- 16 Ağustos 2016
- 454
- 1.120
- 113
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #7.681
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzucum sen nasılsın nasıl gidiyor bekleyiş belirtin var mıÇokk sevindimm hayırlısıyla kucağına da al inş canım
Evet ben görüyorum kaçıncı gün kız bugün dahaKızlar hayalet çizgiyi sizde görüyor musunuz şaşı olacam şimdi
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımŞükürler olsun rabbime 10.gün 5gün çift
313 geldi. Prednolü hala kesmedik 4mg alıyorum.Kortizon ilk kez kullndık bu transferde
3.denememdi kızlar benım. 3.deneme dile kolay 0 belirti ile o kadar belirtisz ki karnım dümdüz şiş değilim hiçbir şey yok.Günlerce ağladım mucizem geldi
6.gün canım sabah yaptım hiç bişey yoktu negatif hatta diye yazdıydım.testleri bitirim bidaha yapmayım diye tekrar yaptım böyle çıktı şimdi var mı gerçekten sizce yaEvet ben görüyorum kaçıncı gün kız bugün daha
Kız var insalh 6.gün çok erken dur biraz değeri artsinki çizgi daha belirgin olsun6.gün canım sabah yaptım hiç bişey yoktu negatif hatta diye yazdıydım.testleri bitirim bidaha yapmayım diye tekrar yaptım böyle çıktı şimdi var mı gerçekten sizce ya
Kaç dk geçti üzerinden canım hemen çıktıysa evet bariz var çünkü6.gün canım sabah yaptım hiç bişey yoktu negatif hatta diye yazdıydım.testleri bitirim bidaha yapmayım diye tekrar yaptım böyle çıktı şimdi var mı gerçekten sizce ya
Hayalet değil bu baya gerçekKızlar hayalet çizgiyi sizde görüyor musunuz şaşı olacam şimdi
Pazar dı benim de. Yaptım şimdi yok sanırımSeninle aynı günmüydük biz sen yaptın mı
Canımm çok şükür hiç belirtisiz gidiyor benim de daha 2.gün zaten bişey beklemiyorum kafamı da takmıyorum hiç çiğ kuruyemiş, gnde yarım avakado, kabızlık olmasın diye kayısı, bir bardak taze sıkılmış meyve suyu günlük(portakal, mandalina, armut, dağ çileği) bol su içiyorum daha ne yapayım ben bu yavrulara gerisi onlara kaldı biraz çabalarlar inş sen napıyosun 5indeydi değil mi transfer heycanla bekliyoruz seni deKuzucum sen nasılsın nasıl gidiyor bekleyiş belirtin var mı
Gözün aydın canım çok sevindim belirtisi olmayan arkadaşlara da umut oldun burda Şimdi ne dedi doktorun iki gün sonra tekrar kan testi istedi mi ? Diğer denemelerinden farklı olarak sadece kortizon mu kullanmıştın ? Ben de bu sefer kortizon kullanıyorum umutluyum bakalımŞükürler olsun rabbime 10.gün 5gün çift
313 geldi. Prednolü hala kesmedik 4mg alıyorum.Kortizon ilk kez kullndık bu transferde
3.denememdi kızlar benım. 3.deneme dile kolay 0 belirti ile o kadar belirtisz ki karnım dümdüz şiş değilim hiçbir şey yok.Günlerce ağladım mucizem geldi
Bende goruyorummmmKızlar hayalet çizgiyi sizde görüyor musunuz şaşı olacam şimdi
Şeninde 3.gün taze transfermiydi ben çizgi görüyorumPazar dı benim de. Yaptım şimdi yok sanırım
Ne hayaleti gız hadi hayırlı olsuuuunnKızlar hayalet çizgiyi sizde görüyor musunuz şaşı olacam şimdi
Moralini bozma canım benim ıkınmanın, hapşırmanın, öksürmenin bir etkisi yok ama moralinin bozulursa onun daha çok etkisi olur söyleyeyim . O yüzden hep moralimizi yüksek tutuyoruz onların yaşayacak nefesleri varsa hayırlısıysa gelecek biz kendimize dikkat edelim ama bizim elimizde olan bir şey yüzünden gitmiyormuş öyle kolay kolayKızlar merhaba. Bende cuma transfer oldum. Şimdi beklemedeyim. Hepimize nasip olsun inşallah ama bugün kabız oldum çok üzüldüm. O kadar emek boşunamı gitti acaba. Hemen şurup aldım ama 1 kez fena halde WC ıkındım
Evet canım 3.gün tazeŞeninde 3.gün taze transfermiydi ben çizgi görüyorum
Evet canım ciğer , sakatat, sosis , salam , sucuk vs bunları yememek gerekiyor bi de maydonozun fazlasının . Ama onun dışında normal yemeye devam edilebilir aslındaHayır içmiyorum ben içmedim de trannsferden sonra cnm. Soğan sarımsak maydonoz ciğer de yemedim