• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ben dün gece tirtir titredim ya yorgan altında belirti midir bilemiyorum ama😀 9.günümdü bugün 2.gün embriyosu transfer edildi 6ocak test günüm
ya ben normalde de hep üşürüm ama birkaç gündür çift çorap ve pandufa rağmen ayaklarımı ısıtamıyorum bir de burnum sürekli buz :eek:

ya ben normalde de hep üşürüm ama birkaç gündür çift çorap ve pandufa rağmen ayaklarımı ısıtamıyorum bir de burnum sürekli buz :eek:
Bu belirti mi bilmiyorum ama bende de var üşüme 4 gündür titriyorum resmen benden başka üşüyende yok

ben de de katil hücre problemi var. olumlu sonuçç alırsanız yazabilir misiniz lütfen.. ne yapacağımı şaşırdım :KK43:
Benden istedi. Progesteron 1 in altında olmaz ise transfer yapılmıyot. Benim 1.27 idi 2 ay erteledi. 0.87 ile yaptı. E2 de istedi. Yumurta sayısının fazlalığına göre değeri yükseliyor demişti.

Merhaba arkadaşlar 23aralıkta 5.gün embriyosu transferi oldum günlerce burda sizin yazdıklarınızı okudum 7.gün dayanamadım evde test yaptım direk negatif çıktı o kadar çok ağladım ki akşamına uyguladığım fitilin akıntısıyla birlikte pembe açık kahverengi lekeler geldi iyice umudumu yitirdim ilaçları kullandım ama beslenmeme dikkat etmeyi bıraktım dün 10.gündü kan testi verdim hala inanamıyorum ama değerim 160 çıktı çok şükür Allahıma.. kendimi o test yaptıktan sonraki 3 gün harap ettim eğer test yapıpta negatifi görürseniz benim gibi kendinizi harap etmeyin gerçekten de çıkmayabiliyormuş inşallah bundan sonraki süreçte olumlu ilerler her birimize Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin

Back