- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.261
Cnm kaynamış suya kekik at.5 dk demlensin iç.iki güne gelir.ben faydasini gördümSoğan kürünü buldum buna da mide gerekiradaçayı da söktürüyormuş yada maydonoz sapını kaynatıp suyunu içmek zararı olmaz bence ya
Cnm beni listeden cıkarabılırsın kese boş çıktıTransferiniz oldu mu ?
31 aralık cuma olacak inşallahTransferiniz oldu mu ?
Aaaaa gerçekten mi nasıl yaniCnm beni listeden cıkarabılırsın kese boş çıktı
Hayırlısı olur hakkınızda inşallah31 aralık cuma olacak inşallah
Ne yazıkkı hayırlısı olsun rabbım sızlere nasıp etsınAaaaa gerçekten mi nasıl yani
Hayırlısı olur hakkınızda inşallah
Aaaaaa gerçekten çok oldum ve üzüldüm Rabbim yardımcınız olsun inşallah ne kadar sıkıntılı ve üzüntülü süreçler böyle Allah'ım sen kimseyi zorda bırakmaNe yazıkkı hayırlısı olsun rabbım sızlere nasıp etsın
İnşallah teşekkür ederim. Listeye eklenmiştim ben daha önce ama şimdi yok sanırımAaaaa gerçekten mi nasıl yani
Hayırlısı olur hakkınızda inşallah
Uzun zaman girmediniz bende olumsuz sonuç aldınız gitmek istmediniz diye düşündüm ona sebepİnşallah teşekkür ederim. Listeye eklenmiştim ben daha önce ama şimdi yok sanırım
Amin cnm gercekten cok zor olmaz bı dert olur saglıklı olmaz sıkıntılı her donem sıkıntılı rabbım hayırlısını versınAaaaaa gerçekten çok oldum ve üzüldüm Rabbim yardımcınız olsun inşallah ne kadar sıkıntılı ve üzüntülü süreçler böyle Allah'ım sen kimseyi zorda bırakma
Anladm o zaman sonuç belli değildi doktor tarih vermemişti ondanUzun zaman girmediniz bende olumsuz sonuç aldınız gitmek istmediniz diye düşündüm ona sebep
Ekledim ama yaş deneme gün yazarsan düzenleme yapabilirimAnladm o zaman sonuç belli değildi doktor tarih vermemişti ondan
Öyle gerçekten Rabbim hepimizin yardımcısı olsunAmin cnm gercekten cok zor olmaz bı dert olur saglıklı olmaz sıkıntılı her donem sıkıntılı rabbım hayırlısını versın
26 yaş 1. Deneme dondurulmuş 5. Gün embriyosu 31 aralık transferEkledim ama yaş deneme gün yazarsan düzenleme yapabilirim
Hoşgeldin yeniden o zaman26 yaş 1. Deneme dondurulmuş 5. Gün embriyosu 31 aralık transfer
hadi hayırlısı, sağlıkla bebişine kavuşursun inşallah26 yaş 1. Deneme dondurulmuş 5. Gün embriyosu 31 aralık transfer
inşallah teşekkür ederimhadi hayırlısı, sağlıkla bebişine kavuşursun inşallah
5.gün iyi kalite galiba tam bende bilmiyorumKizlar bugün transferden sonra verilen kağıtta 5aa yazıyor ne demek bilen var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?