayın

İnşallah hayırlıysa olsun hepimizin 🙏🏻 Allah’ın takdiri olsa da olmasa da ama yine de üzülüyor insan. Senin kaçıncı günün hala test mi veriyorsun ? Ah arkadaşlar erken yapmayın test bakın 12. Gün 14.gün belki daha 16.gün test vereceğim sabredin erken yapmayın
Ben delik deşik olduğum için epey oldu çünkü test vermeyi bıraktırdı doktor ultrasonla takipteyim mm hesabı gidiyoruz bakalım artar inşallah bir umut beklemedeyim hayırlısı olsun dediğin gibi🙏

Ay şimdi de taze belirtim üşümek bir hafta önce herkes üşürken ben yangınlardaydım şimdide buzluklardayım müthiş bacak ve ayak ağrısı eşlik ediyor bu buzluğa bu aralar ultrasonla da çok kurcalanıyorum benimki alıp başını gitmez inşallah 👼🏻
Aha bu ben ... Geçen hafta menopozlu gibiydim bu hafta Ütük oldum buz gibi

Kızlar yine kafam karıştı. Ben testimi 5 Ocak 17.30'da verdim. Artışı doğru görmek için 7 Ocak 17.30 da ve sonrasında mı vermeliyim ? 48 saatten az olursa artmıyor mu? Artık iki iş olmasın istiyorum. Öğlen yaptıracaktım ama eğer eksik çıkarsa yaptırmayayım.

Kızlar yine kafam karıştı. Ben testimi 5 Ocak 17.30'da verdim. Artışı doğru görmek için 7 Ocak 17.30 da ve sonrasında mı vermeliyim ? 48 saatten az olursa artmıyor mu? Artık iki iş olmasın istiyorum. Öğlen yaptıracaktım ama eğer eksik çıkarsa yaptırmayayım.
Bugün doktoruma sordum canım birkaç saatin pek önemi olmadığını söyledi. Doktorun ona göre değerlendirir. Ben de bugün öğleden sonra vermiştim ama cumartesi günü sabah vereceğim

Ama sabah yaptırırsan çok saat farkın olur imkanın varsa öğleden sonra yaptır sen

Back