- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.281
Canım inşallah bir gün buraya güzel haberlerini yazman da nasip olur inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip olur herşeyin en hayırlısı olsunNasipte varsa oluyor demekki bak benim 5.gün embriyosuydu 2 tane hem de . Olmaması için hiç sebep yoktu. Ama kısmet değilmiş… olmadı
Gününü bekle bence cnm ağrın lekelenme flnnyoksa tabi sen bilirsin yinedeBence kürler araştır debencanım youtubede adet le ilgili masajlar falan var bilirsin belki onlara bak derim
Çok karmaşa içerisindeyim Allah hayra çıkarsın inşallah
Aminn canım isteyen bunun için bu kadar çabalayan hepimiz inşallah kavuşuruz bebişlerimizeCanım inşallah bir gün buraya güzel haberlerini yazman da nasip olur inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip olur herşeyin en hayırlısı olsun
Benim sadece karın ağrım var başka hiç bir belirtim yok adet olacakken sivilce çıkardı yüzümde oda çıkmaya başladıGününü bekle bence cnm ağrın lekelenme flnnyoksa tabi sen bilirsin yinede
Progestan da sivilce ve akne yapıyorBenim sadece karın ağrım var başka hiç bir belirtim yok adet olacakken sivilce çıkardı yüzümde oda çıkmaya başladı
Bunu okumamıştımProgestan da sivilce ve akne yapıyor
Keşke hiç olmasa benim de yüzümde koca sivilceler çıkmaya başladıBunu okumamıştım
Beta degerlerin nasıldı canimAmin cnm gercekten cok zor olmaz bı dert olur saglıklı olmaz sıkıntılı her donem sıkıntılı rabbım hayırlısını versın
Bende de var aşırı arttıKeşke hiç olmasa benim de yüzümde koca sivilceler çıkmaya başladı
Keşke hiç olmasa benim de yüzümde koca sivilceler çıkmaya başladı
benim de göğsümde ve boynumdaKeşke hiç olmasa benim de yüzümde koca sivilceler çıkmaya başladı
Duzenlı artmamıştı cnmBeta degerlerin nasıldı canim
O bence ilaçların etkisiyle büyümeden oluyor, bende de var.Kızlar özür dileyerek soruyorum ama sizin de göğüs uçlarında kaşıntınız var mı
Canım benim geçen ay kimyasal olmuştu kan değerim 3.en son testte 2küsür çıkınca ilaçları bıraktım 4. Gün adet oldum bence bekle bikaç gün daha herkesin bünyesi farklı sonuçta bitkisel de olsa kullanma bişey okadar ilaç kullanıyoz rahmini yorma benceKızlar ya ben halâ adet olmadım normal mi doktor normal dedi 1 hafta 10 güne olursun dedi ama çoğu arkadaş kimyasalı öğrendikten 3-4 gün içinde olmuş valla bunun stresi de ayrı
Hayırlısı olsun canım kat kat artsın inşallahKızlar ben dayanamadım beta baktırdım 27.16 çıktı kalbim ağzımda resmen ya daha çok erken biliyorum ama dayanamadım kızlar çok heyecanlıyım
Bu ayın son transferi benim sanıyodum31 aralık cuma olacak inşallah
Canım 5. Kalite aa oluyo. Benim mesela 5. Gün embriyosu ama 4bbKizlar bugün transferden sonra verilen kağıtta 5aa yazıyor ne demek bilen var mi
En iyi kalite mi oluyor yani canımCanım 5. Kalite aa oluyo. Benim mesela 5. Gün embriyosu ama 4bb
Yapmak istemiyorumO bence ilaçların etkisiyle büyümeden oluyor, bende de var.
Göğüslerim ve karnımda şişkinlik giderek artıyor. Bi de çok sık acıkıyorum böyle krize girer gibi, o an bişey yemezsem midem bulanıyor.
30 Aralık test günü, öncesinde idrar testi yapıp yapmamak arasında gidip geliyorum, sen test yapacak mısın canım?
12.gunse artmaz artık.ilacları bırakırsinTransferi olumsuz olan kızlar ilaçları direk bıraktınız mı ben sekretere doğru dürüst ulaşamadım. Değerin artmaz muhtemelen test gününe kadar dedi. Ama ilaçlarla ilgi bilgi vermedi normalde kan negatifse bırakılıyor mu direk
11cmdi ama halen ilaç kullanmaya devam ettim yani bıraktirmadi doktorumTransferden bir hafta önce rahim kalınlığınız kaçtı kızçeler ? Bana 13 mm dedi bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?