2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Allah bağışlasın canım benim de ilk tedavimden bir kızım var. Ben de 2. İçin çabalıyorum Rabbim yüzünüzü güldürsün. Evet canım deo ve parfüm istemiyorlar.

Kizlar transfer için hastaneye geldim bekliyorum transfer olan kizlar idrara sıkışık olduklarını söylüyordu sanki bana öyle bişeye gerek yok dediler yanlış mı anladim
Nasıl gerek yok dediler
öyle bir sıkışık istiyorlar ki ucunde giriyorsun işleme ki benim öyle oldu doktor bana ne kadar çok sıkışık olursan başarı daha fazla dedi.

Transferden bir hafta önce rahim kalınlığınız kaçtı kızçeler ? Bana 13 mm dedi bugun
Maşallah canım çok iyiymiş üst sınırda olmuş senin eğer nar suyu içiyorsan içme artık. Benim 6mm e düşmüştü bir hafta önce o yüzden ilaca başladık bir taraftanda nara devam ettim 9mm gjbi girdim transfere

Bırakayım o zaman canım yine güzel toparlamış maşallah bide embriyoglue istedim hayırlısı olsun artık son viraj

Çok teşekkürler amin ins herkesin olumlu sonuçlanır ins 5.gun embriyosu rahim dinlendirmedeydi bugün de transfer var hayırlısıyla

Transferden bir hafta önce rahim kalınlığınız kaçtı kızçeler ? Bana 13 mm dedi bugun
Benim 11mm di canım bende nar tükettim
Kizlar transfer için hastaneye geldim bekliyorum transfer olan kizlar idrara sıkışık olduklarını söylüyordu sanki bana öyle bişeye gerek yok dediler yanlış mı anladim
Bana demediler ama transfer esnasında beklerken okumuştum kağıtta zaten çok o tür şeyler kullanan insan değilim sürekli duş almak en güzeli benim için onlar bile hormonları etkilşyormuş
Ay kızlar kan vermeye gidicem biraz sonra ama korkumdan gidemiyorum off ya negatifse diye
Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel haber alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…