• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar bir şey daha sorucam kalcadan iğne vurunuyoruz ya hani hiç iğne vurunduğunuz yerden kanama oldu mu ?

Iyi aksamlar kizlar, nasilsiniz? Bugun 6+5 gunumdeyim, kalp atislarinida duydum sabah yazmistim. Sorum su, doktorum 2 hafta daha ilaclara devam etmemi istiyor. Ben kalpten sonra birakirim diye dusunmustum estrofemi falan. Boyle olanlar varmi aranizda? Kucuk bi kanama alani var icerde, onun icinmi acaba.

Iyi aksamlar kizlar, nasilsiniz? Bugun 6+5 gunumdeyim, kalp atislarinida duydum sabah yazmistim. Sorum su, doktorum 2 hafta daha ilaclara devam etmemi istiyor. Ben kalpten sonra birakirim diye dusunmustum estrofemi falan. Boyle olanlar varmi aranizda? Kucuk bi kanama alani var icerde, onun icinmi acaba.
Estrofem rahim duvarını kalınlaştıran ilaç. belki de sırf önlem amaçlıdır. Transfer kağıdmda da 12 haftaya kadar bırakılmayacak yazıyor zaten pozitif olsan da.

Transferi olumsuz olan kızlar ilaçları direk bıraktınız mı ben sekretere doğru dürüst ulaşamadım. Değerin artmaz muhtemelen test gününe kadar dedi. Ama ilaçlarla ilgi bilgi vermedi normalde kan negatifse bırakılıyor mu direk
Canım bırak dedi doktor bana da aynen direk bırakıyorsun hepsini ama benim değer çok az artıyordu o yüzden bırak dedi kanda direk negatifse bilmiyorum belki iki gün sonra tekrar kan ver der bıraktırmaz

Canım bırak dedi doktor bana da aynen direk bırakıyorsun hepsini ama benim değer çok az artıyordu o yüzden bırak dedi kanda direk negatifse bilmiyorum belki iki gün sonra tekrar kan ver der bıraktırmaz
Bide bakıyorsun canlanmış süpriz yumurta olmuş olur ya Allah'ın işi 😘

O bence ilaçların etkisiyle büyümeden oluyor, bende de var.
Göğüslerim ve karnımda şişkinlik giderek artıyor. Bi de çok sık acıkıyorum böyle krize girer gibi, o an bişey yemezsem midem bulanıyor.
30 Aralık test günü, öncesinde idrar testi yapıp yapmamak arasında gidip geliyorum, sen test yapacak mısın canım?
Benım 30 Aralık test gunum ben sadece kan verecem idrar testi almadım hayırlısı bakalım ınsallah yeni yıla guzel sonuclar la gırerız🤗🤗

Canım benim geçen ay kimyasal olmuştu kan değerim 3.en son testte 2küsür çıkınca ilaçları bıraktım 4. Gün adet oldum bence bekle bikaç gün daha herkesin bünyesi farklı sonuçta bitkisel de olsa kullanma bişey okadar ilaç kullanıyoz rahmini yorma bence

Hayırlısı olsun canım kat kat artsın inşallah 🙏🤗🥰

Bu ayın son transferi benim sanıyodum 🤗 hadi hayırlısı olsun🙏 bende 30nda olcam inşallah 🥰
Ya işte bende ilacı bırakalı 10-11 gün oldu adet olmayınca insan bi tedirgin oluyor hayır adet sancıları da var da işte akıp gidesi yok🙄

Back