• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Yarabbi Şükür şu platform da 4 5 kişi de olsa buldum 2 ci gün embriyosuyla hamile kalanı yaaaa 😅😅😅😅😕kafayı yemek üzereydim Allah'ım sen ol dersin oluverir bizi kapından boş çevirme şimdi umudum var inşallah bende pozitif sonuç görürüm yaaaa 🤭🤭🤭🤭🤭
Ha 2.gun ha 3 dert etme arkadaşım dediğin gibi rabbim ol der oluverir test ne zaman yapicaksiniz idrar testleri görsek artik

İdrar testi bile yapmadan mi bekliceksin bu haftaki planım sizden pozitif haberler alarak geçirmek günleri de o yüzden meraktayim 🥰sizi dusunurken kendimi unutayım
Henüz yapmadım buradaki arkadaşlar yapma daha çok erken seninçin üzülürsün dediler bende kendimden eminim ki çok üzüleceğim diye yapmıyorum 😕

Yarabbi Şükür şu platform da 4 5 kişi de olsa buldum 2 ci gün embriyosuyla hamile kalanı yaaaa 😅😅😅😅😕kafayı yemek üzereydim Allah'ım sen ol dersin oluverir bizi kapından boş çevirme şimdi umudum var inşallah bende pozitif sonuç görürüm yaaaa 🤭🤭🤭🤭🤭
Kız ben daha geçen gün söyledim ya 2.gün olup hamile kalan var diye hiç dinlememişsin beni🙃 pozitif ol ki sonuçlarımız da pozitif olsun🤩

Henüz yapmadım buradaki arkadaşlar yapma daha çok erken seninçin üzülürsün dediler bende kendimden eminim ki çok üzüleceğim diye yapmıyorum 😕
Canım moralini hiz bozma ben eminim senden de güzel haber alacağız minnoş sımsıkı tutunacak sana 2.5.gün fark etmez sağlıklı olması önemli olan

Nasipte varsa oluyor demekki bak benim 5.gün embriyosuydu 2 tane hem de . Olmaması için hiç sebep yoktu. Ama kısmet değilmiş… olmadı

Tabı en iyisini sen bilirsin ama bence erken cok istiyorsan carsamba veya persembe yap cunku ilk kana sonrası idrarda belli oluyor sımdı yaparsan daha idrara gecmemişse cok dusunursun kendını bu sitrese sokma.. Ben dırek persembe kan verecem hıc almadım test... 🤗🤗
bence hiç idrar testi yapma kuzum insanı yıpratan berbat bir şey...

Herkese merhaba herkes pozitifi tez zamanda görsün sağlıkla bebeklerini kucağına alsin inşallah 🤗yarın ikinci tüp bebek denemesi için transfer günüm transfer öncesi doktoru e2 ve pregesteron tahlili isteyen oldumu aceba ,birde ilk denemem katil hücre sebebiyle olmadı şuan prograf kullanıyorum içinizde kullanan ve olumlu sonuç alan varmı aceba şimdiden cevaplarınız icin Teşekkürler💐💐
Canım cd 56 katil hücreyi hangi doktor istedi bahçeci mi? kanda değil de rahimden prça alınarak daha güvenilir diye duymuştum. Benim bağışıklık sstemim yanlış çalışıyor ottoimmün hastalığım var , bana 2 .denemde prograf verildi. Olmadı ama olan çoktu . 3.denemem de farjlı bir doktor prednol başladı şükür ki pozitifim. Kortizon da bağışıklığı baskılar aklında olsun.

Ben 5 ocakta 9 .gün test yaptırmalıyım gerçi raporum biticek sonuca göre hastanede birim değişikliği yapılacak bana idrar testine de haftaya pztsi başlarım 😅
Ben şimdilik dayanabilirim gibi duruyor kızımda 7. Gün başlamıştım idrara bakalım bunda ne kadar dursam o kadar iyi

Back