2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Canım ben de gittiğimde 6+4tum dr ılaclara aynen devam 2 hafta sonra gel dedi yani henüz hiçbir ilac kesilmedi devam ediyorum

Mrb kizlar , bende yeni adet oldum transfere hazırlık için baslayacagiz ins , süreç nasıl ilerliyor biraz bilgi verirseniz sevinirim daha doktora gitmedim yarın randevu alacağım tahmini transfer kaç gün sonra yapılıyor , ve bu surecte hangi ilaçlar kullanılıyor ücretleri nekadar tutuyor bahçeci umutta ebru hanimda tedavi görüyorum bende

Bugün pek keyifli haber alamadik negatif alan arkadaşlara rabbim en kısa zaman da kendi hazinesinden doktorlara gerek kalmadan nasip etsin inşallah rabbim can sağlığı versin gönül ister ki herkesinpozitif olsun herkes sağ salim kucağına alsın ama malesef herkes nasibine kaderine düşeni yaşıyorrabbim kötü şeyler yazmasin daha kötüsüyle sınamasin hic kimseyi dualarım hepimizle sonuç bekleyen arkadaşlarımrabbim en kısa zaman da yüzünüzü güldürsün iyikivarsınız iyiki burası var rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah ❤❤❤

Amin inşallah çok sabırsızlanıyorum zaman gecmiyor benim için

Canım yarın estrofem başlatır zamanla ilacı arttırır transfer adetin 16.gunu ile 23.gunleri arasında rahim nezaman uygun olursa yapılır bi iki vitamin hapı da baslayabilir pahalı ilaçlar değil transfere 5.gun kala igne ve ekstra ilac verilecek hayırlı olsun tedavin

Benim sadece karın ağrım var başka hiç bir belirtim yok adet olacakken sivilce çıkardı yüzümde oda çıkmaya başladı
Canım benimde sivilce çok çıkmıştı şimdi yeni yeni azaldı sivilcelr sırt ve bel ağrısı vardı bide
Hadi güzel haberlerin gelsin insallh

Çok sağol canım bilgi verdigin için hepimiz için Allah hayırlısıni nasip etsin

3.denemede yarim gun geriden gelen 5.gun embriyosu bugun 11.gun test sonucum pozitif saglikla sukurler olsun darsi sizlere insallah
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım değerin kaç çıktı
Kızlar adetim Çarşamba günü yarın transferin 10. günü ve kan vereceğim Allah izin verirse kasıklarım ağrıyor iki taraflı batma var ne olur dua edin bana da stresten uyuyamadım
Güzel haberi vereceksin inşallah canım idrar testi yapmış mıydın hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…