2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

İnş, katlanıcak değerin Allah’ın izniyle. Korku hep olacak sanırım bu süreçte. Ben de yarın 2. Testi vericem bir yanım korkuyor. 1-2 farketmez sağlıkla gelsin dediğin gibi. Hepimiz için dua ediyorum

İnş iki bebişe de bişiy olmamıştır ama muhtemelen biri tutmuştur.. için rahat tut, iyi düşün iyi olsunn

Yaaa inanılmaz sevindim senin de 2. Gün embriyosu olduğu için sürekli kontrol ediyordum ve senin için özellikle dua ediyordummm bende 8. Günümdeyim ve bugün çok umutsuzdum 2. Gün embriyosu olduğu için içimde bi korku ve umutsuzluk vardı. İlaç gibi geldin Herhalde senin kadar sevinmiş olabilirim Kocaman bir maşallah bırakıyorum buraya

Doktorun dediği çok mantıklı öyle olmuştur kimyasal olsaydı değerin hiç artmaz düşerdi.içini rahat tut iki gün sonra güzel haberler gelecek inşallah

Hayırlı olsun inşallah bende görürüm 7.gün sabah negatifti 3.gün embriyosu benim senin kaçıncı gün belirtin falan var mı
5. Gun embiryosu cnm bekle erken yapma bende ilk yaptim uzuldum hatta pazartesiden beri kahve lekeler geldi cok uzuldm surekli sancim vardi bgn 9. Gunum ve cift cizgiyi gordm zaten umarim hepimiz yasariz bu sevinci

Kızlar kimyasal oldu galiba artış %60 bile degil 129 dan 188 e çıktı değerim 12.gün bugün
Yine de artiş var canım bazen az başlayıp çoğalabiliyor benimde öyle senin daha çok erken ben 1ayı deviricem neredeyse umut içinde bekliyorum artış varsa umut vardır canını sıkma dicem ama elimizde olmuyor biliyorum inşallah artarak devam eder sıkı sıkı tutunur sana minnak

Sizin de mi 2.ci gün nerde tedavi görüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…