- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #9.581
Insallahİnşallah değildir kanamanız ya da aşırı ağrınız var mı? Tek transfer miydi?
Cok sevindim kese gorulmesine insallah saglikla ilerlerCuma günü tekrar test verdim 1922ye yükselmiş. Minicik bir kese görüldü ama takipteler Sali günü tekrar gidecegim.
Amin canım inşallah senin için de süreç güzel ilerlerCok sevindim kese gorulmesine insallah saglikla ilerler
İnşallah güzel olur sonucunuzInsallahbenim ilk denememdi tek transfer 3.gun transferi. Kanama, lekelenme ya da agrim yok sadece transferin 8.gunu biraz adet olacakmisim gibi agrim oldu o da gecti 1 gun sonra. Gunlerdir belirsizlik icinde arastiriyorum neden olabilir yarin gidicem hem merak hem de korkuyla bekliyorum
Çok sevindim değerinizin yükselmesine sağlıkla artarak devam etsin inşallah darısı benim fındığaCuma günü tekrar test verdim 1922ye yükselmiş. Minicik bir kese görüldü ama takipteler Sali günü tekrar gidecegim.
Maşallaahhh hayırlı olsun değerin çok güzel hayırlı uğurlu olmasını diliyorum bereket getirsin grubaHerkese hayırlı akşamlar,
Bugün transfer sonrası 10.günümüz, 5.gün embriyosu, bir tane yerleştirilmişti. Bugün dayanamayıp kan testi verdim. Sonucum 485 çıktı, değerim nasıl sizce, doktorum 12.gün istemişti, salı günü tekrar test vereceğim
Valla wc tutma konusunu stres yaparsanız hiç tutamayacak kadar sıkışırsınız bende öyle bir başka hastadan öğrenmiştim yetişkin bezi götürün transferden hemen sonra uzanırken eşiniz giydirsin az az kaçırsanızda sıkıntı olmadan yarım saati doldurabiliyorsunuz ben öyle yaptım...Bende çok tutabiliyorum ona güveniyordum dediğiniz gibi yapayım teşekkür ederim
Evet kanama da oluyormus ama daha ileriki donemlerde mi bilemiyorum. Degildir insallah ya amin hayirlisi artik bekleyip gorecegiz hepimiz icin sonuclar guzel olsunİnşallah güzel olur sonucunuzdış gebelik geçiren arkadaşım var onun değer artışı düzensizdi evet ama ara ara kanamaları da vardı.Yine de çok stres yapmayın Allah hayırlısını nasip etsin.İnşallah keseniz ve bebek görünür
Opu dan sonra bende çok sancı yaşadım öyle ki acile gittim, sıcak su torbası koyun karnınıza rahatlatıyor aşırı sıcak değil ılıktan biraz sıcak olsun bol su için ılık su iyi gelir sabahları ilk uyandığınızda bir kaşık zeytin yağı için ya da 1 bardak sıcak su için bunlar kabızlığı iyi gelir diye biliyorumArkadaşlar merhaba bende dün transfer oldum bu 3.denemem acayip şekilde gaz var ve sürekli çıkarıyorum inşallah bir sorun yaratmaz.Kabızlık problemim var şurup içtim bamya yedim kayısı yedim ama fayda etmedi sanırım başka neler yapmalıyım
Arkadaşımda beta verdiği ilk sıralar olmuştu inşallah değildir dış gebelik de boş gebelik de.İnşallah sağlıklı gebeliktirEvet kanama da oluyormus ama daha ileriki donemlerde mi bilemiyorum. Degildir insallah ya amin hayirlisi artik bekleyip gorecegiz hepimiz icin sonuclar guzel olsun
Ne olur olmaz yanıma alayım dediğiniz gibi ne olacağı belli olmaz teşekkür ederimValla wc tutma konusunu stres yaparsanız hiç tutamayacak kadar sıkışırsınız bende öyle bir başka hastadan öğrenmiştim yetişkin bezi götürün transferden hemen sonra uzanırken eşiniz giydirsin az az kaçırsanızda sıkıntı olmadan yarım saati doldurabiliyorsunuz ben öyle yaptım...
ben de de katil hücre problemi var. olumlu sonuçç alırsanız yazabilir misiniz lütfen.. ne yapacağımı şaşırdımHerkese merhaba herkes pozitifi tez zamanda görsün sağlıkla bebeklerini kucağına alsin inşallahyarın ikinci tüp bebek denemesi için transfer günüm transfer öncesi doktoru e2 ve pregesteron tahlili isteyen oldumu aceba ,birde ilk denemem katil hücre sebebiyle olmadı şuan prograf kullanıyorum içinizde kullanan ve olumlu sonuç alan varmı aceba şimdiden cevaplarınız icin Teşekkürler
Gayet iyi ikiz gibiHerkese hayırlı akşamlar,
Bugün transfer sonrası 10.günümüz, 5.gün embriyosu, bir tane yerleştirilmişti. Bugün dayanamayıp kan testi verdim. Sonucum 485 çıktı, değerim nasıl sizce, doktorum 12.gün istemişti, salı günü tekrar test vereceğim
Oyle mi ben de hic belirti olmadi. Canim cok sagol moral oldun insallah olumlu dusunelim olumlu olsunArkadaşımda beta verdiği ilk sıralar olmuştu inşallah değildir dış gebelik de boş gebelik de.İnşallah sağlıklı gebeliktir
Şuan sadece prograf ve prednol kullanıyorum,inşallah yeterli olur transfer sonrası 5. Günüm bugün ilk transferden farklı bel ve sırt ağrım var çok fazla , sonucu iyi olur umarım tabiki yazarımben de de katil hücre problemi var. olumlu sonuçç alırsanız yazabilir misiniz lütfen.. ne yapacağımı şaşırdım
inşallahh hayırlısıyla pozitif olurŞuan sadece prograf ve prednol kullanıyorum,inşallah yeterli olur transfer sonrası 5. Günüm bugün ilk transferden farklı bel ve sırt ağrım var çok fazla , sonucu iyi olur umarım tabiki yazarım
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamandainşallahh hayırlısıyla pozitif olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?