• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Nasipte varsa oluyor demekki bak benim 5.gün embriyosuydu 2 tane hem de . Olmaması için hiç sebep yoktu. Ama kısmet değilmiş… olmadı
Canım inşallah bir gün buraya güzel haberlerini yazman da nasip olur inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip olur herşeyin en hayırlısı olsun❤️

Kızlar özür dileyerek soruyorum ama sizin de göğüs uçlarında kaşıntınız var mı 🤔🤔🤔
O bence ilaçların etkisiyle büyümeden oluyor, bende de var.
Göğüslerim ve karnımda şişkinlik giderek artıyor. Bi de çok sık acıkıyorum böyle krize girer gibi, o an bişey yemezsem midem bulanıyor.
30 Aralık test günü, öncesinde idrar testi yapıp yapmamak arasında gidip geliyorum, sen test yapacak mısın canım?

Kızlar ya ben halâ adet olmadım normal mi doktor normal dedi 1 hafta 10 güne olursun dedi ama çoğu arkadaş kimyasalı öğrendikten 3-4 gün içinde olmuş valla bunun stresi de ayrı🤦🏻‍♀️
Canım benim geçen ay kimyasal olmuştu kan değerim 3.en son testte 2küsür çıkınca ilaçları bıraktım 4. Gün adet oldum bence bekle bikaç gün daha herkesin bünyesi farklı sonuçta bitkisel de olsa kullanma bişey okadar ilaç kullanıyoz rahmini yorma bence
Kızlar ben dayanamadım beta baktırdım 27.16 çıktı kalbim ağzımda resmen ya daha çok erken biliyorum ama dayanamadım kızlar çok heyecanlıyım
Hayırlısı olsun canım kat kat artsın inşallah 🙏🤗🥰
31 aralık cuma olacak inşallah
Bu ayın son transferi benim sanıyodum 🤗 hadi hayırlısı olsun🙏 bende 30nda olcam inşallah 🥰

O bence ilaçların etkisiyle büyümeden oluyor, bende de var.
Göğüslerim ve karnımda şişkinlik giderek artıyor. Bi de çok sık acıkıyorum böyle krize girer gibi, o an bişey yemezsem midem bulanıyor.
30 Aralık test günü, öncesinde idrar testi yapıp yapmamak arasında gidip geliyorum, sen test yapacak mısın canım?
Yapmak istemiyorum 🥺

Transferi olumsuz olan kızlar ilaçları direk bıraktınız mı ben sekretere doğru dürüst ulaşamadım. Değerin artmaz muhtemelen test gününe kadar dedi. Ama ilaçlarla ilgi bilgi vermedi normalde kan negatifse bırakılıyor mu direk
12.gunse artmaz artık.ilacları bırakırsin

Back