- 20 Ekim 2021
- 271
- 913
- 18
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.581
Canım çok üzgünüm ama doktorunun dedigini yapmalısınMerhaba kızlar bugün transferimin 15.günü.
11. Gün kan testimde bhcg 14.4 çıktı.
13.gün 29, bugün de 113 çıktı. Ancak 3 gündür adet oluyor gibi aktif kanamam var. Doktorum 11. günden itibaren kimyasal gebelik olduğınu ve ilaçlarımı bırakmamı söylüyor ama ben bırakmk istemedim. Değerim güzel katlanıyor gibi şimdilik ama kanamam da devam ediyor. Benim gibi olup gebeliği devam eden bildiğiniz duyduğunuz birileri var mı? İyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var doktorum hep çok olumsuz konuştu. Aslında çok güvendiğim bi doktor ama insan yine de umutlnmak istiyor
Histereskopi Aslinda sadece çizik için yapilmadi.Bunlar birazda ekstra tedaviler aslında olacağı varsa her şekilde oluyorAllah'ım inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz histeroskopide aslında kolay bir işlem değil rahim duvarının öyle olması normal tabi, şükür ki az kalmış
değerin ikiye katlamışken nasıl ilaç bırak diyor ki. Başka bir doktora daha gidebilirsinMerhaba kızlar bugün transferimin 15.günü.
11. Gün kan testimde bhcg 14.4 çıktı.
13.gün 29, bugün de 113 çıktı. Ancak 3 gündür adet oluyor gibi aktif kanamam var. Doktorum 11. günden itibaren kimyasal gebelik olduğınu ve ilaçlarımı bırakmamı söylüyor ama ben bırakmk istemedim. Değerim güzel katlanıyor gibi şimdilik ama kanamam da devam ediyor. Benim gibi olup gebeliği devam eden bildiğiniz duyduğunuz birileri var mı? İyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var doktorum hep çok olumsuz konuştu. Aslında çok güvendiğim bi doktor ama insan yine de umutlnmak istiyor
Canım çok üzgünüm ama doktorunun dedigini yapmalısınkendine de zarar verebilirsin kaçıncı denemen
İnsallh güzel sonuç olursun cnm bizi haberdar etTabiki çıkanın 5-6 da bile çıkıyor erken gebelikle.Kendimi paralamayayım ağlama krizine girmeyeyim diye canım benım 3. denemem. Yarın tek seferde öğreneceğim.
Baya işlem yapmışlar çok iyi en azından ordaki sorunlar bitmiş olduHistereskopi Aslinda sadece çizik için yapilmadi.
Rahimde yapisiklik,darlık ve sekil bozuklu varmis onlar giderildi ve cizik atildi .
Kolay bir islem oldugunu bende dusunmuyorum.
Bir an sağligimi kaybettigimi dusundum iyilesemiycem sandim korktum baya cok sukur iyi oldum
Neden onkadar az rapor verdi doktorun canımBenim isyerindekiler biliyor zaten 5 gün rapor aldim benimde 5.günüm bugün
değerin ikiye katlamışken nasıl ilaç bırak diyor ki. Başka bir doktora daha gidebilirsin
Ayyy ben korkuyorum fitil koyarken bile hemengeri çekiyorum yaparken dikkatki olmak için yavaş yavaş yapıyorum neden erken gebelik testi yapmadın bu daha mantıklıKızlar size bir soru sorcam belki komik gelcek ama bugün transferin 7.günü salı günü test vercem Allah izin verirse ben tüp bebek öncesi parmakla gebelik testi falan diye bir şey vardı onu bile denedim şimdi biz vajinal fitil olarak kullanıyoruz ya ben fitili koyarken az ilerde hemen elime topik gibi bir şey geliyor buda gebeliğin olmadığı anlamına geliyormuş gebelik için sonsuz boşluk olması lazımmış şimdi bunun doğruluk payı nedir sizlerde durum nasıl
Maasallah heryer nazar boncuğu dolu insallh sizinkilerde eklenecekBebegim benim 1.deneme :)
InsAllah. Guzel haberler okuyunca kendimin olmus gibi seviniyorum ,pozitif oluyorum .Baya işlem yapmışlar çok iyi en azından ordaki sorunlar bitmiş olduAllah korusun herşeyden önce bizim sağlığımız çok sevindim iyi olmana bizlerde güzel haberler vereceğiz inşallah
İnşallah canım sizden bizlere de bulaşsın inşallah ben bugün de durgundum biraz düşünmek istemiyorum ama düşünmekten de alamıyorum kendimi Allah sonumuzu hayr eylesinMaasallah heryer nazar boncuğu dolu insallh sizinkilerde eklenecekIron Butterfly
Normal hayatına dön böbrek ameliyatı yapmadık dedi bende iyi bari dedim zaten muhasebeciyim 5 gün bile yılsonu için çok fazla, yapacak birşey yokNeden onkadar az rapor verdi doktorun canım
Düşünme canimmm olcak insallhİnşallah canım sizden bizlere de bulaşsın inşallah ben bugün de durgundum biraz düşünmek istemiyorum ama düşünmekten de alamıyorum kendimi Allah sonumuzu hayr eylesin
Tüp bebekte duş gebelik oluyormu ben olmuyor diye biliyordum canım doktorlar bizden daha iyi bilir amaİkinci denemem bu. İlki dış gebelik olmuştu. Değerin katlandığını görünce ilaçları bırakamıyorum ya benimleyse diye
Çok tuhaf içim bi yanım umut dolu bi yanım dur şeyda dizginle kendini diyor bi yandan herşeyimi ona bağladım bir yandan olmazsa yoluma devam ederim diyorum bi yandan içim acıyor düşüncelerle bir yandan da gizlice tebessüm edebiliyorum her anımaDüşünme canimmm olcak insallhhepsi zamanını bekliyor belki şimdi belki sonra
Evet oluyormuş canm malesef hatta normal gebeliklere göre ihtimal biraz daha fazla oluyormuş kullanılan ilaçlardan dolayı. Çok zor bir süreçti Allah kimseye yaşatmasınTüp bebekte duş gebelik oluyormu ben olmuyor diye biliyordum canım doktorlar bizden daha iyi bilir ama
Ahhh o duygular hepimiz aynı şeyleri yaşadık insallh hakkımızda hayırlısı olur. Canım düşünmemeye çalis lütfen hayat hep guzelÇok tuhaf içim bi yanım umut dolu bi yanım dur şeyda dizginle kendini diyor bi yandan herşeyimi ona bağladım bir yandan olmazsa yoluma devam ederim diyorum bi yandan içim acıyor düşüncelerle bir yandan da gizlice tebessüm edebiliyorum her anıma
Doktorlara inanamıyorum gerçekten bana da cinsel birliktelik olabikir sıkıntı olmaz demisti. Kaldım öylece sen yinede çok dikkat et cnmNormal hayatına dön böbrek ameliyatı yapmadık dedi bende iyi bari dedim zaten muhasebeciyim 5 gün bile yılsonu için çok fazla, yapacak birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?