• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Aynen öyle.. bi de ben en çok realist olmasını seviyorum doktor beyin.. diğer doktorlar gibi çok Ümit vermiyor.. gerçi insanlar kızıyor bu yönüne ama..
Beni en çok üzen şey o ben güleryüzle beslenen biriyim o yuzden bana çok koyuyor bu durum mod düşüyor ama olsun diyoruz her sey yeter ki güzel olsun seviyorum doktoru da ekibi de 😍

Merhaba , benim kesem g gündü çok şükür doktor haftaya tekrar geldi dedi kese kontrolü için 🙏 bebeği de görürüz inşallah şimdide o telaş sardı beni. Hiç bitmiyor yani biri bitse biri başlıyor. Ben artık son zamanda kan vermeyi bırakmıştım doktor keseye bakcaz yoksa zaten dış gebelik demişti
Aynı ben. Benim de öyle hiç bitmiyor telaşım hep bir kötü senaryo kafamda.

Kimyasal gebelik oluştu canım bende sonrasında da kistlerde Uğraştım iki gün önce transfer oldum sen nasılsın sürecin nasıl?
Hayırlısıyla pozitifi görürsün inşallah 🙏🏻 bende bahcecide iki kez yaptırdım negatif oldu merkez değiştirdim 3 gün sonra transferim var bakalım inşallah

Beni en çok üzen şey o ben güleryüzle beslenen biriyim o yuzden bana çok koyuyor bu durum mod düşüyor ama olsun diyoruz her sey yeter ki güzel olsun seviyorum doktoru da ekibi de 😍
Onun tarzı da öyle boşver.. işi de kolay değil anlıyorum onu da ama takılma😊ben inatla her girişimde Güler yüzlü nasılsınız diyorum zorla sohbet ettiriyorum düşün 😂😂

Ay yok hiçbir belirtim yok.. adet olacakmışım gibi ağrım var sadece..3. Ve 4. Gün test yaptım negatif😂bugün yapmayacağım pazar günü molası verdim. yarın yine başlarım🤗sen nasılsın belirti var mı sende?
Dun belim ağrıyordu bugün biraz kasiklarim ama ne bilim iyiyim ben bugün öğlen yaptım negatif yarın sabah ilk idrarda yapicam bakalım

Kızlar merhaba , ben 28 Aralık'ta transfer olmuştum. 5. Gün embriyosu idi. Bugün 5. Günüm ve kasık batması var kanama vs. Olmadı.

5. Gün embriyosu transferi olup hangi testle kaçıncı gün öğrendiniz ?

Erken test yapıp umutsuzluğa kapılmak istemiyorum. Sizde durumlar nedir ?

Kızlar merhaba , ben 28 Aralık'ta transfer olmuştum. 5. Gün embriyosu idi. Bugün 5. Günüm ve kasık batması var kanama vs. Olmadı.

5. Gün embriyosu transferi olup hangi testle kaçıncı gün öğrendiniz ?

Erken test yapıp umutsuzluğa kapılmak istemiyorum. Sizde durumlar nedir ?
7.gun belli eder kendini senin ki benim de 9. Gün ancak diye düşünüyorum bakalım yine de erkenden test yapıyoruz işte merak

Back