• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Eklentiler

• IMG_20211226_105603.jpg
    IMG_20211226_105603.jpg
    198,7 KB · Görüntüleme: 76
Günaydın gızlaaaarrr rüyamda kanamam vardı bugünde adet günüm korka korka uyandım😬 neyse ki bişi yok. Daha test yapmadım akşama doğru yapcam yaparsam
Benimde ruyamda kanamam vardi. Acaba yine düsük yapcamda rüyamamı girdi diye düsünuyorum. Cok agladim 😢

Kizlar uykudan sıçrayarak uyanıyorum bebisee qbisey olmasindan korkuyorum dua okuyorum başka ne yapabilirim 🥺
Canım inan vesvese bunlar aynısını bende yaşıyorum uykuda saçma bir haraket yaptım mi bişey oldu mu acaba diye düşünce gelince hemen Nas Felak Ayetel Kürsi okuyorum Rabbim sana emanet sen onları koru sağlıkla imanla bana bağışla diyorum ♥️ çok faydalı oluyor bunun vesvese olduğunu anlayınca yenmek kolay oluyor😊

Yaaa bence test günü gelene kadar yapma lütfen 😟 benim de bi beklentşm kalmadı daha hiç birşey yapmama rağmen rağmen 😕
Bende ayniydim adet olucam dusuncesindeydim durup durup ağlama geliyordu ama bak pozitif çıktı annem hep diyordu ki ya varsa bile daha çok küçük sana neyin belirtisini versin diyordu haklıydı. Güzel sonuçlar alacaksınız insAllah beraber sevineceğiz kalplerimizi ferah tutuyoruz 🤗😍

Benimde ruyamda kanamam vardi. Acaba yine düsük yapcamda rüyamamı girdi diye düsünuyorum. Cok agladim 😢
Eğer o esnada kan sizde gördüyseniz rüya bozulmuştur zaten sıkıntı yapmayın kendinize ben nbildiğim kadarıyla rüya da kan görmek rüyayı bozarmış

Bende ayniydim adet olucam dusuncesindeydim durup durup ağlama geliyordu ama bak pozitif çıktı annem hep diyordu ki ya varsa bile daha çok küçük sana neyin belirtisini versin diyordu haklıydı. Güzel sonuçlar alacaksınız insAllah beraber sevineceğiz kalplerimizi ferah tutuyoruz 🤗😍
Amin inşallah yaaa Allah biliyor yaa içim de negatiflik yok ama işte gel görki kendime bunu anlatamıyorum 🤓🤓🤓

Tamam canım yapmayım gününü bekleyeyim
Üzülme ama biliyorum demesi çok kolay oluyor insanlsr başlarına gelmryince birşey anlamıyor böyle de olunca insanın elinden birşey gelmiyor Rabbim mucizeler nasip etsin bize inşallah

Sanki duygularıma ayna tutuyorsun. Yani süreç zor ve belirsiz olduğu için böyle hissetmek normal 😊 güzel günler uykusuz günler bizi bekliyor 😁🤩
Ayyyy inşallah Allah'ım nasip etsin inşallah beklemekten başka birşey gelmiyor elimizden

Eğer o esnada kan sizde gördüyseniz rüya bozulmuştur zaten sıkıntı yapmayın kendinize ben nbildiğim kadarıyla rüya da kan görmek rüyayı bozarmış
Gobegim kanıyo diye goruyorum ayni zamanda vajinadanda geliyomus onu gormedim hissediyorum. Insallah oyledir bozuyodur. Progestan dex ignesi bazen gobegimi kanatıyo belki o girmistir rüyama

Back