2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar bir şey daha sorucam kalcadan iğne vurunuyoruz ya hani hiç iğne vurunduğunuz yerden kanama oldu mu ?

Iyi aksamlar kizlar, nasilsiniz? Bugun 6+5 gunumdeyim, kalp atislarinida duydum sabah yazmistim. Sorum su, doktorum 2 hafta daha ilaclara devam etmemi istiyor. Ben kalpten sonra birakirim diye dusunmustum estrofemi falan. Boyle olanlar varmi aranizda? Kucuk bi kanama alani var icerde, onun icinmi acaba.

Estrofem rahim duvarını kalınlaştıran ilaç. belki de sırf önlem amaçlıdır. Transfer kağıdmda da 12 haftaya kadar bırakılmayacak yazıyor zaten pozitif olsan da.

Canım bırak dedi doktor bana da aynen direk bırakıyorsun hepsini ama benim değer çok az artıyordu o yüzden bırak dedi kanda direk negatifse bilmiyorum belki iki gün sonra tekrar kan ver der bıraktırmaz

Canım bırak dedi doktor bana da aynen direk bırakıyorsun hepsini ama benim değer çok az artıyordu o yüzden bırak dedi kanda direk negatifse bilmiyorum belki iki gün sonra tekrar kan ver der bıraktırmaz
Bide bakıyorsun canlanmış süpriz yumurta olmuş olur ya Allah'ın işi

Benım 30 Aralık test gunum ben sadece kan verecem idrar testi almadım hayırlısı bakalım ınsallah yeni yıla guzel sonuclar la gırerız

Ya işte bende ilacı bırakalı 10-11 gün oldu adet olmayınca insan bi tedirgin oluyor hayır adet sancıları da var da işte akıp gidesi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…