- 17 Ekim 2014
- 555
- 503
- 158
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #9.621
Korkma canım tutunma kanamasidir. Benim de kizimda 7.gunumde boyle olmustuKızlar acil
Benim 3-4 damla şeklinde açık kahverengi lekelenmem oldu. Tek seferlik. Transferin 6. Günü bu bir sorun mu
Canım geçen seneki transferimde benim de olmuştu pozitif çıkmıştıKızlar acil
Benim 3-4 damla şeklinde açık kahverengi lekelenmem oldu. Tek seferlik. Transferin 6. Günü bu bir sorun mu
Merhaba benim de 6. Günüm bana da bugün fitil akıntısı ile açık kahverengi leke geldi çook az . Bende korktum. Sonucunuza çok sevindim inşallah benim de siizn gibi olur . Tek embriyo mu sizinMerhaba arkadaşlar 23aralıkta 5.gün embriyosu transferi oldum günlerce burda sizin yazdıklarınızı okudum 7.gün dayanamadım evde test yaptım direk negatif çıktı o kadar çok ağladım ki akşamına uyguladığım fitilin akıntısıyla birlikte pembe açık kahverengi lekeler geldi iyice umudumu yitirdim ilaçları kullandım ama beslenmeme dikkat etmeyi bıraktım dün 10.gündü kan testi verdim hala inanamıyorum ama değerim 160 çıktı çok şükür Allahıma.. kendimi o test yaptıktan sonraki 3 gün harap ettim eğer test yapıpta negatifi görürseniz benim gibi kendinizi harap etmeyin gerçekten de çıkmayabiliyormuş inşallah bundan sonraki süreçte olumlu ilerler her birimize Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin
Cuma test günüm o günü nasıl bekleyeceğim bilmiyorumCanım geçen seneki transferimde benim de olmuştu pozitif çıkmıştı
Doktora söylesem mi acaba ?Korkma canım tutunma kanamasidir. Benim de kizimda 7.gunumde boyle olmustu
Benim de cumartesi test günüm bende merakla bekliyorum bakalimAy Allah razı olsun .
Cuma test günüm o günü nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
Bende yaniyorum ates basiyor terliyorumHerkes üşüyormuş ben niye yanıyorum su içinde kalkıyorum yüz kere uyanıyorum herkes gider Mersin’e ben giderim tersine
Çok tebrik ederim.ldum günlerce burda sizin yazdıklarınızı okudum 7.gün dayanamadım evde test yaptım direk negatif çıktı o kadar çok ağladım ki akşamına uyguladığım fitilin akıntısıyla birlikte pembe açık kahverengi lekeler geldi iyice umudumu yitirdim ilaçları kullandım ama beslenmeme dikkat etmeyi bıraktım dün 10.gündü kan testi verdim hala inanamıyorum ama değerim 160 çıktı çok şükür Allahıma.. kendimi o test yaptıktan sonraki 3 gün harap ettim eğer test yapıpta negatifi görürseniz benim gibi kendinizi harap etmeyin gerçekten de çıkmayabiliyormuş inşallah bundan sonraki süreçte olumlu ilerler her birimize Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ben dün gece tirtir titredim ya yorgan altında belirti midir bilemiyorum ama9.günümdü bugün 2.gün embriyosu transfer edildi 6ocak test günüm
Yazdım şimdi doktoruma bakalım ne diyecek.Ufak ufak olabilir demişti doktorum canım aşırı olursa problem takipte ol kendini yine de bilgilendir doktorunu için rahat etsin istersen sıkıntı olmaz insallah
Ay inşallahKorkma canım tutunma kanamasidir. Benim de kizimda 7.gunumde boyle olmustu
Sizinki de mi çift embriyoBenim de cumartesi test günüm bende merakla bekliyorum bakalim
Evet tek embriyo koydular 2istedim ama yasal değilmiş 35yaş altına inşallah sizindr pozitif çıkar ve inşallah süreçlerimiz hep çok olumlu ilerlerMerhaba benim de 6. Günüm bana da bugün fitil akıntısı ile açık kahverengi leke geldi çook az . Bende korktum. Sonucunuza çok sevindim inşallah benim de siizn gibi olur . Tek embriyo mu sizin
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkesi sevindirsin inşallahÇok tebrik ederim.
Evet canimSizinki de mi çift embriyo
Doktorun mesajı: bir ampül proluton depot yaptırın.Evet tek embriyo koydular 2istedim ama yasal değilmiş 35yaş altına inşallah sizindr pozitif çıkar ve inşallah süreçlerimiz hep çok olumlu ilerler
belirtiniz var mı? mide bulantısı filan gibi bende hiç belirti yok o nedenle de korkuyorum yani kese var ama ne bulantım var ne başka hassasiyetim varAynı ben. Benim de öyle hiç bitmiyor telaşım hep bir kötü senaryo kafamda.
Bence tadını çıkar bu durumun belirtiler daha çok insanı yoruyor bu süreçte.belirtiniz var mı? mide bulantısı filan gibi bende hiç belirti yok o nedenle de korkuyorum yani kese var ama ne bulantım var ne başka hassasiyetim var
Ara ara kasığıma sancı giriyor.Mide bulantısı hissi gibi arada oluyor ama hiç kusmadım.Bulantı herkeste olmuyor benim ablamda annemde hiç olmamış mesela.Onları düşünmeyin hiç.Siz şu an kaç haftalıksınız diğer kontrol ne zaman?belirtiniz var mı? mide bulantısı filan gibi bende hiç belirti yok o nedenle de korkuyorum yani kese var ama ne bulantım var ne başka hassasiyetim var
mide bulantısı bebeğin oluştuğunu gösterir diyorlar ama bende hiç olmadı bu sıkıntı mı ya ne okusam aklıma takılıyorBence tadını çıkar bu durumun belirtiler daha çok insanı yoruyor bu süreçte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?