• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Gobegim kanıyo diye goruyorum ayni zamanda vajinadanda geliyomus onu gormedim hissediyorum. Insallah oyledir bozuyodur. Progestan dex ignesi bazen gobegimi kanatıyo belki o girmistir rüyama
Dediğim gibi eğer gördüysen kanı bozulmuştur rüyan

Kızlar transferden sonra bana instralipid diye beyaz bi serum bağlandı bunu sonuc ögrendiginiz ve kalp atışı oldugunu günlerde de tekrar yapmamız gerekiyor dendi. Sizdede böyle serum için tekrar yapıcaz denildi mi yokda bir seferlik ni yapıldı
Canım transfer günü takıldı ve her hafta devam ediyor hafta da 1 uygulanıyor 12 haftaya kadar devam edecekmişiz

Üfffff can damarımdan vurdun abla yaaa

Bende 😝
Benim doktorum çay kahve yasağı getirmedi ama burda içmiyoruz diye yazıyorsunuz ya içemiyorum 😅 günde bi tane çok koyu olmadan içemez miyiz Türk Kahvesi ki . Sabah çok çok açık küçük bir bardak çay içtim sadece

Mideyi nasıl kötü mü yapıyor kahve ? Ben aksine kahve içinde tuvalete rahat çıkıyorum 🤭
Beni de ama şuan bisürü ilaç alıyorum midem hassas yediklerime mecbur dikkat ediyorum. Normalde pek bişe yapmazda şuan midem de haklı onu rahat bırakmam lazım😅

Ben yaptım kızlar Allah affetsin 🤭 çok koymadım kahvesini. Çay da çok içmiyorum zaten ordan dengelerim kafeini artık. Minnoşlarımda alışsınlar şimdiden anneleri kahve tiryakisi 🤣

Eklentiler

• B6A945B1-D0D6-442A-94E7-81986F5FD275.jpeg
    B6A945B1-D0D6-442A-94E7-81986F5FD275.jpeg
    81,4 KB · Görüntüleme: 82
Ben yaptım kızlar Allah affetsin 🤭 çok koymadım kahvesini. Çay da çok içmiyorum zaten ordan dengelerim kafeini artık. Minnoşlarımda alışsınlar şimdiden anneleri kahve tiryakisi 🤣
Ohhh misss afiyet şifa olsun 😅

Bende varım kızlar🥰yaş 31 1.deneme dondurulmuş transfer 28 aralık🙏
İnşallahhh hepimiz pozitifi görürüz💕
Hoşgeldiniz pozitif haberi lırsınız inşallah 🌹
Benim doktorum çay kahve yasağı getirmedi ama burda içmiyoruz diye yazıyorsunuz ya içemiyorum 😅 günde bi tane çok koyu olmadan içemez miyiz Türk Kahvesi ki . Sabah çok çok açık küçük bir bardak çay içtim sadece
🤗🤗🤗🤗

Kızlar daha salıya kadar test yapmıcam tutmuş büyük ihtimalle artık ilacın etkisinin olacağını sanmıyorum. Salı zaten kan verecektim. Hiçte ümidim yoktu açıkçası kaç kere konuştuk efsunn210102 efsunn210102 la doktordan dolayı özellikle beklentim çok düşüktü ama bundan sonrası önemli benim için inşallah bu seferde kaybetmem🤲🏻 İnşallah hepimizin kucağı baloncuklu bebeklerle dolar🥰

Eklentiler

• 46ED043F-4FE3-4C42-A7A7-B91E8CDC7ADC.jpeg
    46ED043F-4FE3-4C42-A7A7-B91E8CDC7ADC.jpeg
    121,4 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar Türk kahvesi içiyor musunuz bu süreçte ? ☕
Çok kötü bir soru sordun canım ya içmiyoz kafein sonuçta
Oh afiyet olsun içme sen gene de bidaha bende ofiste günde 3 4 tane tüketen biriyim ama hiç içmedim
Kızlar daha salıya kadar test yapmıcam tutmuş büyük ihtimalle artık ilacın etkisinin olacağını sanmıyorum. Salı zaten kan verecektim. Hiçte ümidim yoktu açıkçası kaç kere konuştuk efsunn210102 efsunn210102 la doktordan dolayı özellikle beklentim çok düşüktü ama bundan sonrası önemli benim için inşallah bu seferde kaybetmem🤲🏻 İnşallah hepimizin kucağı baloncuklu bebeklerle dolar🥰
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah 8.gününde demi bugün belirtinde yoktu sanki yanlış hatırlamıyorsam

Canım inan vesvese bunlar aynısını bende yaşıyorum uykuda saçma bir haraket yaptım mi bişey oldu mu acaba diye düşünce gelince hemen Nas Felak Ayetel Kürsi okuyorum Rabbim sana emanet sen onları koru sağlıkla imanla bana bağışla diyorum ♥️ çok faydalı oluyor bunun vesvese olduğunu anlayınca yenmek kolay oluyor😊
Evet cnm bende dua ediyorum bolca sık sık uyaniyorum ama napalim Allah bagiglasin insallh bize düşen dua 🙏 bende nas Felak okuyorum sık sık 30 unda randevu var bakalım onu bekliyorum sen ne zmn gidicen

Oyyy çok güzel çıkmış kuzum maşallah 🧿 sen zaten çatlatma iğnesi vurmustun ama etkisi geçmişti dimi öyle hatırlıyorum ☺️

Benimde kahve bağımlılığım var günde 2 turk kahvesi en az iciyodum. Doktora sordum gunde 200 ml kafeini öneriyoruz fazlasini degil dedi, hatta bazi drlwr yararlı olduğunu bile söylüyor. Yedigin ictigin seyden pisman olmaz kotu hissetmezsen bisey olmaz fikrindeyim. Bi fincan turk kahvesinin de zarari olmasin artik

Back