How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Sevgili arkadaşlar bişi sorucam :KK43: doktor bana ilk lekelenne ile 2. Gün gel demişti bu akşam ilk leke geldi. Pazar günü kapalı olursa pazartesi gitmek durumunda kalsam geç mi olur ne olcak şimdi? Doktora da yazdım ondan da cevap bekliyorum
Normalde haftaiçi olcaktım heyecandan erken oldum resmen
BEnim tedavim 4.gun başladı

Arkadaşlar bişiy soracağım, salı günü tek embriyo transferim var,geride dondurulmuş 6 embriyom daha var ama elimde de hiç açılmamış gonal f 450 ve beş adet yumurta çatlama iğnesi gonapeptyl var, bunlara tekrar ihtiyacım olur mı acaba? Son kullanma tarihleri de 2023 ama ihtiyacı plan birine versem mi?
Ben de dondurulmuş embriyo transferi oldum. Dr 5. gün Gonapeptyl verdi bana. Ona ihtiyacın olabilir

Arkadaşlar bişiy soracağım, salı günü tek embriyo transferim var,geride dondurulmuş 6 embriyom daha var ama elimde de hiç açılmamış gonal f 450 ve beş adet yumurta çatlama iğnesi gonapeptyl var, bunlara tekrar ihtiyacım olur mı acaba? Son kullanma tarihleri de 2023 ama ihtiyacı plan birine versem mi?
Canım inşallah ihtiyacın olmaz ilk denemede tutar ama eğer tutmassa ihtiyacın olabilir mesela benim ilki kimyasal oldu tutmadı ikinciye doğal siklus yöntemi denicekti yumurta büyütmek için lazım oldu tekrar bence biraz bekle sonuçta ucuz ilaçlar değil ihtiyacın olmassa ozaman verirsin birine
Tüp bebek de ne kadar harcadınız söyleyebilir misiniz acaba altın bozdurcam die bekledim düştü bozduramiyorum
Benim doktorum özel kliniği var işlemleri tamvergen de yapıyor opu +transfer 9bin ilki tutmadı 2. transferede 5bin vercem dondurma ücretini daha vermedim onu bilmiyorum

Kızlar size bir soru sorcam belki komik gelcek ama bugün transferin 7.günü salı günü test vercem Allah izin verirse ben tüp bebek öncesi parmakla gebelik testi falan diye bir şey vardı onu bile denedim şimdi biz vajinal fitil olarak kullanıyoruz ya ben fitili koyarken az ilerde hemen elime topik gibi bir şey geliyor buda gebeliğin olmadığı anlamına geliyormuş gebelik için sonsuz boşluk olması lazımmış şimdi bunun doğruluk payı nedir sizlerde durum nasıl
Canım çok saçma sence böyle basit bir yöntem olsa o kadat test şu bu masrafına neden girer insanlar. Bu süreç psikolojik olarak ne yapacağımızı bilmediğimiz sığınacak durumlar aradığımız bir süreç. İnternetin zararları diyebilirim. Bunlara takılma. Duanı et oyalanacak işler yap. Bu süreçte asıl olan tek şey sabır. Sabredip en az 10 gün beklemek lazım.

Görürsün inşallah canım benim 🤗o geçmişin korkuları hepimizde var malesef benimde daha önce kalbi duran gebeligim sonlandi hala ayni şeyi yaşamaktan korkuyorum ama düşünmeneye çalışıyorum düşündükçe daha kötü oluyorum rabbim ayni acıları yasatmasin inşallah hiçbirimize😔🙏
Amin canım amin insallah 🤲

gonal f ucretli 1000 TL
Benim doktora bir eczacı tedavi olmuş. Çok pahalı bir süreç gelenlere eczanemde yardımcı olacağım demiş.. 685 tl den aldım tanesini..
Benim arkadaşlarımın hepsi eczacı onlara sordum. Onlara geliş fiyatı da 630 tlydi. Bize gelmene değmez oradan al dediler. Öyle yaptım..

Merhaba hanımlar gelin birlikte bu süreci takip edelim 🤗🤗

Bismillahirrahmanirrahim 🤲🏻💖

İsimyaşdenemeembriyotransfersonuç💖

@Ilaymilya307.ci deneme5.ci gün26 Kasım🤰🏻❤️🧿
D Demiripek 343.cü deneme5.ci gün7 Aralık🤰🏻❤️🧿
@istanbul88311.ci deneme6.ci gün
@akyaa343.cü deneme9 aralık☘️
Nil Gunes Nil Gunes 351.ci deneme5.ci gün20 Aralık
@Mvsy293.cü deneme5.ci gün8 Aralık🤰🏻❤️🧿
@hasretim0601332.ci deneme5.ci gün20 Aralık
@Saturnyildizi323.cü deneme2.ci gün24 Aralık
FlyingHummingbird FlyingHummingbird 312.ci deneme5.ci gün25 Aralık
@Mucizelereinanin55293.cü deneme13 Aralık
@lightbrown301.ci deneme
@efsunn210102251.ci deneme3.cü gün20 Aralık
@Aylis16231.ci deneme5.ci gün
@Zeynepkur383.cü deneme5.ci gün3 Aralık☘️
@Gulen yuzum374.cü deneme5.ci gün25 kasım🤰🏻❤️🧿
@sibellldr☘️
@Ceyda2911364.cü deneme2 Aralık🤰🏻❤️🧿
@Brccck343.cü deneme5.ci gün
@miracle0702105.ci gün2 Aralık🤰🏻❤️🧿
@Hemselif322.ci deneme3.cü gün27 Aralık
M Minikbirmucizemeselesi 1.ci deneme3.cü gün12 Aralık🤰🏻❤️🧿
@lezard381.ci deneme
@mucizelervar272.ci deneme5.ci gün29 Kasım🤰🏻❤️🧿
@persona06251.ci deneme5.ci gün2 Aralık🤰🏻❤️🧿
@sudem_88334.cü deneme20 Aralık
@Selinilya311.ci deneme6.ci gün6 Aralık🤰🏻❤️🧿
Z Zecmel 311.ci deneme3.cü gün18 Aralık
@Katre_g311.ci deneme5.ci gün20 Aralık
@Baharekinci353.cü deneme5.ci gün4 Aralık☘️
@bsraerdl2.ci deneme5.ci gün25 Aralık
@Hayyee1.ci deneme
@CevikKiz311.ci deneme5.ci gün6 Aralık☘️
@Hayyal5.ci deneme20 Aralıkopu oldu
A aylinnaylinn 323.cü deneme5.ci gün16 Aralık
@Dfn1903312.ci deneme3.cü gün19 Aralık
@bir mucizee312.ci deneme3.cü gün
B bebiii 301.ci deneme5.ci gün28 Aralık
@yesilkozalak2.ci deneme4 Aralık🤰🏻❤️🧿
Iron Butterfly Iron Butterfly 251.ci deneme2.ci gün20 Aralık
Y Yldrm1 242.ci deneme3.cü gün18 Aralık
@mutluannne123456789261.ci deneme5.ci gün13 Aralık🤰🏻❤️🧿
tpk35 tpk35 401.ci deneme3.cü gün9 Aralık🤰🏻❤️🧿
@Kubii381.ci deneme5.ci gün13 Aralık
B Brarmn11 263.cü deneme5.ci gün🤰🏻❤️🧿
@agustos72333.cü deneme6.ci deneme3 Aralık🤰🏻❤️🧿
@menfur_queen322.ci deneme5.ci gün6 Aralık🤰🏻❤️🧿
@Eskimeyenyillar3.cü deneme🤰🏻❤️🧿
nacwes nacwes 333.cü deneme4.cü gün30 Aralık
Bebegim benim 1.deneme :)

Kızlar
@hasretim0601 @Katre_g @efsunn210102 Nil Gunes Nil Gunes @sudem_88 belirtileriniz var mı kızlar nasılsınız benim 1 kutu iğnem kalmış pazartesi arıcam hastaneyi 🤓🤓🤓
Benım bugun bel agrım oldu hafifde gogus sızlama hayırlısı olsun sizlerde varmı bır belirtiniz cok merak ediyorum 30 Aralık benım test gunum.. pazartesı günü mutlaka danıs Doktoruna devam etmen gerekiyorsa ilacı temin edersın transfer olduktan sonra bana bir kâgıt vermıslerdı orda kullanacağım ılacların adı yapacagım test tarihi ılacları da yazıyordu...

Bende ara ara kasığıma ağrı giriyor bide ilaçlar şişkinlik yaptı, adet öncesi gibi şiş karnım ve göğüslerim
Bende çok acıkma ve çok lavaboya çıkma dışında birleyyok 🥺
Bebegim benim 1.deneme :)
🤭
Benım bugun bel agrım oldu hafifde gogus sızlama hayırlısı olsun sizlerde varmı bır belirtiniz cok merak ediyorum 30 Aralık benım test gunum.. pazartesı günü mutlaka danıs Doktoruna devam etmen gerekiyorsa ilacı temin edersın transfer olduktan sonra bana bir kâgıt vermıslerdı orda kullanacağım ılacların adı yapacagım test tarihi ılacları da yazıyordu...
Bana sadce bu 3 ilaçi verdiler işte onları kullanıyorum sadece karnım şiş sürekli lavaboya gidiyorum onun dışında hiç bir belirtim yok benim 🥲

Canım inşallah ihtiyacın olmaz ilk denemede tutar ama eğer tutmassa ihtiyacın olabilir mesela benim ilki kimyasal oldu tutmadı ikinciye doğal siklus yöntemi denicekti yumurta büyütmek için lazım oldu tekrar bence biraz bekle sonuçta ucuz ilaçlar değil ihtiyacın olmassa ozaman verirsin birine

Benim doktorum özel kliniği var işlemleri tamvergen de yapıyor opu +transfer 9bin ilki tutmadı 2. transferede 5bin vercem dondurma ücretini daha vermedim onu bilmiyorum
merhaba doktorunuz kimdi acaba. Tavmergenden de hiç memnun kalmadım ben

Back