How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Arkadslar adet olma diye bişey yok kullandigimz iğneler haplar bunu engelliyor dediginz gbi herkes belirti gormeyebilir. Ama adet olmuyosun transfer sonrasibe sürecte ☺️ testten sonra oluyor ignelerihaplari bırakınca
Evet adet olunmadığını biliyorum ama adet sancısı gibi kasık ağrısından bahsettim ya da herhangibir yoğun kanamadan.Ora peş peşe gelince yanlış anlaşıldı sanırım.Neyse orda bahsettiğim herkeste belirti görülmediği.

Merhaba kızlar bugün transferimin 15.günü.
11. Gün kan testimde bhcg 14.4 çıktı.
13.gün 29, bugün de 113 çıktı. Ancak 3 gündür adet oluyor gibi aktif kanamam var. Doktorum 11. günden itibaren kimyasal gebelik olduğınu ve ilaçlarımı bırakmamı söylüyor ama ben bırakmk istemedim. Değerim güzel katlanıyor gibi şimdilik ama kanamam da devam ediyor. Benim gibi olup gebeliği devam eden bildiğiniz duyduğunuz birileri var mı? İyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var doktorum hep çok olumsuz konuştu. Aslında çok güvendiğim bi doktor ama insan yine de umutlnmak istiyor🥺
Bence de güzel artıyor. Ayaklarını yüksek tut. Kanama olunca progestan iğne veriyorlar. Onu da yapsan iyi olur.

Merhaba kizlar uzun sure ugrayamadim opu oldum 3 yumurtam cikti yine 1 tanesi dollendi ve bugun 3. Gun 1. Kalite olarak donduruldu transferim subatta olacak insallah ama bubsefer goguslerim cok fazla sizliyor ve bisey farkettim ben carsamba gunu opu oldum pazartesi catlatma ignemi yaptim 22.00 da sali sabahi kan verdim kanda beta hcg 61 cikmis 12 saat olmadan kanda bu kadar etki edermi

Offf bu haberi beklemek de çok stresli 😒 Olacağı varsa olacak ama biliyorsun rahat olmaya çalış canım, olumlu düşün gerisi gelecek zaten 🥰 ben transfer sabahı 5. güne ulaştı mı diye arayacaklar diye uyuyamamıştım. Sabahın körü uyanıp telefonu izleyerek telefon beklemeye başlamıştım. Stresi çok zor cidden 🥺
Sen ne durumdasın şu an canım?

Merhaba kizlar uzun sure ugrayamadim opu oldum 3 yumurtam cikti yine 1 tanesi dollendi ve bugun 3. Gun 1. Kalite olarak donduruldu transferim subatta olacak insallah ama bubsefer goguslerim cok fazla sizliyor ve bisey farkettim ben carsamba gunu opu oldum pazartesi catlatma ignemi yaptim 22.00 da sali sabahi kan verdim kanda beta hcg 61 cikmis 12 saat olmadan kanda bu kadar etki edermi
Eder canım çatlatma iğnesinin böyle bir etkisi var demişlerdi. Transferini 2 ay ötelediler anladığım kadarıyla. Ben de bir sonraki ay olacağım.

Evet oluyormuş canm malesef hatta normal gebeliklere göre ihtimal biraz daha fazla oluyormuş kullanılan ilaçlardan dolayı. Çok zor bir süreçti Allah kimseye yaşatmasın🤲🏻
Ayyy bilmiyodum canım ben yok diye biliyorum kimsayala dönüşebiliyor diye biliyorum Allah yardımcımız olsun gerçekten zor. Canım herşeyin hayırlısı olsun. sağlıklı olanı dile başka dondurulmuş embriyon varsa biraz bekle onu dene yoksa biraz kafanı dinleyip tekrar başla biz pes etmicez edemeyiz bizim ikinci bı secenegimiz yok tek seçeneğimiz var sıkma guzek canını herşey zamanini bekliyor

Kızlar transferden sonra bana instralipid diye beyaz bi serum bağlandı bunu sonuc ögrendiginiz ve kalp atışı oldugunu günlerde de tekrar yapmamız gerekiyor dendi. Sizdede böyle serum için tekrar yapıcaz denildi mi yokda bir seferlik ni yapıldı
Evet canım transfer günü yapıldı bana da pozitif olursa kalp atışı olunca da takcaz dedi sonuç günü demedi sanki ama emin olamadım

Kızlar transferden sonra bana instralipid diye beyaz bi serum bağlandı bunu sonuc ögrendiginiz ve kalp atışı oldugunu günlerde de tekrar yapmamız gerekiyor dendi. Sizdede böyle serum için tekrar yapıcaz denildi mi yokda bir seferlik ni yapıldı
Evet bana denildi benimki transferden 5 gün önce,kanda pozitif olunca,kalp atışı duyulunca ve sonrasında 16. Haftaya kadar 2 haftada 1 şeklinde.Önceki transferim de iki embriyo transferiydi biri tutmamıştı biri de boş gebelikti onunla mı alakalı bilmiyorum.Sizin ilk transfer mi doktorunuz kim

Son düzenleme:
Tabiki önemli yumurta ve sperm ama insanlar genelde labaratuvarı iyi olan hastaneleri tercih edyorlar.Benım amh sorunum yok yaş 32 eşimde de sorun yok sebepsiz inf. Bir merkezde yumurtaların çoğu döllenmıyorsa ve diğer merkezde çoğu dölleniuorsa bu labaratuvar farkıdır .tek yumurtası olan insanların o yumurtası döllenip tutuyorsa bu ondandır. Sperm sorunu olmadıpı halde sperm seçimi yapıldı ekstradan bize ve tamamı döllendi diğer merkezde
Tabiki laboratuvar burda çok önemli ben iyi olduğu düşünüyorum ama herkes her doktor ve her merkezden memnun kalcak diye bişey yok bana iyi gelen sana iyi gelmemiş olabilir birasda nasip ve şans işi diye düşünüyorum
İzmirde 3 doktorla ön görüşmeye gittim . Şerife hanımın da Tavmergenle çalıştığını bildiğim için görüşmedim. Yumurta sayın çok güzelmiş. Embriyo gen ve Pics diye teknikler var döllenme yüzdeleri üzerinde etkili ,kaldı ki yüzde 1 morfolojiye sperm seçimi yapmışlardır diye düşünüyorum . İnşallah hiç gerek kalmaz hamilesndir .
Sağol canım inşallah burda uğraşan herkes en kısa sürede ve en az çabayla gebe kalır
Merhaba kızlar bugün transferimin 15.günü.
11. Gün kan testimde bhcg 14.4 çıktı.
13.gün 29, bugün de 113 çıktı. Ancak 3 gündür adet oluyor gibi aktif kanamam var. Doktorum 11. günden itibaren kimyasal gebelik olduğınu ve ilaçlarımı bırakmamı söylüyor ama ben bırakmk istemedim. Değerim güzel katlanıyor gibi şimdilik ama kanamam da devam ediyor. Benim gibi olup gebeliği devam eden bildiğiniz duyduğunuz birileri var mı? İyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var doktorum hep çok olumsuz konuştu. Aslında çok güvendiğim bi doktor ama insan yine de umutlnmak istiyor🥺
Bence farklı bir doktora muayene ol derim kimyasalda artış az oluyo yada duruyo gerilemeye başlıyo benim öyle oldu ilk denemem kanama olupta gebeliği sağlıklı devam eden çok gördüm burda artış güzel geldi bana kanamayı ilaçla bişekilde kontrol altına alabilirler

Back