• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar nasılsınız?benim 28 aralık günü donsurulmuş tek embriyo transferim gerçekleşti,bugün 7.günüm okuyorum her yerde genelde herkeste yerleşme kanaması olmuş,kramplar vs aşırı moralim bozuk gözümden yaş geliyo pozitif düşünmeye çalışıyorum ama bende hiç belirti yok?hiç belirti olmadan pozitifi gören varmı?şimdi hemşireyi aradım birazdan geri döner onada sorucam

Kızlar nasılsınız?benim 28 aralık günü donsurulmuş tek embriyo transferim gerçekleşti,bugün 7.günüm okuyorum her yerde genelde herkeste yerleşme kanaması olmuş,kramplar vs aşırı moralim bozuk gözümden yaş geliyo pozitif düşünmeye çalışıyorum ama bende hiç belirti yok?hiç belirti olmadan pozitifi gören varmı?şimdi hemşireyi aradım birazdan geri döner onada sorucam
Bugün senin transfer gününü saymadan 6.gunun herkeste belirti olmuyor üzme kendini çok erken ilaçların belirtilerini yaşıyor olabiliriz konuşmak için konuşuyoruz vakit geçsin diye sen niye bunları okuyup bende yok diye dert ediyorsun canım benim ilk hamileliğimde hiç hatırlamıyorum belirti falan idrar da falan da hiç pozitif gormedim 8 ya da 9 uncu günü meraktan kan vermiştim 54 çıkmıştı sonra katlanarak gitti ve oğlum oldu herkeste farklı işliyor bu sürec üzülme yani

Henüz 6.gunun kuzum ya çok erken kana geçmesi 7-9 günleri arası diye biliyorum seninki de 3.gun embriyosu dimi
Yok ay 5. Gün embriyosu.. buarada bugün adet sancısından ölüyorum resmen.. ilaçlar olmasa adet olacağım heralde.. içim de buruk.. belki tutmuştu da 5-10 Bişi çıkar umut olur bana diye düşünmüştüm😔

Bugün senin transfer gününü saymadan 6.gunun herkeste belirti olmuyor üzme kendini çok erken ilaçların belirtilerini yaşıyor olabiliriz konuşmak için konuşuyoruz vakit geçsin diye sen niye bunları okuyup bende yok diye dert ediyorsun canım benim ilk hamileliğimde hiç hatırlamıyorum belirti falan idrar da falan da hiç pozitif gormedim 8 ya da 9 uncu günü meraktan kan vermiştim 54 çıkmıştı sonra katlanarak gitti ve oğlum oldu herkeste farklı işliyor bu sürec üzülme yani
Haklısın canım normalde pozitif biriyim ama şu iki gündür o kadar bunaldımki anlatamam,çok zor bir bekleyişmiş gerçekten inşallah hepimiz hayırlı güzel sonuçları alalım😥🐣🙏

Arkadaslar bi şey soracaktım, yaklaşık 10 gündür günde 3 kere progestan fitil yapiyorum. Dün gece ve bu sabah cok zor koyabildim. Küçücük fitil girmiyor sanki orasi kapanmış gibi. Ayni zamanda ignesini de oluyorum 1 kere. Size de böyle bisey oldu mu? Transferin 3. Günündeyim. Onunla alakali mi acaba. Doktoruma sordum fitili kes, igneyi 2 kere yaptir dedi.

Herkes üşüyormuş ben niye yanıyorum su içinde kalkıyorum yüz kere uyanıyorum herkes gider Mersin’e ben giderim tersine ☺️
Ben de genel olarak sıcak hissediyorum. Yani genelde üşüyen biriyim ama şimdi çorapsız geziyorum. transferden sonraki gece de ateş ve kemik ağrılarından uyuyamadım. ama şimdi başka belirti yok. Hayırlısı bakalım 😊

Arkadaslar bi şey soracaktım, yaklaşık 10 gündür günde 3 kere progestan fitil yapiyorum. Dün gece ve bu sabah cok zor koyabildim. Küçücük fitil girmiyor sanki orasi kapanmış gibi. Ayni zamanda ignesini de oluyorum 1 kere. Size de böyle bisey oldu mu? Transferin 3. Günündeyim. Onunla alakali mi acaba. Doktoruma sordum fitili kes, igneyi 2 kere yaptir dedi.
Sanki içersi şis gibi geliyor bana da koyabiliyorum ama zorlaniyorum hafif🤔

28 Aralıkta olduysanız bugün 6.gününüz transfer olunan gün sayılmıyor. Belirti aramayın herkesin bünyesi farklı

Elinizi ve fitili suyun altında 1-2 sn tuttuktan sonra koymayi denediniz mi ? Islatınca daha kolay giriyor

Back