- 14 Şubat 2021
- 8.421
- 22.471
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.641
Dediğim gibi eğer gördüysen kanı bozulmuştur rüyanGobegim kanıyo diye goruyorum ayni zamanda vajinadanda geliyomus onu gormedim hissediyorum. Insallah oyledir bozuyodur. Progestan dex ignesi bazen gobegimi kanatıyo belki o girmistir rüyama
Ümit kesmek yok daha çok başındayız
Canım transfer günü takıldı ve her hafta devam ediyor hafta da 1 uygulanıyor 12 haftaya kadar devam edecekmişizKızlar transferden sonra bana instralipid diye beyaz bi serum bağlandı bunu sonuc ögrendiginiz ve kalp atışı oldugunu günlerde de tekrar yapmamız gerekiyor dendi. Sizdede böyle serum için tekrar yapıcaz denildi mi yokda bir seferlik ni yapıldı
Hiç içmedim ama çayı birakamadimKızlar Türk kahvesi içiyor musunuz bu süreçte ?️
Üfffff can damarımdan vurdun abla yaaaKızlar Türk kahvesi içiyor musunuz bu süreçte ?️
BendeHiç içmedim ama çayı birakamadim
Benim doktorum çay kahve yasağı getirmedi ama burda içmiyoruz diye yazıyorsunuz ya içemiyorumÜfffff can damarımdan vurdun abla yaaa
Bende
Mideyi nasıl kötü mü yapıyor kahve ? Ben aksine kahve içinde tuvalete rahat çıkıyorumBen çayı kesemiyorum yaa kahve de içmek istiyorum da midem kötü olacak diye korkudan içemiyorum
Beni de ama şuan bisürü ilaç alıyorum midem hassas yediklerime mecbur dikkat ediyorum. Normalde pek bişe yapmazda şuan midem de haklı onu rahat bırakmam lazımMideyi nasıl kötü mü yapıyor kahve ? Ben aksine kahve içinde tuvalete rahat çıkıyorum
Bana 2 çay 1 kahve dedi dr.um. Hemşire biz daha sertiz kahve içmeyin dediKızlar Türk kahvesi içiyor musunuz bu süreçte ?️
Ohhh misss afiyet şifa olsunBen yaptım kızlar Allah affetsinçok koymadım kahvesini. Çay da çok içmiyorum zaten ordan dengelerim kafeini artık. Minnoşlarımda alışsınlar şimdiden anneleri kahve tiryakisi
Hoşgeldiniz pozitif haberi lırsınız inşallahBende varım kızlaryaş 31 1.deneme dondurulmuş transfer 28 aralık
İnşallahhh hepimiz pozitifi görürüz
Benim doktorum çay kahve yasağı getirmedi ama burda içmiyoruz diye yazıyorsunuz ya içemiyorumgünde bi tane çok koyu olmadan içemez miyiz Türk Kahvesi ki . Sabah çok çok açık küçük bir bardak çay içtim sadece
Çok kötü bir soru sordun canım ya içmiyoz kafein sonuçtaKızlar Türk kahvesi içiyor musunuz bu süreçte ?️
Oh afiyet olsun içme sen gene de bidaha bende ofiste günde 3 4 tane tüketen biriyim ama hiç içmedimBen yaptım kızlar Allah affetsinçok koymadım kahvesini. Çay da çok içmiyorum zaten ordan dengelerim kafeini artık. Minnoşlarımda alışsınlar şimdiden anneleri kahve tiryakisi
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah 8.gününde demi bugün belirtinde yoktu sanki yanlış hatırlamıyorsamKızlar daha salıya kadar test yapmıcam tutmuş büyük ihtimalle artık ilacın etkisinin olacağını sanmıyorum. Salı zaten kan verecektim. Hiçte ümidim yoktu açıkçası kaç kere konuştukefsunn210102 la doktordan dolayı özellikle beklentim çok düşüktü ama bundan sonrası önemli benim için inşallah bu seferde kaybetmem İnşallah hepimizin kucağı baloncuklu bebeklerle dolar
Evet cnm bende dua ediyorum bolca sık sık uyaniyorum ama napalim Allah bagiglasin insallh bize düşen duaCanım inan vesvese bunlar aynısını bende yaşıyorum uykuda saçma bir haraket yaptım mi bişey oldu mu acaba diye düşünce gelince hemen Nas Felak Ayetel Kürsi okuyorum Rabbim sana emanet sen onları koru sağlıkla imanla bana bağışla diyorumçok faydalı oluyor bunun vesvese olduğunu anlayınca yenmek kolay oluyor
Oyyy çok güzel çıkmış kuzum maşallahKızlar daha salıya kadar test yapmıcam tutmuş büyük ihtimalle artık ilacın etkisinin olacağını sanmıyorum. Salı zaten kan verecektim. Hiçte ümidim yoktu açıkçası kaç kere konuştukefsunn210102 la doktordan dolayı özellikle beklentim çok düşüktü ama bundan sonrası önemli benim için inşallah bu seferde kaybetmem İnşallah hepimizin kucağı baloncuklu bebeklerle dolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?