• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

İnşallah değildir kanamanız ya da aşırı ağrınız var mı? Tek transfer miydi?
Insallah 🤲 benim ilk denememdi tek transfer 3.gun transferi. Kanama, lekelenme ya da agrim yok sadece transferin 8.gunu biraz adet olacakmisim gibi agrim oldu o da gecti 1 gun sonra. Gunlerdir belirsizlik icinde arastiriyorum neden olabilir yarin gidicem hem merak hem de korkuyla bekliyorum☹️

Insallah 🤲 benim ilk denememdi tek transfer 3.gun transferi. Kanama, lekelenme ya da agrim yok sadece transferin 8.gunu biraz adet olacakmisim gibi agrim oldu o da gecti 1 gun sonra. Gunlerdir belirsizlik icinde arastiriyorum neden olabilir yarin gidicem hem merak hem de korkuyla bekliyorum☹️
İnşallah güzel olur sonucunuz 🌸 dış gebelik geçiren arkadaşım var onun değer artışı düzensizdi evet ama ara ara kanamaları da vardı.Yine de çok stres yapmayın Allah hayırlısını nasip etsin.İnşallah keseniz ve bebek görünür 🤲🏻

Herkese hayırlı akşamlar,
Bugün transfer sonrası 10.günümüz, 5.gün embriyosu, bir tane yerleştirilmişti. Bugün dayanamayıp kan testi verdim. Sonucum 485 çıktı, değerim nasıl sizce, doktorum 12.gün istemişti, salı günü tekrar test vereceğim
Maşallaahhh hayırlı olsun değerin çok güzel hayırlı uğurlu olmasını diliyorum bereket getirsin gruba:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Bende çok tutabiliyorum ona güveniyordum dediğiniz gibi yapayım teşekkür ederim ☺️
Valla wc tutma konusunu stres yaparsanız hiç tutamayacak kadar sıkışırsınız bende öyle bir başka hastadan öğrenmiştim yetişkin bezi götürün transferden hemen sonra uzanırken eşiniz giydirsin az az kaçırsanızda sıkıntı olmadan yarım saati doldurabiliyorsunuz ben öyle yaptım...

İnşallah güzel olur sonucunuz 🌸 dış gebelik geçiren arkadaşım var onun değer artışı düzensizdi evet ama ara ara kanamaları da vardı.Yine de çok stres yapmayın Allah hayırlısını nasip etsin.İnşallah keseniz ve bebek görünür 🤲🏻
Evet kanama da oluyormus ama daha ileriki donemlerde mi bilemiyorum. Degildir insallah ya amin hayirlisi artik bekleyip gorecegiz hepimiz icin sonuclar guzel olsun 🤲

Arkadaşlar merhaba bende dün transfer oldum bu 3.denemem acayip şekilde gaz var ve sürekli çıkarıyorum inşallah bir sorun yaratmaz.Kabızlık problemim var şurup içtim bamya yedim kayısı yedim ama fayda etmedi sanırım başka neler yapmalıyım
Opu dan sonra bende çok sancı yaşadım öyle ki acile gittim, sıcak su torbası koyun karnınıza rahatlatıyor aşırı sıcak değil ılıktan biraz sıcak olsun bol su için ılık su iyi gelir sabahları ilk uyandığınızda bir kaşık zeytin yağı için ya da 1 bardak sıcak su için bunlar kabızlığı iyi gelir diye biliyorum

Evet kanama da oluyormus ama daha ileriki donemlerde mi bilemiyorum. Degildir insallah ya amin hayirlisi artik bekleyip gorecegiz hepimiz icin sonuclar guzel olsun 🤲
Arkadaşımda beta verdiği ilk sıralar olmuştu inşallah değildir dış gebelik de boş gebelik de.İnşallah sağlıklı gebeliktir

Valla wc tutma konusunu stres yaparsanız hiç tutamayacak kadar sıkışırsınız bende öyle bir başka hastadan öğrenmiştim yetişkin bezi götürün transferden hemen sonra uzanırken eşiniz giydirsin az az kaçırsanızda sıkıntı olmadan yarım saati doldurabiliyorsunuz ben öyle yaptım...
Ne olur olmaz yanıma alayım dediğiniz gibi ne olacağı belli olmaz teşekkür ederim ♥️

Herkese merhaba herkes pozitifi tez zamanda görsün sağlıkla bebeklerini kucağına alsin inşallah 🤗yarın ikinci tüp bebek denemesi için transfer günüm transfer öncesi doktoru e2 ve pregesteron tahlili isteyen oldumu aceba ,birde ilk denemem katil hücre sebebiyle olmadı şuan prograf kullanıyorum içinizde kullanan ve olumlu sonuç alan varmı aceba şimdiden cevaplarınız icin Teşekkürler💐💐
ben de de katil hücre problemi var. olumlu sonuçç alırsanız yazabilir misiniz lütfen.. ne yapacağımı şaşırdım :(

Kızlar sudem _88 ismim degıstı duru_sude olarak...
20 Aralıkda transfer olmustuk ya benım negatif dı bugun oldum afedersinz adet suan cok sancı ve agrım oluyor normal mi... goremedım sayfaya yazılanları okuyamadım

ben de de katil hücre problemi var. olumlu sonuçç alırsanız yazabilir misiniz lütfen.. ne yapacağımı şaşırdım :KK43:
Şuan sadece prograf ve prednol kullanıyorum,inşallah yeterli olur transfer sonrası 5. Günüm bugün ilk transferden farklı bel ve sırt ağrım var çok fazla , sonucu iyi olur umarım tabiki yazarım

Back