- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.521
Rica ederim ne demek..Bende çok tutabiliyorum ona güveniyordum dediğiniz gibi yapayım teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim ne demek..Bende çok tutabiliyorum ona güveniyordum dediğiniz gibi yapayım teşekkür ederim
Beni en çok üzen şey o ben güleryüzle beslenen biriyim o yuzden bana çok koyuyor bu durum mod düşüyor ama olsun diyoruz her sey yeter ki güzel olsun seviyorum doktoru da ekibi deAynen öyle.. bi de ben en çok realist olmasını seviyorum doktor beyin.. diğer doktorlar gibi çok Ümit vermiyor.. gerçi insanlar kızıyor bu yönüne ama..
Aynı ben. Benim de öyle hiç bitmiyor telaşım hep bir kötü senaryo kafamda.Merhaba , benim kesem g gündü çok şükür doktor haftaya tekrar geldi dedi kese kontrolü için bebeği de görürüz inşallah şimdide o telaş sardı beni. Hiç bitmiyor yani biri bitse biri başlıyor. Ben artık son zamanda kan vermeyi bırakmıştım doktor keseye bakcaz yoksa zaten dış gebelik demişti
Hayırlısıyla pozitifi görürsün inşallah bende bahcecide iki kez yaptırdım negatif oldu merkez değiştirdim 3 gün sonra transferim var bakalım inşallahKimyasal gebelik oluştu canım bende sonrasında da kistlerde Uğraştım iki gün önce transfer oldum sen nasılsın sürecin nasıl?
Günün nasıl geçiyor bı belirtin var mıRica ederim ne demek..
Onun tarzı da öyle boşver.. işi de kolay değil anlıyorum onu da ama takılmaben inatla her girişimde Güler yüzlü nasılsınız diyorum zorla sohbet ettiriyorum düşünBeni en çok üzen şey o ben güleryüzle beslenen biriyim o yuzden bana çok koyuyor bu durum mod düşüyor ama olsun diyoruz her sey yeter ki güzel olsun seviyorum doktoru da ekibi de
Ay yok hiçbir belirtim yok.. adet olacakmışım gibi ağrım var sadece..3. Ve 4. Gün test yaptım negatifbugün yapmayacağım pazar günü molası verdim. yarın yine başlarımsen nasılsın belirti var mı sende?Günün nasıl geçiyor bı belirtin var mı
Transferden önce başladım.Pregestona trasferden sonramı basladiniz
Hahaha İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimizOnun tarzı da öyle boşver.. işi de kolay değil anlıyorum onu da ama takılmaben inatla her girişimde Güler yüzlü nasılsınız diyorum zorla sohbet ettiriyorum düşün
İnşallah güzel geçer ve sana sımsıkı tutunur Miniş canım bütün kalbimle dualarım seninleKızlaaar yarın transferim var dualarınıza ihtiyacım var
Allah razı olsun kuzumİnşallah güzel geçer ve sana sımsıkı tutunur Miniş canım bütün kalbimle dualarım seninle
Dun belim ağrıyordu bugün biraz kasiklarim ama ne bilim iyiyim ben bugün öğlen yaptım negatif yarın sabah ilk idrarda yapicam bakalımAy yok hiçbir belirtim yok.. adet olacakmışım gibi ağrım var sadece..3. Ve 4. Gün test yaptım negatifbugün yapmayacağım pazar günü molası verdim. yarın yine başlarımsen nasılsın belirti var mı sende?
Bilmiyorum ama dışarıdan alınınca 23 tlEstrofemi aile hekimleri yazıyor mu bilginiz varmi?
Transfe öncesi ve sonrası devam ediyoruzPregestona trasferden sonramı basladiniz
Bugün bende de sık sık kasık batması var. Kaçıncı gün ve kaç tane embriyo transferi oldunuzDun belim ağrıyordu bugün biraz kasiklarim ama ne bilim iyiyim ben bugün öğlen yaptım negatif yarın sabah ilk idrarda yapicam bakalım
Kaçıncı gün embriyosu için test yapıyorsunuz ? Bir de normal mi erken genelik miDun belim ağrıyordu bugün biraz kasiklarim ama ne bilim iyiyim ben bugün öğlen yaptım negatif yarın sabah ilk idrarda yapicam bakalım
3.gun çift embriyoBugün bende de sık sık kasık batması var. Kaçıncı gün ve kaç tane embriyo transferi oldunuz
3.gun embriyosu erken gebelik yaptım ama ilk idrarlar bakmadımKaçıncı gün embriyosu için test yapıyorsunuz ? Bir de normal mi erken genelik mi
7.gun belli eder kendini senin ki benim de 9. Gün ancak diye düşünüyorum bakalım yine de erkenden test yapıyoruz işte merakKızlar merhaba , ben 28 Aralık'ta transfer olmuştum. 5. Gün embriyosu idi. Bugün 5. Günüm ve kasık batması var kanama vs. Olmadı.
5. Gün embriyosu transferi olup hangi testle kaçıncı gün öğrendiniz ?
Erken test yapıp umutsuzluğa kapılmak istemiyorum. Sizde durumlar nedir ?