- 16 Ağustos 2016
- 454
- 1.120
- 113
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.321
Canım ben de hala bir belirti yok his yok bu aradaBenim arada kaşınıyor dün sol göğüsüm çok ağrıyordu geçti oda ama üstüne yatamadım desem yeridir
Duzenlı artmadı cnm yani 2 kat artmadı hıcDeğerlerde iyi gibi boş çıkmasına bir sebep söyledi mi doktorun canım
Buradayım canimmmmmCanım ben de hala bir belirti yok his yok bu aradaefsunn210102 gördün mü hiç sesi çıkmıyo bugün nerelerde acaba
Vallahi Allah ol derse her şey olur ben hayattan o kadar umutluyum ki yani bilmiyorum yıllar sonra kimyasal da olsa ilk defa hamileyim ben dedim çift çizgiyi gördüm kanda değerini gördüm sonu mutlu olmasa da bilmiyorum ben bunu hissettiğim için bile çok mutlu oldumBide bakıyorsun canlanmış süpriz yumurta olmuş olur ya Allah'ın işi
Bende var birde icinden sizi geçiyorŞu an yok ama o zaman öyle deli gibi kaşınıyordu
İnanırımBenim arada kaşınıyor dün sol göğüsüm çok ağrıyordu geçti oda ama üstüne yatamadım desem yeridi
Ya insan böyle durumlarda ne diyeceğini şaşırıyor hepimiz için çok zor süreçler ama bir evladın vardı diye hatırlıyorum Allah ona uzun ömürler versin inşallahDuzenlı artmadı cnm yani 2 kat artmadı hıc
Ikız kızlarım var cok şükürYa insan böyle durumlarda ne diyeceğini şaşırıyor hepimiz için çok zor süreçler ama bir evladın vardı diye hatırlıyorum Allah ona uzun ömürler versin inşallah
Bende genelde sanssizimdir ama bu konuda şanslıyız diyelim ve olumluyu çekelim şekerinVücudumuz dışında tüm koşullarımız aynıydı canım o arkadaşla. Burda hep görüyoruz 6. Günde çıkanlar çoğunluk. Yine ilaçlarımı falan kullanıyorum tabi bırakmış değilim 10. Günüme kadar devam edicem, kendime de aynı şekilde dikkat etmeye çalışıyorum ama pek ihtimal vermiyorum ne bilim. Hee hiç mi ihtimal yok var tabi ama bakalım işte.Ben genelde de şanssız biriyimdir böyle şansla ilgili şeylerim yolunda gitmez geneldebakalım belki bu sefer talih yüzüme güler
Bende var birde icinden sizi geçiyor
Oleyyy benimkide 5 OcakOcakta transfer olacaklara katıldımmmm 3 ocak transfer tarihim
İdrarda görmüştük senin bebişi canım niye umutlu değilsin anlamadımKızlar yarın test günüm 10gün çok erken ama yarına verdi günüAçıkçası idrarda bişi var görünüyor ama çokta umutlu değilim de biraz değişik hayırlısı
Olsun ben yine de umutlu değilim hiç alışık değilim bişelerin yolunda gitmesineİdrarda görmüştük senin bebişi canım niye umutlu değilsin anlamadım
İş başı yaptı kız o çok aktif olamıyorCanım ben de hala bir belirti yok his yok bu aradaefsunn210102 gördün mü hiç sesi çıkmıyo bugün nerelerde acaba
Older olur bilemeyiz inşallah dediğim gibi bu zamanları hayırla atlat doktora kimseye gerek kalmadan hamiş kal inşallahVallahi Allah ol derse her şey olur ben hayattan o kadar umutluyum ki yani bilmiyorum yıllar sonra kimyasal da olsa ilk defa hamileyim ben dedim çift çizgiyi gördüm kanda değerini gördüm sonu mutlu olmasa da bilmiyorum ben bunu hissettiğim için bile çok mutlu oldumolmayacak şey yok her şey olabilir çok da güzel olur
Bu sefer yolunda gidecek canım bende aynı durumdayım inanki hiç bir zaman şansım olmamıştır hiç bişeyi kolaylıkla elde edememişimdir.ama bu sefer başardık inşallah Allah bize o mutlu günleri gösterecek duamızda duyanımızda belli canım korkma bebeğin seninle benceOlsun ben yine de umutlu değilim hiç alışık değilim bişelerin yolunda gitmesine
Amiiiinn hepimizin inşallahBu sefer yolunda gidecek canım bende aynı durumdayım inanki hiç bir zaman şansım olmamıştır hiç bişeyi kolaylıkla elde edememişimdir.ama bu sefer başardık inşallah Allah bize o mutlu günleri gösterecek duamızda duyanımızda belli canım korkma bebeğin seninle bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?