2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Geçen ay 8 arlıkta adet oldum.. 27. Günde de adet olurum ben hiç şaşmaz.. o bedenle adet tarihim diyorum.. yoksa test tarihim Ocak 10 dedi doktor..

Geçen ay 8 arlıkta adet oldum.. 27. Günde de adet olurum ben hiç şaşmaz.. o bedenle adet tarihim diyorum.. yoksa test tarihim Ocak 10 dedi doktor..
28 günlük döngü gibi hesap edilerek transfer ediliyor diye biliyordum herkeste farklı demek ki lekenme yaşayabilirsin belki endişe etme dikkatli ol

28 günlük döngü gibi hesap edilerek transfer ediliyor diye biliyordum herkeste farklı demek ki lekenme yaşayabilirsin belki endişe etme dikkatli ol
Yani burda okuduğum kadarıyla çoğunluk 14. Gün transfer olmuş ama ben 21. Gün transfer oldum.. rahim kalınlaşması için bekledi doktor.. 14. Gün 9 mm idi, estrofem de günde 6 tane kullanmama rağmen21. Gün 9.1 mm idi, biraz daha kalınlaşmasın bekledi doktor ama vücudum ilaçlara geç tepki veriyor o yüzden transfer ile adet tarihim birbirine yakın oldu ama ilginç bi şekilde hiç lekelenme olmadı.. ben de olsun diye bekliyorum hani yerleşme kanamasıymış yaolmayınca tutmadı heralde diyorum biraz da üzülüyorum o yüzden ama hayırlısı olsunn..

İlk transferimde 5. Gün embriyosu 7. Gün idrarda negatifti 11. Gün değerim 97ydi.sonra boş gebelik oldu kürtaj olmak zorunda kaldım.Şimdiki transferimde de 5. Gün embriyosuydu 8. Gün idrarda pozitif gördüm.Darısı tüm güzel haber bekleyenlere olsun inşallah
aslında sali günü testimi yapacaktım ama şiddetli derece ara ara gelen adet sancılarım var doktorum görmek istedi böyle bir sorun yaşayan varmi
Benim de inanılmaz kasık ağrım oldu transferin ilk günleri bu tutmadı herhalde dedim hatta şimdi bile ara ara oluyor 4+4 daha şu an.İnşallah sizin de pozitif habercisidir
Benim de inanılmaz kasık ağrım oldu transferin ilk günleri bu tutmadı herhalde dedim hatta şimdi bile ara ara oluyor 4+4 daha şu an.İlk transferimde de bel ağrısı ve kasıkta batma olmuştu bunda daha farklı hissettim ikisi de pozitif oldu aynı bünyede bile belirti değişiyor bence hatta bel ağrısı olmadığı için negatif olabilir diye de düşünmüştüm.
Bence pozitif inşallah uyku hali bende de oluyor
Benim son adet 18 kasımdı transferim 16 Aralık oldu düşünün sadece hafta hesaplarken son adet tarihinize bakılırsa bebek geriden geliyor görünür.Gittiğiniz doktora tüp bebek olduğunu ve transferin geç yapıldığını söyleyin mutlaka.Benim merkezim transferden 15 gün önceyi son adet kabul edeceksiniz dedi bana ama tabi siz kendi doktorunuza sorun yine de.Yerleşme kanaması ikisinde de olmadı bende ona da üzülmeyin herkeste farklı oluyor vücut tepkisi.

Son düzenleme:
Çok tşkler açıklamaların için.. bana da umut oldu

Burada biri yazmıştı sanırım hayıt otu ve pekmez AMH ını yükseltmiş. Bir araştır derim.

Merhabalar kızlar... Ben de 25 aralıkta yumurta toplama oldu. 23 yumurtadan 14 ü döllendi ve her gün azalarak transfer günü 4 embriyomuz kaldı. 30 Aralıkta iki tane 5.gün embriyosu transferim oldu. Transfer olduktan sonra ilk gece sırt, omuz, kol ağrısından uyuyamadım. Sabah da hafif ateşim vardı. Öğleye doğru bir şeyim kalmadı. Bugün transferden sonraki 3. günüm. Sizce bu belirti hormonlardan kaynaklanıyor olabilir mi? Benzer bir durum yaşayan oldu mu acaba? Teşekkür ederim

Merhaba hayirli olsun sanirim pozitif haberini almissiniz ilk transferiniz de bos gebelik oldugunda hcg degerlerinizin artisi nasildi onda da dis gebelik gibi az artis mi oluyor yoksa normal artip ultrasonda kese mi bos gorunuyor?

Benim ilk hamileliğimde hiç lekelenmem olmadı dert etm belirti bile hatırlamıyorum

Merhaba hayirli olsun sanirim pozitif haberini almissiniz ilk transferiniz de bos gebelik oldugunda hcg degerlerinizin artisi nasildi onda da dis gebelik gibi az artis mi oluyor yoksa normal artip ultrasonda kese mi bos gorunuyor?
Sağolun teşekkür ederim darısı başınıza 11. Gün 97 13 300lerde 15 de 700lerde bir şeydi normal arttı kese de gördük düzgündü.kanamam falan da olmadı kalp atışı için gittiğimizde öğrendik malesef evet kese boş görünüyor.ama bazı kişilerde düzensiz artış da olabiliyormuş sanırım.

Insallah cok sagolun baya duzgun artis varmis evet demekki belli olmuyor. Insallah simdi hersey saglikla ilerler kucaginiza alirsiniz

8. Gün yazmışsınız ya, transfer gününğz dahil mi 8. Gün ?

Cuma günü tekrar test verdim 1922ye yükselmiş. Minicik bir kese görüldü ama takipteler Sali günü tekrar gidecegim.

Arkadaşlar merhaba bende dün transfer oldum bu 3.denemem acayip şekilde gaz var ve sürekli çıkarıyorum inşallah bir sorun yaratmaz.Kabızlık problemim var şurup içtim bamya yedim kayısı yedim ama fayda etmedi sanırım başka neler yapmalıyım

İnşallah teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız Sizin transfer ne zaman oldu artışınızda mı problem var?
Benim transfer 14 aralikta oldu. 26 aralikta ilk testi yaptirdim 200 cikti deger daha sonraki ikiser gun araliklarla yaptirdiklarimda yeterli artmadi yaklasik %25-30 artis oldu en son deger 334. Persembe yaptirdim en son testi doktor p.tesi cagirdi o gunde test yapilip ultrasonla bakilacak. Dis gebelik degildir insallah diye dua ediyorum

İnşallah değildir kanamanız ya da aşırı ağrınız var mı? Tek transfer miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…