- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.541
Iron Butterfly sen bidaha kan verdinmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha çok erken.. ilerleyen günlerde pozitife döner inşallah..Dun belim ağrıyordu bugün biraz kasiklarim ama ne bilim iyiyim ben bugün öğlen yaptım negatif yarın sabah ilk idrarda yapicam bakalım
inşallah güzel sonuçlanır canım yeni yıl hepimize uğurlu gelsinHayırlısıyla pozitifi görürsün inşallah bende bahcecide iki kez yaptırdım negatif oldu merkez değiştirdim 3 gün sonra transferim var bakalım inşallah
İnşallah hepimiz hayırlı haberler verelim birbirimizeDaha çok erken.. ilerleyen günlerde pozitife döner inşallah..
Yarın sabah yapıyor muyuz pazar aran bitinceDaha çok erken.. ilerleyen günlerde pozitife döner inşallah..
Evet evet kaldığımız yerden devam edelimhatta sağlık ocağına kalçadan iğnem var yarın.. kan tahlili bile yaptırayım diyorumYarın sabah yapıyor muyuz pazar aran bitince
Benim daha 5. Günün ama tam adet tarihim normalde yarın.. ben de çok fazla adet sancısı yaşıyorum.. normal heralde bu süreçte ama bilemiyorumaslında sali günü testimi yapacaktım ama şiddetli derece ara ara gelen adet sancılarım var doktorum görmek istedi böyle bir sorun yaşayan varmi
gecen defa hic böyle birsey yaşamadım açıkçası bu yüzden endişeleniyorum geçen defa tutunmuştu embiriyom ama insulunim yükseldiği icin düştü sizlerde insulun sorunu varmiBenim daha 5. Günün ama tam adet tarihim normalde yarın.. ben de çok fazla adet sancısı yaşıyorum.. normal heralde bu süreçte ama bilemiyorum
İnsülinle ilgili bildiğin bi sorunum yok..çok üzüldüm.. inş bu sefer de tutunur sağlıklı kucağınıza alırsınız..o tutulduğunda belirtileriniz nasıldı acaba?ben hiçbir şey hissetmiyorum da.. sadece ara ara adet olacakmışım sancım oluyor.. bi de şimdi belim ağrımaya başladı ama çok az..acaba tutmadı mı diyorumgecen defa hic böyle birsey yaşamadım açıkçası bu yüzden endişeleniyorum geçen defa tutunmuştu embiriyom ama insulunim yükseldiği icin düştü sizlerde insulun sorunu varmi
Amin, inşallah..ilk tutunma silik çizgiyi kasik ağrım bacak ağrım vardi ama pisikolojikmenmidir bilmem ama mide bunaltisi vardi ama bu defa net iki net çizgi gordum bu defa da belirtilerim bel agrisi bacak ağrısı arada gelen adet sancısı bu kadar insallah bi sıkıntı olmazda hepimizin kucagi dolar
testimi sizinle paylaşmak isterim nasil paylaşacağım beceremedim dosya ekleye basiuorm ama olmuyorAmin, inşallah..
Yok vermedim canım bıraktım ilaçları da zatenIron Butterfly sen bidaha kan verdinmi
Merhaba canım. Benimde 5. Gün çift embriyoydu. Doktorum 9. gün test istedi, ben 8. Gün idrarda gördüm. Darısı başına olsun insallahKızlar merhaba , ben 28 Aralık'ta transfer olmuştum. 5. Gün embriyosu idi. Bugün 5. Günüm ve kasık batması var kanama vs. Olmadı.
5. Gün embriyosu transferi olup hangi testle kaçıncı gün öğrendiniz ?
Erken test yapıp umutsuzluğa kapılmak istemiyorum. Sizde durumlar nedir ?
Bir de iki akşamdır yatarken geceleri ateş basıyor değişik rüyalar görmeye başladımKızlar bugün transferin 8.günü . Çok uyumaya başladım ben ya akşamda baya bir uyuyorum mesela şimdi de bir saate yakın uyumuşum birden uykum geliyor . İlk 5-6 gün böyle uykum gelmemişti yeni başladı. Bi de benim az az normal akıntım hep oldu transferden sonra sanki arttı son iki gündür. İnşallah hayırlara işarettir
Ya ben de hiç fotoğraf paylaşmadım daha.. nasıl oluyor bilmiyorum.. bilen arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz..testimi sizinle paylaşmak isterim nasil paylaşacağım beceremedim dosya ekleye basiuorm ama olmuyor
Adet tarihin nasıl yarın oluyor normalde test tarihimiz adet günümüz falan oluyor tam 4 hafta seklinde halla halla benim test tarihi cumartesi ayın 8i normalde adetimda ayın 10 uBenim daha 5. Günün ama tam adet tarihim normalde yarın.. ben de çok fazla adet sancısı yaşıyorum.. normal heralde bu süreçte ama bilemiyorum