- 8 Şubat 2020
- 636
- 1.106
- 63
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #10.441
Ah canım Allah razı olsun inş devamı gelir mutluluğumuz yarım kalmazYaaa inanılmaz sevindim senin de 2. Gün embriyosu olduğu için sürekli kontrol ediyordum ve senin için özellikle dua ediyordummmbende 8. Günümdeyim ve bugün çok umutsuzdum 2. Gün embriyosu olduğu için içimde bi korku ve umutsuzluk vardı. İlaç gibi geldin Herhalde senin kadar sevinmiş olabilirim Kocaman bir maşallah bırakıyorum buraya
İnşallah hayırlıysa olsun hepimizinYine de artiş var canım bazen az başlayıp çoğalabiliyor benimde öyle senin daha çok erken ben 1ayı deviricem neredeyse umut içinde bekliyorum artış varsa umut vardır canını sıkma dicem ama elimizde olmuyor biliyorum inşallah artarak devam eder sıkı sıkı tutunur sana minnak
Benim en son durağım BAHÇECİKızlar merhaba istanbulda olanlar için soruyorum hangi hastane yada kliniğe gidiyorsunuz ? Önerdiğiniz bir doktor varmıı ??
Ben delik deşik olduğum için epey oldu çünkü test vermeyi bıraktırdı doktor ultrasonla takipteyim mm hesabı gidiyoruz bakalım artar inşallah bir umut beklemedeyim hayırlısı olsun dediğin gibiİnşallah hayırlıysa olsun hepimizinAllah’ın takdiri olsa da olmasa da ama yine de üzülüyor insan. Senin kaçıncı günün hala test mi veriyorsun ? Ah arkadaşlar erken yapmayın test bakın 12. Gün 14.gün belki daha 16.gün test vereceğim sabredin erken yapmayın
İnşallah canım sağlıkla büyüt inşallah5. Gun embiryosu cnm bekle erken yapma bende ilk yaptim uzuldum hatta pazartesiden beri kahve lekeler geldi cok uzuldm surekli sancim vardi bgn 9. Gunum ve cift cizgiyi gordm zaten umarim hepimiz yasariz bu sevinci
Pazartesiye randevu aldım bakalım nasıl geçicekk direk tüp bebek mi yoksa başka tedavi mi olcak hiç bilmiyorum..Benim en son durağım BAHÇECİ
Güzel geçsin inşallah iyi haberleri bekliyoruzYarin kontrolum var dua edin ltfn
Aha bu ben ... Geçen hafta menopozlu gibiydim bu hafta Ütük oldum buz gibiAy şimdi de taze belirtim üşümek bir hafta önce herkes üşürken ben yangınlardaydım şimdide buzluklardayım müthiş bacak ve ayak ağrısı eşlik ediyor bu buzluğa bu aralar ultrasonla da çok kurcalanıyorum benimki alıp başını gitmez inşallah
Bugün doktoruma sordum canım birkaç saatin pek önemi olmadığını söyledi. Doktorun ona göre değerlendirir. Ben de bugün öğleden sonra vermiştim ama cumartesi günü sabah vereceğimKızlar yine kafam karıştı. Ben testimi 5 Ocak 17.30'da verdim. Artışı doğru görmek için 7 Ocak 17.30 da ve sonrasında mı vermeliyim ? 48 saatten az olursa artmıyor mu? Artık iki iş olmasın istiyorum. Öğlen yaptıracaktım ama eğer eksik çıkarsa yaptırmayayım.
Ama sabah yaptırırsan çok saat farkın olur imkanın varsa öğleden sonra yaptır senKızlar yine kafam karıştı. Ben testimi 5 Ocak 17.30'da verdim. Artışı doğru görmek için 7 Ocak 17.30 da ve sonrasında mı vermeliyim ? 48 saatten az olursa artmıyor mu? Artık iki iş olmasın istiyorum. Öğlen yaptıracaktım ama eğer eksik çıkarsa yaptırmayayım.
12.30 gibi gidebilirimAma sabah yaptırırsan çok saat farkın olur imkanın varsa öğleden sonra yaptır sen
Doktor bekle diyor bekleyen kendi değil ya :)Bugün doktoruma sordum canım birkaç saatin pek önemi olmadığını söyledi. Doktorun ona göre değerlendirir. Ben de bugün öğleden sonra vermiştim ama cumartesi günü sabah vereceğim
Daha önce hiç kontrollere gitmedin miPazartesiye randevu aldım bakalım nasıl geçicekk direk tüp bebek mi yoksa başka tedavi mi olcak hiç bilmiyorum..
Normal, transfer esnasındaki ufak hasarı gösteriyormuş. KorkmayınKizlar merhaba ben bugun transfer oldum fakat az once pecetede kirmizi pembemsi hafif akinti gördüm sizce bu normal mi
Cevabınız icin tesekkur ederimNormal, transfer esnasındaki ufak hasarı gösteriyormuş. Korkmayın
Canım naptın? Mrk ettim.. çıktı mı sonucun?Bende oyleydim surekli yattm gunler saatler gecmedi kan verdim sonucumu bekliyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?