- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.561
Geçen ay 8 arlıkta adet oldum.. 27. Günde de adet olurum ben hiç şaşmaz.. o bedenle adet tarihim diyorum.. yoksa test tarihim Ocak 10 dedi doktor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
28 günlük döngü gibi hesap edilerek transfer ediliyor diye biliyordum herkeste farklı demek ki lekenme yaşayabilirsin belki endişe etme dikkatli olGeçen ay 8 arlıkta adet oldum.. 27. Günde de adet olurum ben hiç şaşmaz.. o bedenle adet tarihim diyorum.. yoksa test tarihim Ocak 10 dedi doktor..
Yani burda okuduğum kadarıyla çoğunluk 14. Gün transfer olmuş ama ben 21. Gün transfer oldum.. rahim kalınlaşması için bekledi doktor.. 14. Gün 9 mm idi, estrofem de günde 6 tane kullanmama rağmen21. Gün 9.1 mm idi, biraz daha kalınlaşmasın bekledi doktor ama vücudum ilaçlara geç tepki veriyor o yüzden transfer ile adet tarihim birbirine yakın oldu ama ilginç bi şekilde hiç lekelenme olmadı.. ben de olsun diye bekliyorum hani yerleşme kanamasıymış yaolmayınca tutmadı heralde diyorum biraz da üzülüyorum o yüzden ama hayırlısı olsunn..28 günlük döngü gibi hesap edilerek transfer ediliyor diye biliyordum herkeste farklı demek ki lekenme yaşayabilirsin belki endişe etme dikkatli ol
İlk transferimde 5. Gün embriyosu 7. Gün idrarda negatifti 11. Gün değerim 97ydi.sonra boş gebelik oldu kürtaj olmak zorunda kaldım.Şimdiki transferimde de 5. Gün embriyosuydu 8. Gün idrarda pozitif gördüm.Darısı tüm güzel haber bekleyenlere olsun inşallahKızlar merhaba , ben 28 Aralık'ta transfer olmuştum. 5. Gün embriyosu idi. Bugün 5. Günüm ve kasık batması var kanama vs. Olmadı.
5. Gün embriyosu transferi olup hangi testle kaçıncı gün öğrendiniz ?
Erken test yapıp umutsuzluğa kapılmak istemiyorum. Sizde durumlar nedir ?
Benim de inanılmaz kasık ağrım oldu transferin ilk günleri bu tutmadı herhalde dedim hatta şimdi bile ara ara oluyor 4+4 daha şu an.İnşallah sizin de pozitif habercisidiraslında sali günü testimi yapacaktım ama şiddetli derece ara ara gelen adet sancılarım var doktorum görmek istedi böyle bir sorun yaşayan varmi
Benim de inanılmaz kasık ağrım oldu transferin ilk günleri bu tutmadı herhalde dedim hatta şimdi bile ara ara oluyor 4+4 daha şu an.İlk transferimde de bel ağrısı ve kasıkta batma olmuştu bunda daha farklı hissettim ikisi de pozitif oldu aynı bünyede bile belirti değişiyor bence hatta bel ağrısı olmadığı için negatif olabilir diye de düşünmüştüm.İnsülinle ilgili bildiğin bi sorunum yok..çok üzüldüm.. inş bu sefer de tutunur sağlıklı kucağınıza alırsınız..o tutulduğunda belirtileriniz nasıldı acaba?ben hiçbir şey hissetmiyorum da.. sadece ara ara adet olacakmışım sancım oluyor.. bi de şimdi belim ağrımaya başladı ama çok az..acaba tutmadı mı diyorum
Bence pozitif inşallah uyku hali bende de oluyorKızlar bugün transferin 8.günü . Çok uyumaya başladım ben ya akşamda baya bir uyuyorum mesela şimdi de bir saate yakın uyumuşum birden uykum geliyor . İlk 5-6 gün böyle uykum gelmemişti yeni başladı. Bi de benim az az normal akıntım hep oldu transferden sonra sanki arttı son iki gündür. İnşallah hayırlara işarettir
Benim son adet 18 kasımdı transferim 16 Aralık oldu düşünün sadece hafta hesaplarken son adet tarihinize bakılırsa bebek geriden geliyor görünür.Gittiğiniz doktora tüp bebek olduğunu ve transferin geç yapıldığını söyleyin mutlaka.Benim merkezim transferden 15 gün önceyi son adet kabul edeceksiniz dedi bana ama tabi siz kendi doktorunuza sorun yine de.Yerleşme kanaması ikisinde de olmadı bende ona da üzülmeyin herkeste farklı oluyor vücut tepkisi.Yani burda okuduğum kadarıyla çoğunluk 14. Gün transfer olmuş ama ben 21. Gün transfer oldum.. rahim kalınlaşması için bekledi doktor.. 14. Gün 9 mm idi, estrofem de günde 6 tane kullanmama rağmen21. Gün 9.1 mm idi, biraz daha kalınlaşmasın bekledi doktor ama vücudum ilaçlara geç tepki veriyor o yüzden transfer ile adet tarihim birbirine yakın oldu ama ilginç bi şekilde hiç lekelenme olmadı.. ben de olsun diye bekliyorum hani yerleşme kanamasıymış yaolmayınca tutmadı heralde diyorum biraz da üzülüyorum o yüzden ama hayırlısı olsunn..
Çok tşkler açıklamaların için.. bana da umut olduİlk transferimde 5. Gün embriyosu 7. Gün idrarda negatifti 11. Gün değerim 97ydi.sonra boş gebelik oldu kürtaj olmak zorunda kaldım.Şimdiki transferimde de 5. Gün embriyosuydu 8. Gün idrarda pozitif gördüm
Benim de inanılmaz kasık ağrım oldu transferin ilk günleri bu tutmadı herhalde dedim hatta şimdi bile ara ara oluyor 4+4 daha şu an.İlk transferimde de bel ağrısı ve kasıkta batma olmuştu bunda daha farklı hissettim ikisi de pozitif oldu aynı bünyede bile belirti değişiyor bence hatta bel ağrısı olmadığı için negatif olabilir diye de düşünmüştüm.
Bence pozitif inşallah uyku hali bende de oluyor
Benim son adet 18 kasımdı transferim 16 Aralık oldu düşünün sadece hafta hesaplarken son adet tarihinize bakılırsa bebek geriden geliyor görünür.Gittiğiniz doktora tüp bebek olduğunu ve transferin geç yapıldığını söyleyin mutlaka.Benim merkezim transferden 15 gün önceyi son adet kabul edeceksiniz dedi bana ama tabi siz kendi doktorunuza sorun yine de.Yerleşme kanaması ikisinde de olmadı bende ona da üzülmeyin herkeste farklı oluyor vücut tepkisi.
Burada biri yazmıştı sanırım hayıt otu ve pekmez AMH ını yükseltmiş. Bir araştır derim.Kızlar selamlar,
Hamile kalanları çok tebrik ediyorum sizler adına çooook mutlu oldum benim gibi kalamayanlar ise sıkmasın lütfen canını. Biraz ruhunuzu dinlendirip yola devam edin
Size bir sorum var, eşimde sperm hafif oligospermi bende ise amh düşüklüğü var. Geçen opuda yalnızca 1 olgun yumurta toplayabilmişlerdi. Özellikle amh düşüklüğü için önerebileceğiniz bir doktor var mı? Yeni deneme için doktorumu değiştiricem sanırım. Özellikle amh düşüklüğü yaşayıp sonuç aldığınız ya da sonuç alamasanız dahi bilgisine yöntemine güvendiğiniz doktorlar varsa önerebilirseniz çok sevinirim.
Canım evet derinin yapısı değişiyor, o yüzden daha zor giriyor iğneler ama bazen insülin iğne ucundan kaynaklanıyor. Bazı iğnelerin uç kısmı yeterince pürüzsüz olmayabiliyor. Ben de çok yaşadım iğneyi sokamama durumunu. Öyle olunca direkt insülin iğne ucunu değiştiriyordum. Bir dene istersen. Bir uçla 10 denemede yapamadığım enjeksiyonu bazen iğneyi değiştirince tek denemede yapıyordum. Diğer türlü göbek de denemelerden delik deşik oluyo
Merhaba hayirli olsun sanirim pozitif haberini almissiniz ilk transferiniz de bos gebelik oldugunda hcg degerlerinizin artisi nasildi onda da dis gebelik gibi az artis mi oluyor yoksa normal artip ultrasonda kese mi bos gorunuyor?İlk transferimde 5. Gün embriyosu 7. Gün idrarda negatifti 11. Gün değerim 97ydi.sonra boş gebelik oldu kürtaj olmak zorunda kaldım.Şimdiki transferimde de 5. Gün embriyosuydu 8. Gün idrarda pozitif gördüm.Darısı tüm güzel haber bekleyenlere olsun inşallah
Benim ilk hamileliğimde hiç lekelenmem olmadı dert etm belirti bile hatırlamıyorumYani burda okuduğum kadarıyla çoğunluk 14. Gün transfer olmuş ama ben 21. Gün transfer oldum.. rahim kalınlaşması için bekledi doktor.. 14. Gün 9 mm idi, estrofem de günde 6 tane kullanmama rağmen21. Gün 9.1 mm idi, biraz daha kalınlaşmasın bekledi doktor ama vücudum ilaçlara geç tepki veriyor o yüzden transfer ile adet tarihim birbirine yakın oldu ama ilginç bi şekilde hiç lekelenme olmadı.. ben de olsun diye bekliyorum hani yerleşme kanamasıymış yaolmayınca tutmadı heralde diyorum biraz da üzülüyorum o yüzden ama hayırlısı olsunn..
Sağolun teşekkür ederim darısı başınıza 11. Gün 97 13 300lerde 15 de 700lerde bir şeydi normal arttı kese de gördük düzgündü.kanamam falan da olmadı kalp atışı için gittiğimizde öğrendik malesef evet kese boş görünüyor.ama bazı kişilerde düzensiz artış da olabiliyormuş sanırım.Merhaba hayirli olsun sanirim pozitif haberini almissiniz ilk transferiniz de bos gebelik oldugunda hcg degerlerinizin artisi nasildi onda da dis gebelik gibi az artis mi oluyor yoksa normal artip ultrasonda kese mi bos gorunuyor?
Insallah cok sagolun baya duzgun artis varmis evet demekki belli olmuyor. Insallah simdi hersey saglikla ilerler kucaginiza alirsinizSağolun teşekkür ederim darısı başınıza 11. Gün 97 13 300lerde 15 de 700lerde bir şeydi normal arttı kese de gördük düzgündü.kanamam falan da olmadı kalp atışı için gittiğimizde öğrendik malesef evet kese boş görünüyor.ama bazı kişilerde düzensiz artış da olabiliyormuş sanırım.
İlk transferimde 5. Gün embriyosu 7. Gün idrarda negatifti 11. Gün değerim 97ydi.sonra boş gebelik oldu kürtaj olmak zorunda kaldım.Şimdiki transferimde de 5. Gün embriyosuydu 8. Gün idrarda pozitif gördüm.Darısı tüm güzel haber bekleyenlere olsun inşallah
Benim de inanılmaz kasık ağrım oldu transferin ilk günleri bu tutmadı herhalde dedim hatta şimdi bile ara ara oluyor 4+4 daha şu an.İnşallah sizin de pozitif habercisidir
Benim de inanılmaz kasık ağrım oldu transferin ilk günleri bu tutmadı herhalde dedim hatta şimdi bile ara ara oluyor 4+4 daha şu an.İlk transferimde de bel ağrısı ve kasıkta batma olmuştu bunda daha farklı hissettim ikisi de pozitif oldu aynı bünyede bile belirti değişiyor bence hatta bel ağrısı olmadığı için negatif olabilir diye de düşünmüştüm.
Bence pozitif inşallah uyku hali bende de oluyor
Benim son adet 18 kasımdı transferim 16 Aralık oldu düşünün sadece hafta hesaplarken son adet tarihinize bakılırsa bebek geriden geliyor görünür.Gittiğiniz doktora tüp bebek olduğunu ve transferin geç yapıldığını söyleyin mutlaka.Benim merkezim transferden 15 gün önceyi son adet kabul edeceksiniz dedi bana ama tabi siz kendi doktorunuza sorun yine de.Yerleşme kanaması ikisinde de olmadı bende ona da üzülmeyin herkeste farklı oluyor vücut tepkisi.
8. Güne transfer gününüz de dahil miydi ? Yoksa hariç miydi ? Çok heyecanlıyım inşallah olur . Bir de sizin normal gebelik testinde mi çıktıMerhaba canım. Benimde 5. Gün çift embriyoydu. Doktorum 9. gün test istedi, ben 8. Gün idrarda gördüm. Darısı başına olsun insallah
Cuma günü tekrar test verdim 1922ye yükselmiş. Minicik bir kese görüldü ama takipteler Sali günü tekrar gidecegim.Degeri az artan arkadaslar son durumunuz nedir @ponyo2021 sizin artislar da benimkine yakinmis en son bakildi mi keseye? benim de yaklasik %30 artiyor 3 test yaptirdim en son 300 lerde degerim. Doktor 4 gun sonraya cagirdi sanirim dis gebelik suphesi de var.
@g090 sizin de Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin baslarda yeterli gormediler artisi demissiniz ya ne kadar artis oluyordu acaba? Bir umut ariyor insan
İnşallah teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız Sizin transfer ne zaman oldu artışınızda mı problem var?Insallah cok sagolun baya duzgun artis varmis evet demekki belli olmuyor. Insallah simdi hersey saglikla ilerler kucaginiza alirsiniz
Transfer günü dahil değil 8. Gün.Erken gebelik testi sabah ilk idrarla yapmıştım8. Gün yazmışsınız ya, transfer gününğz dahil mi 8. Gün ?
Benim transfer 14 aralikta oldu. 26 aralikta ilk testi yaptirdim 200 cikti deger daha sonraki ikiser gun araliklarla yaptirdiklarimda yeterli artmadi yaklasik %25-30 artis oldu en son deger 334. Persembe yaptirdim en son testi doktor p.tesi cagirdi o gunde test yapilip ultrasonla bakilacak. Dis gebelik degildir insallah diye dua ediyorumİnşallah teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız Sizin transfer ne zaman oldu artışınızda mı problem var?
İnşallah değildir kanamanız ya da aşırı ağrınız var mı? Tek transfer miydi?Benim transfer 14 aralikta oldu. 26 aralikta ilk testi yaptirdim 200 cikti deger daha sonraki ikiser gun araliklarla yaptirdiklarimda yeterli artmadi yaklasik %25-30 artis oldu en son deger 334. Persembe yaptirdim en son testi doktor p.tesi cagirdi o gunde test yapilip ultrasonla bakilacak. Dis gebelik degildir insallah diye dua ediyorum