- 25 Kasım 2021
- 521
- 832
- 18
- 26
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.341
Aynen bende devam ediyorum progestan ekledi göbekten vitamin o kadar11cmdi ama halen ilaç kullanmaya devam ettim yani bıraktirmadi doktorum
İnşallah canım
Canım ben de gittiğimde 6+4tum dr ılaclara aynen devam 2 hafta sonra gel dedi yani henüz hiçbir ilac kesilmedi devam ediyorumIyi aksamlar kizlar, nasilsiniz? Bugun 6+5 gunumdeyim, kalp atislarinida duydum sabah yazmistim. Sorum su, doktorum 2 hafta daha ilaclara devam etmemi istiyor. Ben kalpten sonra birakirim diye dusunmustum estrofemi falan. Boyle olanlar varmi aranizda? Kucuk bi kanama alani var icerde, onun icinmi acaba.
Bende göbekten iğne yaptiriyorum ayrıca fitil ve estrofem kullanıyorum transferim oldu benim bekliyorum ben 31 Aralık ta öğreneceğimAynen bende devam ediyorum progestan ekledi göbekten vitamin o kadar
Amin inşallah çok sabırsızlanıyorumBugün pek keyifli haber alamadik negatif alan arkadaşlara rabbim en kısa zaman da kendi hazinesinden doktorlara gerek kalmadan nasip etsin inşallah rabbim can sağlığı versin gönül ister ki herkesinpozitif olsun herkes sağ salim kucağına alsın ama malesef herkes nasibine kaderine düşeni yaşıyorrabbim kötü şeyler yazmasin daha kötüsüyle sınamasin hic kimseyi dualarım hepimizle sonuç bekleyen arkadaşlarımrabbim en kısa zaman da yüzünüzü güldürsün iyikivarsınız iyiki burası var rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah❤❤❤
Canım yarın estrofem başlatır zamanla ilacı arttırır transfer adetin 16.gunu ile 23.gunleri arasında rahim nezaman uygun olursa yapılır bi iki vitamin hapı da baslayabilir pahalı ilaçlar değil transfere 5.gun kala igne ve ekstra ilac verilecek hayırlı olsun tedavinMrb kizlar , bende yeni adet oldum transfere hazırlık için baslayacagiz ins , süreç nasıl ilerliyor biraz bilgi verirseniz sevinirim daha doktora gitmedim yarın randevu alacağım tahmini transfer kaç gün sonra yapılıyor , ve bu surecte hangi ilaçlar kullanılıyor ücretleri nekadar tutuyor bahçeci umutta ebru hanimda tedavi görüyorum bende
Guzel haberlerle gelirsin inşallah sen ve bütün bekleyen arkadaşlarım ızAmin inşallah çok sabırsızlanıyorumzaman gecmiyor benim için
Canım benimde sivilce çok çıkmıştı şimdi yeni yeni azaldı sivilcelr sırt ve bel ağrısı vardı bideBenim sadece karın ağrım var başka hiç bir belirtim yok adet olacakken sivilce çıkardı yüzümde oda çıkmaya başladı
Çok sağol canım bilgi verdigin için hepimiz için Allah hayırlısıni nasip etsinCanım yarın estrofem başlatır zamanla ilacı arttırır transfer adetin 16.gunu ile 23.gunleri arasında rahim nezaman uygun olursa yapılır bi iki vitamin hapı da baslayabilir pahalı ilaçlar değil transfere 5.gun kala igne ve ekstra ilac verilecek hayırlı olsun tedavin
Hayırlısı Allah'tan inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsünCanım benimde sivilce çok çıkmıştı şimdi yeni yeni azaldı sivilcelr sırt ve bel ağrısı vardı bide
Hadi güzel haberlerin gelsin insallh
Güzel haberlerini bekliyoruz canım Allahın izniyleBende göbekten iğne yaptiriyorum ayrıca fitil ve estrofem kullanıyorum transferim oldu benim bekliyorum ben 31 Aralık ta öğreneceğim
Tebrikler3.denemede yarim gun geriden gelen 5.gun embriyosu bugun 11.gun test sonucum pozitif saglikla sukurler olsun darsi sizlere insallah
Allah tamamına erdirsin inşallah canım hayırlı olsun3.denemede yarim gun geriden gelen 5.gun embriyosu bugun 11.gun test sonucum pozitif saglikla sukurler olsun darsi sizlere insallah
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah tebrik ederim3.denemede yarim gun geriden gelen 5.gun embriyosu bugun 11.gun test sonucum pozitif saglikla sukurler olsun darsi sizlere insallah
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım değerin kaç çıktı3.denemede yarim gun geriden gelen 5.gun embriyosu bugun 11.gun test sonucum pozitif saglikla sukurler olsun darsi sizlere insallah
Güzel haberi vereceksin inşallah canım idrar testi yapmış mıydın hiçKızlar adetim Çarşamba günü yarın transferin 10. günü ve kan vereceğim Allah izin verirse kasıklarım ağrıyor iki taraflı batma var ne olur dua edin bana da stresten uyuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?