How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

İnan şu kasık ağrısı kaskta batma yazanları gördğkçe 10 gündür kahroldum. Nasıl oluyor bu kasıkta batma adet olurken müthiş bir ağrı oluyor mesela bu nasıl bir şey. Benım de hiç belirtim yok şişkinlik de yok kabız da değilim ağrı da yok. Hatta ilaçların yan etkisi de yok
İshal oldun mu yada gece yatakta terleme, ayakların üşümesi. Baş ağrısı. Bunlarda belirti.

Daha ilacın etkisi varmıdır acaba yaa çıkıyo bişiler ama hayırlısı 🤷🏻‍♀️ Elimde erken gebelik testi de vardı onu da yarın yapacam 😂 öyle pek belirtim yok varsa da totomun acısından farkında değilim
İlacın etkisi olup olmadığını koyulaşmadan anlayabilirsin.. Yarında aynı kaset testten yapıp koyulaştı mı diye bakabilirsin.. Ya da bugün ve yarın erken gebelik testi..

Amin inşallah canım benim aminnn🤗🤗🤗😍😍❤❤pazartesi kac haftalık oluyo benim 5+3de kalp atışı görüldü ama dibletmedi 6+2de gittiğimizde dutduk şükür sanırım senin görülür ama dinletmetebilir
Canım 7 Aralık transfer tarihim , 5. gün embriyosu. Pazartesi 5+4 oluyor. Kese bakıcaz dedi ama kalp atışı gösterir mi bilmiyorum? Umarım gösterir. Daha önce boş gebelik tecrübem var , kalp atışı duymamıştık maalesef. Aklıma getirmemeye çalışıyorum. Dilerim hepimiz o güzel sesi duyup, sağlıkla kucağımızda görelim. Rabbim nasip etsin inşallah 🤲

Ben hastane 12.000 bin +dondurma 2400+5 bin ilaç parası verdim.. 4000 tl piezo verdim..
ilaçlar gonal f 450 6 kutu, gonopeptil, 5 kutu prolutex, 500 tl si vitamin ve 200 tl si yumurta toplama sonrası ilaçlar..
Peki hangi hastanede yaptırdınız

Sevgili arkadaşlar bişi sorucam :( doktor bana ilk lekelenne ile 2. Gün gel demişti bu akşam ilk leke geldi. Pazar günü kapalı olursa pazartesi gitmek durumunda kalsam geç mi olur ne olcak şimdi? Doktora da yazdım ondan da cevap bekliyorum
Normalde haftaiçi olcaktım heyecandan erken oldum resmen

Sevgili arkadaşlar bişi sorucam :KK43: doktor bana ilk lekelenne ile 2. Gün gel demişti bu akşam ilk leke geldi. Pazar günü kapalı olursa pazartesi gitmek durumunda kalsam geç mi olur ne olcak şimdi? Doktora da yazdım ondan da cevap bekliyorum
Hiç bişey olmaz. Benim de aynısı oldu pazartesi muayene oldum sıkıntı olmaz merak etme stres yapma 😅

Kızlar size bir soru sorcam belki komik gelcek ama bugün transferin 7.günü salı günü test vercem Allah izin verirse ben tüp bebek öncesi parmakla gebelik testi falan diye bir şey vardı onu bile denedim şimdi biz vajinal fitil olarak kullanıyoruz ya ben fitili koyarken az ilerde hemen elime topik gibi bir şey geliyor buda gebeliğin olmadığı anlamına geliyormuş gebelik için sonsuz boşluk olması lazımmış şimdi bunun doğruluk payı nedir sizlerde durum nasıl

Kızlar size bir soru sorcam belki komik gelcek ama bugün transferin 7.günü salı günü test vercem Allah izin verirse ben tüp bebek öncesi parmakla gebelik testi falan diye bir şey vardı onu bile denedim şimdi biz vajinal fitil olarak kullanıyoruz ya ben fitili koyarken az ilerde hemen elime topik gibi bir şey geliyor buda gebeliğin olmadığı anlamına geliyormuş gebelik için sonsuz boşluk olması lazımmış şimdi bunun doğruluk payı nedir sizlerde durum nasıl
Böyle testler yapacağınıza idrar testi ya da kan testi verseniz erkenden 😞

Sevgili arkadaşlar bişi sorucam :KK43: doktor bana ilk lekelenne ile 2. Gün gel demişti bu akşam ilk leke geldi. Pazar günü kapalı olursa pazartesi gitmek durumunda kalsam geç mi olur ne olcak şimdi? Doktora da yazdım ondan da cevap bekliyorum
Bir şey olmaz canım ona göre başlanılır tedaviye ben 7.günü gitmiştim mesela 5.günü gidenler vardı.

Canım 7 Aralık transfer tarihim , 5. gün embriyosu. Pazartesi 5+4 oluyor. Kese bakıcaz dedi ama kalp atışı gösterir mi bilmiyorum? Umarım gösterir. Daha önce boş gebelik tecrübem var , kalp atışı duymamıştık maalesef. Aklıma getirmemeye çalışıyorum. Dilerim hepimiz o güzel sesi duyup, sağlıkla kucağımızda görelim. Rabbim nasip etsin inşallah 🤲
Görürsün inşallah canım benim 🤗o geçmişin korkuları hepimizde var malesef benimde daha önce kalbi duran gebeligim sonlandi hala ayni şeyi yaşamaktan korkuyorum ama düşünmeneye çalışıyorum düşündükçe daha kötü oluyorum rabbim ayni acıları yasatmasin inşallah hiçbirimize😔🙏

Back