2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ha 2.gun ha 3 dert etme arkadaşım dediğin gibi rabbim ol der oluverir test ne zaman yapicaksiniz idrar testleri görsek artik

İdrar testi bile yapmadan mi bekliceksin bu haftaki planım sizden pozitif haberler alarak geçirmek günleri de o yüzden meraktayim sizi dusunurken kendimi unutayım
Henüz yapmadım buradaki arkadaşlar yapma daha çok erken seninçin üzülürsün dediler bende kendimden eminim ki çok üzüleceğim diye yapmıyorum

Kız ben daha geçen gün söyledim ya 2.gün olup hamile kalan var diye hiç dinlememişsin beni pozitif ol ki sonuçlarımız da pozitif olsun

Henüz yapmadım buradaki arkadaşlar yapma daha çok erken seninçin üzülürsün dediler bende kendimden eminim ki çok üzüleceğim diye yapmıyorum
Canım moralini hiz bozma ben eminim senden de güzel haber alacağız minnoş sımsıkı tutunacak sana 2.5.gün fark etmez sağlıklı olması önemli olan

Nasipte varsa oluyor demekki bak benim 5.gün embriyosuydu 2 tane hem de . Olmaması için hiç sebep yoktu. Ama kısmet değilmiş… olmadı

bence hiç idrar testi yapma kuzum insanı yıpratan berbat bir şey...

Canım cd 56 katil hücreyi hangi doktor istedi bahçeci mi? kanda değil de rahimden prça alınarak daha güvenilir diye duymuştum. Benim bağışıklık sstemim yanlış çalışıyor ottoimmün hastalığım var , bana 2 .denemde prograf verildi. Olmadı ama olan çoktu . 3.denemem de farjlı bir doktor prednol başladı şükür ki pozitifim. Kortizon da bağışıklığı baskılar aklında olsun.

Ben 5 ocakta 9 .gün test yaptırmalıyım gerçi raporum biticek sonuca göre hastanede birim değişikliği yapılacak bana idrar testine de haftaya pztsi başlarım
Ben şimdilik dayanabilirim gibi duruyor kızımda 7. Gün başlamıştım idrara bakalım bunda ne kadar dursam o kadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…