2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Merhaba benim de 6. Günüm bana da bugün fitil akıntısı ile açık kahverengi leke geldi çook az . Bende korktum. Sonucunuza çok sevindim inşallah benim de siizn gibi olur . Tek embriyo mu sizin

Çok tebrik ederim.

Merhaba benim de 6. Günüm bana da bugün fitil akıntısı ile açık kahverengi leke geldi çook az . Bende korktum. Sonucunuza çok sevindim inşallah benim de siizn gibi olur . Tek embriyo mu sizin
Evet tek embriyo koydular 2istedim ama yasal değilmiş 35yaş altına inşallah sizindr pozitif çıkar ve inşallah süreçlerimiz hep çok olumlu ilerler

belirtiniz var mı? mide bulantısı filan gibi bende hiç belirti yok o nedenle de korkuyorum yani kese var ama ne bulantım var ne başka hassasiyetim var
Ara ara kasığıma sancı giriyor.Mide bulantısı hissi gibi arada oluyor ama hiç kusmadım.Bulantı herkeste olmuyor benim ablamda annemde hiç olmamış mesela.Onları düşünmeyin hiç.Siz şu an kaç haftalıksınız diğer kontrol ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…