• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Mrb kizlar , bende yeni adet oldum transfere hazırlık için baslayacagiz ins , süreç nasıl ilerliyor biraz bilgi verirseniz sevinirim daha doktora gitmedim yarın randevu alacağım tahmini transfer kaç gün sonra yapılıyor , ve bu surecte hangi ilaçlar kullanılıyor ücretleri nekadar tutuyor bahçeci umutta ebru hanimda tedavi görüyorum bende
Bende o doktordayım. 4. Günüm bitti yarın kontrol var yumurta boyunu ölçecek. Tekrar iğne verecek. Ne zaman toplanacağını yarın öğreneceğim.

Günaydın kizceler transfer sonrası 1.gunden selamlar ağır kaldırmadan hayatıma devam ediyorum şu sivilce olayında haklısınız yanaklarım sanki pütür pütür ilaçsız günlerimiz gelsin inşallah yani 3 ayı atlatmamiz lazım sanırım 😅20 Aralık transferli arkadaşlar nasıl gidiyor aklım hep sizde bu aralar sessizlestiniz sayfa sizsiz bomboş sanki

İki kat artış için ne zaman test vericeksin yarın mi
Yarın vereceğim canım tek embriyo idrarda 6.gün çift çizgiyi gördüm 7.günde görünce kimse benim kan vermemi engelleyemez dedim çok şükür pozitifi gördüm ama değer 27 daha çok erken

Günaydın kizceler .dua edin kan verdim değerim inşallah güzel artmıştır. Cuma vermiştim.dun vermeye gidemeyince bugün verdim.suan çok duaya ihtiyaçim var.
Kaç çıkmıştı ilk değerin canım kaçıncı günde yapmıştın testi güzel güzel artsın inşallah

Back