- 8 Şubat 2020
- 636
- 1.106
- 63
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #9.601
Ben dün gece tirtir titredim ya yorgan altında belirti midir bilemiyorum amaBelirti olarak üşüme yaşayan oldumu acebaforumun birinde çok yazan olmuş bende normalde sıcakken bugün tuttur titriyorum
ya ben normalde de hep üşürüm ama birkaç gündür çift çorap ve pandufa rağmen ayaklarımı ısıtamıyorum bir de burnum sürekli buzBen dün gece tirtir titredim ya yorgan altında belirti midir bilemiyorum ama9.günümdü bugün 2.gün embriyosu transfer edildi 6ocak test günüm
Bu belirti mi bilmiyorum ama bende de var üşüme 4 gündür titriyorum resmen benden başka üşüyende yokya ben normalde de hep üşürüm ama birkaç gündür çift çorap ve pandufa rağmen ayaklarımı ısıtamıyorum bir de burnum sürekli buz
İnş belirtidir bunlarya ben normalde de hep üşürüm ama birkaç gündür çift çorap ve pandufa rağmen ayaklarımı ısıtamıyorum bir de burnum sürekli buz
Çok erken buradaki çoğu kişide hiç belirti olmadı pozitiflerde de negatiflerde deKızlar bende 30 aralıkta oldum transfer. Ama belirtileri anlayamıyorum opudan beri kasıkta batma ve göğüslerimde acıma var benim
Bencede belirtiler anlaşılmıyor birsürü hormon iğnesi tabii. Birde bu kasık batması olayını iki kere aşılamada da yaşamıştım benÇok erken buradaki çoğu kişide hiç belirti olmadı pozitiflerde de negatiflerde de
Ayaklarım ve burnum çok üşüyor benimBu belirti mi bilmiyorum ama bende de var üşüme 4 gündür titriyorum resmen benden başka üşüyende yok
Evet sanki hasta olmuşsunda usuyormussun gibi değişik bı titreme inşallah bellirtidirBen dün gece tirtir titredim ya yorgan altında belirti midir bilemiyorum ama9.günümdü bugün 2.gün embriyosu transfer edildi 6ocak test günüm
İçim üşüyor denir ya aynen öyleyimBu belirti mi bilmiyorum ama bende de var üşüme 4 gündür titriyorum resmen benden başka üşüyende yok
Benden istedi. Progesteron 1 in altında olmaz ise transfer yapılmıyot. Benim 1.27 idi 2 ay erteledi. 0.87 ile yaptı. E2 de istedi. Yumurta sayısının fazlalığına göre değeri yükseliyor demişti.ben de de katil hücre problemi var. olumlu sonuçç alırsanız yazabilir misiniz lütfen.. ne yapacağımı şaşırdım
Ay maşallah, 10 gün bile iyi dayanmışsınız. Benim 6. Günüm kendimi zor tutuyorum gitmemek için. Sizinki tek transfer mi ?Gayet iyi ikiz gibi
Ufak ufak olabilir demişti doktorum canım aşırı olursa problem takipte ol kendini yine de bilgilendir doktorunu için rahat etsin istersen sıkıntı olmaz insallahKızlar acil
Benim 3-4 damla şeklinde açık kahverengi lekelenmem oldu. Tek seferlik. Transferin 6. Günü bu bir sorun mu
Merhaba benimde oldu 7.gün doktorum 2gün fitili bıraktırıp iğnemi 2ye çıkarmamı söyledi sonra tekrar leke gelmeyince fitile döndümKızlar acil
Benim 3-4 damla şeklinde açık kahverengi lekelenmem oldu. Tek seferlik. Transferin 6. Günü bu bir sorun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?