- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #8.361
Hayır canım ilk kez sabredip hiç bir şey yapmadımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım değerin kaç çıktı
Güzel haberi vereceksin inşallah canım idrar testi yapmış mıydın hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canım ilk kez sabredip hiç bir şey yapmadımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım değerin kaç çıktı
Güzel haberi vereceksin inşallah canım idrar testi yapmış mıydın hiç
Bende o doktordayım. 4. Günüm bitti yarın kontrol var yumurta boyunu ölçecek. Tekrar iğne verecek. Ne zaman toplanacağını yarın öğreneceğim.Mrb kizlar , bende yeni adet oldum transfere hazırlık için baslayacagiz ins , süreç nasıl ilerliyor biraz bilgi verirseniz sevinirim daha doktora gitmedim yarın randevu alacağım tahmini transfer kaç gün sonra yapılıyor , ve bu surecte hangi ilaçlar kullanılıyor ücretleri nekadar tutuyor bahçeci umutta ebru hanimda tedavi görüyorum bende
4 5 gunu demek degilmis bende ilk oyle zannettim de kalitesi oluyomusYok ikisi de çok iyi dedi de rakamlara göre ben merak ettim
Hayırlı olsun canım çok sevindim3.denemede yarim gun geriden gelen 5.gun embriyosu bugun 11.gun test sonucum pozitif saglikla sukurler olsun darsi sizlere insallah
Günaydın cancağızım nerelerdesin sen ses vermiyosunGünaydınnnnnnn kissslarrr
Tebrik ederim rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin3.denemede yarim gun geriden gelen 5.gun embriyosu bugun 11.gun test sonucum pozitif saglikla sukurler olsun darsi sizlere insallah
5_6 haftalıkken kese ve kalp atışı görünüyor sanirimGünaydın kızlar kese 1000 lerden sonra mı görünüyor? Ve tüp bebek doktorunuz mu bakıyor keseye. Son adet tarihimin ilk günü 24 Kasım .Şuan 35 gün geçmiş üzerinden 5 haftalık mı oluyor?
İki kat artış için ne zaman test vericeksin yarın miGünaydın cancağızım nerelerdesin sen ses vermiyosun
Senin ki bu arada ciftembriyo muydu 7. Gün öğrendin dimiGünaydın cancağızım nerelerdesin sen ses vermiyosun
Gebelik hesaplama nasıl oluyor peki kızlar5_6 haftalıkken kese ve kalp atışı görünüyor sanirim
Yarın vereceğim canım tek embriyo idrarda 6.gün çift çizgiyi gördüm 7.günde görünce kimse benim kan vermemi engelleyemez dedim çok şükür pozitifi gördüm ama değer 27 daha çok erkenİki kat artış için ne zaman test vericeksin yarın mi
Kaç çıkmıştı ilk değerin canım kaçıncı günde yapmıştın testi güzel güzel artsın inşallahGünaydın kizceler .dua edin kan verdim değerim inşallah güzel artmıştır. Cuma vermiştim.dun vermeye gidemeyince bugün verdim.suan çok duaya ihtiyaçim var.
Son adet tarihi benim bildiğimGebelik hesaplama nasıl oluyor peki kızlar
transfer tarihimiz mi
son adet tarihimiz mi ?
Son adet tarihimiz canım.Gebelik hesaplama nasıl oluyor peki kızlar
transfer tarihimiz mi
son adet tarihimiz mi ?