- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.241
Ha 2.gun ha 3 dert etme arkadaşım dediğin gibi rabbim ol der oluverir test ne zaman yapicaksiniz idrar testleri görsek artikYarabbi Şükür şu platform da 4 5 kişi de olsa buldum 2 ci gün embriyosuyla hamile kalanı yaaaakafayı yemek üzereydim Allah'ım sen ol dersin oluverir bizi kapından boş çevirme şimdi umudum var inşallah bende pozitif sonuç görürüm yaaaa
Hiç test yapmadım 7.ci günüm işte bugün 31 Aralık normal test günümHa 2.gun ha 3 dert etme arkadaşım dediğin gibi rabbim ol der oluverir test ne zaman yapicaksiniz idrar testleri görsek artik
Ben 5 ocakta 9 .gün test yaptırmalıyım gerçi raporum biticek sonuca göre hastanede birim değişikliği yapılacak bana idrar testine de haftaya pztsi başlarımHadi hayırlısı canım bana 8 Ocak dedi test tarihi bende dinleniyorum hastanede daha
İdrar testi bile yapmadan mi bekliceksin bu haftaki planım sizden pozitif haberler alarak geçirmek günleri de o yüzden meraktayimHiç test yapmadım 7.ci günüm işte bugün 31 Aralık normal test günüm
İnşalahŞ
Rabbim size sabır versin yol arkadaşım,en özel zamanda gelecek inşallah mucizelerimiz
İnşalahRabbim hayırlısını nasip etsin canımDoğru zamanda inşallah
Henüz yapmadım buradaki arkadaşlar yapma daha çok erken seninçin üzülürsün dediler bende kendimden eminim ki çok üzüleceğim diye yapmıyorumİdrar testi bile yapmadan mi bekliceksin bu haftaki planım sizden pozitif haberler alarak geçirmek günleri de o yüzden meraktayimsizi dusunurken kendimi unutayım
İnsAllah insAllah içine doğdu belkiSıfıra düşmüştü 4 gün önce test yaptığımda bence artık sökülmelihayır içimde de öyle bi umut var ki sanki normal yollarla gebe kalıcam da hemen bunlar da olsun bitsin diyorum
Kız ben daha geçen gün söyledim ya 2.gün olup hamile kalan var diye hiç dinlememişsin beniYarabbi Şükür şu platform da 4 5 kişi de olsa buldum 2 ci gün embriyosuyla hamile kalanı yaaaakafayı yemek üzereydim Allah'ım sen ol dersin oluverir bizi kapından boş çevirme şimdi umudum var inşallah bende pozitif sonuç görürüm yaaaa
Yaaaaa inşallah inşallahKız ben daha geçen gün söyledim ya 2.gün olup hamile kalan var diye hiç dinlememişsin benipozitif ol ki sonuçlarımız da pozitif olsun
2 mm çok ince değil mi7 gün olmuştur baktırdığımda rahim kalınlığı da 2 ye düşmüştü canım yani bence artık adetin gelmesi lazım o yüzden bu aceleciliğimtamam bi o egzersizlere de bakayım görmüştüm evet önce bi size sorayım dedim
Canım moralini hiz bozma ben eminim senden de güzel haber alacağız minnoş sımsıkı tutunacak sana 2.5.gün fark etmez sağlıklı olması önemli olanHenüz yapmadım buradaki arkadaşlar yapma daha çok erken seninçin üzülürsün dediler bende kendimden eminim ki çok üzüleceğim diye yapmıyorum
Nasipte varsa oluyor demekki bak benim 5.gün embriyosuydu 2 tane hem de . Olmaması için hiç sebep yoktu. Ama kısmet değilmiş… olmadıYarabbi Şükür şu platform da 4 5 kişi de olsa buldum 2 ci gün embriyosuyla hamile kalanı yaaaakafayı yemek üzereydim Allah'ım sen ol dersin oluverir bizi kapından boş çevirme şimdi umudum var inşallah bende pozitif sonuç görürüm yaaaa
bence hiç idrar testi yapma kuzum insanı yıpratan berbat bir şey...Tabı en iyisini sen bilirsin ama bence erken cok istiyorsan carsamba veya persembe yap cunku ilk kana sonrası idrarda belli oluyor sımdı yaparsan daha idrara gecmemişse cok dusunursun kendını bu sitrese sokma.. Ben dırek persembe kan verecem hıc almadım test...
Kafkas bu kaçıncı denemendi rabbim bidahakinde yüzünü güldürsün inşallahNasipte varsa oluyor demekki bak benim 5.gün embriyosuydu 2 tane hem de . Olmaması için hiç sebep yoktu. Ama kısmet değilmiş… olmadı
Canım cd 56 katil hücreyi hangi doktor istedi bahçeci mi? kanda değil de rahimden prça alınarak daha güvenilir diye duymuştum. Benim bağışıklık sstemim yanlış çalışıyor ottoimmün hastalığım var , bana 2 .denemde prograf verildi. Olmadı ama olan çoktu . 3.denemem de farjlı bir doktor prednol başladı şükür ki pozitifim. Kortizon da bağışıklığı baskılar aklında olsun.Herkese merhaba herkes pozitifi tez zamanda görsün sağlıkla bebeklerini kucağına alsin inşallahyarın ikinci tüp bebek denemesi için transfer günüm transfer öncesi doktoru e2 ve pregesteron tahlili isteyen oldumu aceba ,birde ilk denemem katil hücre sebebiyle olmadı şuan prograf kullanıyorum içinizde kullanan ve olumlu sonuç alan varmı aceba şimdiden cevaplarınız icin Teşekkürler
Ben şimdilik dayanabilirim gibi duruyor kızımda 7. Gün başlamıştım idrara bakalım bunda ne kadar dursam o kadar iyiBen 5 ocakta 9 .gün test yaptırmalıyım gerçi raporum biticek sonuca göre hastanede birim değişikliği yapılacak bana idrar testine de haftaya pztsi başlarım
Merhaba benim de 31 aralık cumaHadi hayırlı sonuçlar olsun inşallah yaş kaç ekleyeyim listeye hemen
daha önce 3 kere aşılama yaptırdımKafkas bu kaçıncı denemendi rabbim bidahakinde yüzünü güldürsün inşallahYedekte yumurtan kaldı mı
Transferiniz oldu mu ?Merhaba benim de 31 aralık cuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?