• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Bide bakıyorsun canlanmış süpriz yumurta olmuş olur ya Allah'ın işi 😘
Vallahi Allah ol derse her şey olur ben hayattan o kadar umutluyum ki yani bilmiyorum yıllar sonra kimyasal da olsa ilk defa hamileyim ben dedim çift çizgiyi gördüm kanda değerini gördüm sonu mutlu olmasa da bilmiyorum ben bunu hissettiğim için bile çok mutlu oldum🥰 olmayacak şey yok her şey olabilir çok da güzel olur 🥳🥳💜

Vücudumuz dışında tüm koşullarımız aynıydı canım o arkadaşla. Burda hep görüyoruz 6. Günde çıkanlar çoğunluk. Yine ilaçlarımı falan kullanıyorum tabi bırakmış değilim 10. Günüme kadar devam edicem, kendime de aynı şekilde dikkat etmeye çalışıyorum ama pek ihtimal vermiyorum ne bilim. Hee hiç mi ihtimal yok var tabi ama bakalım işte.Ben genelde de şanssız biriyimdir böyle şansla ilgili şeylerim yolunda gitmez genelde 😊 bakalım belki bu sefer talih yüzüme güler 😊
Bende genelde sanssizimdir ama bu konuda şanslıyız diyelim ve olumluyu çekelim şekerin ☺️

Kızlar yarın test günüm 10gün çok erken ama yarına verdi günü🤷🏻‍♀️ Açıkçası idrarda bişi var görünüyor ama çokta umutlu değilim de biraz değişik hayırlısı
İdrarda görmüştük senin bebişi canım niye umutlu değilsin anlamadım

Canım ben de hala bir belirti yok his yok bu arada efsunn210102 efsunn210102 gördün mü hiç sesi çıkmıyo bugün nerelerde acaba
İş başı yaptı kız o çok aktif olamıyor 🥰🥰
Vallahi Allah ol derse her şey olur ben hayattan o kadar umutluyum ki yani bilmiyorum yıllar sonra kimyasal da olsa ilk defa hamileyim ben dedim çift çizgiyi gördüm kanda değerini gördüm sonu mutlu olmasa da bilmiyorum ben bunu hissettiğim için bile çok mutlu oldum🥰 olmayacak şey yok her şey olabilir çok da güzel olur 🥳🥳💜
Older olur bilemeyiz inşallah dediğim gibi bu zamanları hayırla atlat doktora kimseye gerek kalmadan hamiş kal inşallah

Olsun ben yine de umutlu değilim hiç alışık değilim bişelerin yolunda gitmesine 😅
Bu sefer yolunda gidecek canım bende aynı durumdayım inanki hiç bir zaman şansım olmamıştır hiç bişeyi kolaylıkla elde edememişimdir.ama bu sefer başardık inşallah Allah bize o mutlu günleri gösterecek duamızda duyanımızda belli canım korkma bebeğin seninle bence

Bu sefer yolunda gidecek canım bende aynı durumdayım inanki hiç bir zaman şansım olmamıştır hiç bişeyi kolaylıkla elde edememişimdir.ama bu sefer başardık inşallah Allah bize o mutlu günleri gösterecek duamızda duyanımızda belli canım korkma bebeğin seninle bence
Amiiiinn hepimizin inşallah 🤲🏻

Back