How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Tavmergenden değildi doktor Aydındandı. sadece işlemi orda yaptı .Labaratuvarları hakkında tek olumlu yorum okumadım.Yumurtalarımın yarısı döllenmedi.Diğer merkezde çoğu döllendi ve 5 e giden sayısı da fazlaydı. Medicalprktayım şuan.
hakkında hayırlısı olur inşallah bu defa🙏

Bilmem hastane oldukça gergin . Az sayıda döllenme oldu ve negatif sonuç aldım.Siz pozitif aldınız sanırım
erol hocaya çok guvenerek orayı tercih ettim, turkiyede ilk tup bebeği yapan drmuş vs yılların tecrübesi diyerek seçtim. şimdilik pozitifim ama keseyi görmeden tabi içim rahat diil hala, allah hepimize nasip etsin inş

merhaba doktorunuz kimdi acaba. Tavmergenden de hiç memnun kalmadım ben
Canım benim doktorum Şerife Yılmaz Dikayak tamvervene çok yakın kendi kadın doğum kliniği var doktorumdan çok memnunum çok ilgili sıcak biri seviyorum instadan takip edebilirsin yaptığı bütün işlemlerini paylaşıyo çok yoğun çalışıyo hasta kapasitesi ve memnuniyeti fazla olan bi doktor
Tavmergenden değildi doktor Aydındandı. sadece işlemi orda yaptı .Labaratuvarları hakkında tek olumlu yorum okumadım.Yumurtalarımın yarısı döllenmedi.Diğer merkezde çoğu döllendi ve 5 e giden sayısı da fazlaydı. Medicalprktayım şuan.
Ama yumurtanın döllenip döllenmemesi sperm ve yumurtanın kalitesine genetik yapısına bağlı değilmi benimde 30 yumurtam toplandı ama doktorum 15i olgun yumurta dedi ondanda 8i döllendi ona bile çok sevindim çünkü eşimin morfoloji %1 di

erol hocaya çok guvenerek orayı tercih ettim, turkiyede ilk tup bebeği yapan drmuş vs yılların tecrübesi diyerek seçtim. şimdilik pozitifim ama keseyi görmeden tabi içim rahat diil hala, allah hepimize nasip etsin inş
Amin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişi

Canım benim doktorum Şerife Yılmaz Dikayak tamvervene çok yakın kendi kadın doğum kliniği var doktorumdan çok memnunum çok ilgili sıcak biri seviyorum instadan takip edebilirsin yaptığı bütün işlemlerini paylaşıyo çok yoğun çalışıyo hasta kapasitesi ve memnuniyeti fazla olan bi doktor

Ama yumurtanın döllenip döllenmemesi sperm ve yumurtanın kalitesine genetik yapısına bağlı değilmi benimde 30 yumurtam toplandı ama doktorum 15i olgun yumurta dedi ondanda 8i döllendi ona bile çok sevindim çünkü eşimin morfoloji %1 di
Tabiki önemli yumurta ve sperm ama insanlar genelde labaratuvarı iyi olan hastaneleri tercih edyorlar.Benım amh sorunum yok yaş 32 eşimde de sorun yok sebepsiz inf. Bir merkezde yumurtaların çoğu döllenmıyorsa ve diğer merkezde çoğu dölleniuorsa bu labaratuvar farkıdır .tek yumurtası olan insanların o yumurtası döllenip tutuyorsa bu ondandır. Sperm sorunu olmadıpı halde sperm seçimi yapıldı ekstradan bize ve tamamı döllendi diğer merkezde

Tabiki önemli yumurta ve sperm ama insanlar genelde labaratuvarı iyi olan hastaneleri tercih edyorlar.Benım amh sorunum yok yaş 32 eşimde de sorun yok sebepsiz inf. Bir merkezde yumurtaların çoğu döllenmıyorsa ve diğer merkezde çoğu dölleniuorsa bu labaratuvar farkıdır .tek yumurtası olan insanların o yumurtası döllenip tutuyorsa bu ondandır. Sperm sorunu olmadıpı halde sperm seçimi yapıldı ekstradan bize ve tamamı döllendi diğer merkezde
İzmirde 3 doktorla ön görüşmeye gittim . Şerife hanımın da Tavmergenle çalıştığını bildiğim için görüşmedim. Yumurta sayın çok güzelmiş. Embriyo gen ve Pics diye teknikler var döllenme yüzdeleri üzerinde etkili ,kaldı ki yüzde 1 morfolojiye sperm seçimi yapmışlardır diye düşünüyorum . İnşallah hiç gerek kalmaz hamilesndir .

Ben çizik atıldıktan sonraki 2 ay içerisinde transferin yapılması gerekiyor diye biliyorum yaralar iyileşirken tutunması için ama tabi doktorun daha iyi bilir ☺️
Istedik ama malesef rahim kendini zor topladı histereskopiden sonra.
bu ay sonuna nasip olucak insallah 🌸🤲
Rahim duvari bozuk görünüyordu adet olamiyordum histereskopi yapildigindan beri. çok sükür bu ay adet oldum ve rahim duvarim düzeldi🤗
Tabi çiziğin etkisi gecmismidir bilemiyorum bende 2 ay diye duymustum.

Hiç bişey olmaz. Benim de aynısı oldu pazartesi muayene oldum sıkıntı olmaz merak etme stres yapma 😅
Evett yaa minnos heyecanlar yasadım 2dk içinde 😅
Bir şey olmaz canım ona göre başlanılır tedaviye ben 7.günü gitmiştim mesela 5.günü gidenler vardı.
Doktor pzt gel dedi hiç sorun yok dedi, işte insan bilmeyince heycanlanıyor :) çok teşekkürler ❤️

Istedik ama malesef rahim kendini zor topladı histereskopiden sonra.
bu ay sonuna nasip olucak insallah 🌸🤲
Rahim duvari bozuk görünüyordu adet olamiyordum histereskopi yapildigindan beri. çok sükür bu ay adet oldum ve rahim duvarim düzeldi🤗
Tabi çiziğin etkisi gecmismidir bilemiyorum bende 2 ay diye duymustum.
Bunlar birazda ekstra tedaviler aslında olacağı varsa her şekilde oluyor ☺️ Allah'ım inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz 🙏🏻 histeroskopide aslında kolay bir işlem değil rahim duvarının öyle olması normal tabi, şükür ki az kalmış 🌸

Merhaba kızlar bugün transferimin 15.günü.
11. Gün kan testimde bhcg 14.4 çıktı.
13.gün 29, bugün de 113 çıktı. Ancak 3 gündür adet oluyor gibi aktif kanamam var. Doktorum 11. günden itibaren kimyasal gebelik olduğınu ve ilaçlarımı bırakmamı söylüyor ama ben bırakmk istemedim. Değerim güzel katlanıyor gibi şimdilik ama kanamam da devam ediyor. Benim gibi olup gebeliği devam eden bildiğiniz duyduğunuz birileri var mı? İyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var doktorum hep çok olumsuz konuştu. Aslında çok güvendiğim bi doktor ama insan yine de umutlnmak istiyor🥺

Hiç belirtisiz pozitif görenler var.Kasık ağrısı da güzel değil acaba adet mi olacağım tutmadı mı diye insan korkuyor kan gelecek mi diye.Hiç üzülmeyin inşallah hayırlı pozitifler alalım 🤲🏻 Aynı gün transfer olmuşuz sanırım tabloda gördüm idrar testi yaptınız mı peki?
Arkadslar adet olma diye bişey yok kullandigimz iğneler haplar bunu engelliyor dediginz gbi herkes belirti gormeyebilir. Ama adet olmuyosun transfer sonrasibe sürecte ☺️ testten sonra oluyor ignelerihaplari bırakınca

Benim doktora bir eczacı tedavi olmuş. Çok pahalı bir süreç gelenlere eczanemde yardımcı olacağım demiş.. 685 tl den aldım tanesini..
Benim arkadaşlarımın hepsi eczacı onlara sordum. Onlara geliş fiyatı da 630 tlydi. Bize gelmene değmez oradan al dediler. Öyle yaptım..
Çok iyi valla 🤔

Back