- 4 Nisan 2019
- 5.826
- 6.214
- 198
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.121
Allah bağışlasın canım benim de ilk tedavimden bir kızım var. Ben de 2. İçin çabalıyorumYa kizlar bu benim 3. Tedavim ilkinden 6 yaşında kızım var geçen sene kalp atışı olmadığı için bir kurtajim var ama nasıl bir heyecan var anlatamamgece de uyuyamadım transfer heyecanından bakalım doktorum çift embriyo koyalım demişti gidince tekrar konuşacağım bir de bana deodorant parfüm kullanmadan gelin embriyolar etkileniyor denildi sizler de var mı böyle birsey
Amin canim. 6+5 bugun cok sukur. Belirtilerim 2 3 gundur kayboldu ya, korkarak gittiydim. Cok sukur bos donmedimHayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallahkaçıncı haftada kalp atışını duydun acaba ?
Benimde ilkinden bir oğlum varAllah bağışlasın canım benim de ilk tedavimden bir kızım var. Ben de 2. İçin çabalıyorumRabbim yüzünüzü güldürsün. Evet canım deo ve parfüm istemiyorlar.
Haydi hayırlısı olsun canımKizlar transfer için hastaneye geldim bekliyorum transfer olan kizlar idrara sıkışık olduklarını söylüyordu sanki bana öyle bişeye gerek yok dediler yanlış mı anladim
Nasıl gerek yok dedilerKizlar transfer için hastaneye geldim bekliyorum transfer olan kizlar idrara sıkışık olduklarını söylüyordu sanki bana öyle bişeye gerek yok dediler yanlış mı anladim
Narın faydası olduğunu düşünüyorumÇok iyi maşallahbenim opu günü bişe 7 mmlerdeydi. Sanırım az kalınlaşıyor rahmim.
Allah bağışlasın. Rabbim ilk minnak yavrununun heyecanıyla yanıp tutuşan arkadaşlarımıza da nasip etsinBenimde ilkinden bir oğlum var
Transfere kadar nar mı tüketeyim?Narın faydası olduğunu düşünüyorum
Günde bir tane nar ye canım ben 17 tane yedim bu ayTransfere kadar nar mı tüketeyim?
Amin canım insallahÇok iyi maşallahbenim opu günü bişe 7 mmlerdeydi. Sanırım az kalınlaşıyor rahmim.
Süper Allah analı babalı büyütsün şimdiden
Maşallah canım çok iyiymiş üst sınırda olmuş senin eğer nar suyu içiyorsan içme artık. Benim 6mm e düşmüştü bir hafta önce o yüzden ilaca başladık bir taraftanda nara devam ettim 9mm gjbi girdim transfereTransferden bir hafta önce rahim kalınlığınız kaçtı kızçeler ? Bana 13 mm dedi bugun
Bırakayım o zaman canım yine güzel toparlamış maşallahMaşallah canım çok iyiymiş üst sınırda olmuş senin eğer nar suyu içiyorsan içme artık. Benim 6mm e düşmüştü bir hafta önce o yüzden ilaca başladık bir taraftanda nara devam ettim 9mm gjbi girdim transfere
Çok teşekkürler amin ins herkesin olumlu sonuçlanır ins5.gun embriyosu rahim dinlendirmedeydi bugün de transfer var hayırlısıyla
Benim 11mm di canım bende nar tükettimTransferden bir hafta önce rahim kalınlığınız kaçtı kızçeler ? Bana 13 mm dedi bugun
Bana demediler ama transfer esnasında beklerken okumuştum kağıtta zaten çok o tür şeyler kullanan insan değilim sürekli duş almak en güzeli benim için onlar bile hormonları etkilşyormuşKizlar transfer için hastaneye geldim bekliyorum transfer olan kizlar idrara sıkışık olduklarını söylüyordu sanki bana öyle bişeye gerek yok dediler yanlış mı anladim
Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel haber alırsınAy kızlar kan vermeye gidicem biraz sonra ama korkumdan gidemiyorum off ya negatifse diye
Kan sonucuma baktım şimdi sorun çıkmadı dediğiniz gibiBenim 9 mmydi canım kalınlığın güzelmişkan değerlerin nasıl çıktı sıkıntı olmadı dimi transfer tarihiniz?
İnşallah güzel haberler alırsınız Allah yardımcın olsunAy kızlar kan vermeye gidicem biraz sonra ama korkumdan gidemiyorum off ya negatifse diye
Çarşamba sabahı yap canım benceKızlar şimdi bana akıl verin yaaa çok kararsızım erken gebelik testi alsam çıkar mı birşey? Ve aldığım da hemen yapayım mı yoksa yarın sabah ilk idrarı mı beklim ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?