- 16 Ağustos 2016
- 454
- 1.120
- 113
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.301
Test sonucunuz kaç çıkmıştı sizinCnm beni listeden cıkarabılırsın kese boş çıktı
İlk 45 sonra 77 sonra 153 4 gun sonra tekrar yaptırdım 490 cıktı 4 gun sonra tekrar yaptırdım 900 ve o gun kese gorulmuştuTest sonucunuz kaç çıkmıştı sizin
Şimdi 1. Kalite var 2. Kalite var 3. 4. 5. AA da iyi demek yani 5. Kalitede AA iyi yani. Senin mesela 5 AA benim 4bb iyi yani kötü değil. Embrlog söylemedi mi sana iyi diyeEn iyi kalite mi oluyor yani canım
İnşallah 2.ler uğurlu gelirdaha önce 3 kere aşılama yaptırdım
Tüp bebek ilk denememdi
2 tane dondurulmuş var tek tesellim o zaten
Yok ikisi de çok iyi dedi de rakamlara göre ben merak ettimŞimdi 1. Kalite var 2. Kalite var 3. 4. 5. AA da iyi demek yani 5. Kalitede AA iyi yani. Senin mesela 5 AA benim 4bb iyi yani kötü değil. Embrlog söylemedi mi sana iyi diye
YAaaaSonucum sıfırın altında çıktı. Olmadı
Estrofem rahim duvarını kalınlaştıran ilaç. belki de sırf önlem amaçlıdır. Transfer kağıdmda da 12 haftaya kadar bırakılmayacak yazıyor zaten pozitif olsan da.Iyi aksamlar kizlar, nasilsiniz? Bugun 6+5 gunumdeyim, kalp atislarinida duydum sabah yazmistim. Sorum su, doktorum 2 hafta daha ilaclara devam etmemi istiyor. Ben kalpten sonra birakirim diye dusunmustum estrofemi falan. Boyle olanlar varmi aranizda? Kucuk bi kanama alani var icerde, onun icinmi acaba.
24’ten düştü canım normal halinden de mi ince demek bu2 mm çok ince değil mi
Tamam canım ada çayı içtim bugün yarın da içeyim o getirmezse kekik içerimCnm kaynamış suya kekik at.5 dk demlensin iç.iki güne gelir.ben faydasini gördüm
Cnm beni listeden cıkarabılırsın kese boş çıktı
Değerlerde iyi gibi boş çıkmasına bir sebep söyledi mi doktorun canımİlk 45 sonra 77 sonra 153 4 gun sonra tekrar yaptırdım 490 cıktı 4 gun sonra tekrar yaptırdım 900 ve o gun kese gorulmuştu
Canım bırak dedi doktor bana da aynen direk bırakıyorsun hepsini ama benim değer çok az artıyordu o yüzden bırak dedi kanda direk negatifse bilmiyorum belki iki gün sonra tekrar kan ver der bıraktırmazTransferi olumsuz olan kızlar ilaçları direk bıraktınız mı ben sekretere doğru dürüst ulaşamadım. Değerin artmaz muhtemelen test gününe kadar dedi. Ama ilaçlarla ilgi bilgi vermedi normalde kan negatifse bırakılıyor mu direk
Bide bakıyorsun canlanmış süpriz yumurta olmuş olur ya Allah'ın işiCanım bırak dedi doktor bana da aynen direk bırakıyorsun hepsini ama benim değer çok az artıyordu o yüzden bırak dedi kanda direk negatifse bilmiyorum belki iki gün sonra tekrar kan ver der bıraktırmaz
Şu an yok ama o zaman öyle deli gibi kaşınıyorduKızlar özür dileyerek soruyorum ama sizin de göğüs uçlarında kaşıntınız var mı
Benım 30 Aralık test gunum ben sadece kan verecem idrar testi almadım hayırlısı bakalım ınsallah yeni yıla guzel sonuclar la gırerızO bence ilaçların etkisiyle büyümeden oluyor, bende de var.
Göğüslerim ve karnımda şişkinlik giderek artıyor. Bi de çok sık acıkıyorum böyle krize girer gibi, o an bişey yemezsem midem bulanıyor.
30 Aralık test günü, öncesinde idrar testi yapıp yapmamak arasında gidip geliyorum, sen test yapacak mısın canım?
Benim arada kaşınıyor dün sol göğüsüm çok ağrıyordu geçti oda ama üstüne yatamadım desem yeridirŞu an yok ama o zaman öyle deli gibi kaşınıyordu
İnşallah canım hepimiz mutlu haberlerle girelim yeni yılaBenım 30 Aralık test gunum ben sadece kan verecem idrar testi almadım hayırlısı bakalım ınsallah yeni yıla guzel sonuclar la gırerız
Ya işte bende ilacı bırakalı 10-11 gün oldu adet olmayınca insan bi tedirgin oluyor hayır adet sancıları da var da işte akıp gidesi yokCanım benim geçen ay kimyasal olmuştu kan değerim 3.en son testte 2küsür çıkınca ilaçları bıraktım 4. Gün adet oldum bence bekle bikaç gün daha herkesin bünyesi farklı sonuçta bitkisel de olsa kullanma bişey okadar ilaç kullanıyoz rahmini yorma bence
Hayırlısı olsun canım kat kat artsın inşallah
Bu ayın son transferi benim sanıyodumhadi hayırlısı olsun bende 30nda olcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?