• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Merhaba arkadaşlar 23aralıkta 5.gün embriyosu transferi oldum günlerce burda sizin yazdıklarınızı okudum 7.gün dayanamadım evde test yaptım direk negatif çıktı o kadar çok ağladım ki akşamına uyguladığım fitilin akıntısıyla birlikte pembe açık kahverengi lekeler geldi iyice umudumu yitirdim ilaçları kullandım ama beslenmeme dikkat etmeyi bıraktım dün 10.gündü kan testi verdim hala inanamıyorum ama değerim 160 çıktı çok şükür Allahıma.. kendimi o test yaptıktan sonraki 3 gün harap ettim eğer test yapıpta negatifi görürseniz benim gibi kendinizi harap etmeyin gerçekten de çıkmayabiliyormuş inşallah bundan sonraki süreçte olumlu ilerler her birimize Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin
Merhaba benim de 6. Günüm bana da bugün fitil akıntısı ile açık kahverengi leke geldi çook az . Bende korktum. Sonucunuza çok sevindim inşallah benim de siizn gibi olur . Tek embriyo mu sizin

ldum günlerce burda sizin yazdıklarınızı okudum 7.gün dayanamadım evde test yaptım direk negatif çıktı o kadar çok ağladım ki akşamına uyguladığım fitilin akıntısıyla birlikte pembe açık kahverengi lekeler geldi iyice umudumu yitirdim ilaçları kullandım ama beslenmeme dikkat etmeyi bıraktım dün 10.gündü kan testi verdim hala inanamıyorum ama değerim 160 çıktı çok şükür Allahıma.. kendimi o test yaptıktan sonraki 3 gün harap ettim eğer test yapıpta negatifi görürseniz benim gibi kendinizi harap etmeyin gerçekten de çıkmayabiliyormuş inşallah bundan sonraki süreçte olumlu ilerler her birimize Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin
Çok tebrik ederim. :KK200:

Merhaba benim de 6. Günüm bana da bugün fitil akıntısı ile açık kahverengi leke geldi çook az . Bende korktum. Sonucunuza çok sevindim inşallah benim de siizn gibi olur . Tek embriyo mu sizin
Evet tek embriyo koydular 2istedim ama yasal değilmiş 35yaş altına inşallah sizindr pozitif çıkar ve inşallah süreçlerimiz hep çok olumlu ilerler

belirtiniz var mı? mide bulantısı filan gibi bende hiç belirti yok o nedenle de korkuyorum yani kese var ama ne bulantım var ne başka hassasiyetim var
Ara ara kasığıma sancı giriyor.Mide bulantısı hissi gibi arada oluyor ama hiç kusmadım.Bulantı herkeste olmuyor benim ablamda annemde hiç olmamış mesela.Onları düşünmeyin hiç.Siz şu an kaç haftalıksınız diğer kontrol ne zaman?

Back