2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

BEnim tedavim 4.gun başladı

Ben de dondurulmuş embriyo transferi oldum. Dr 5. gün Gonapeptyl verdi bana. Ona ihtiyacın olabilir

Canım inşallah ihtiyacın olmaz ilk denemede tutar ama eğer tutmassa ihtiyacın olabilir mesela benim ilki kimyasal oldu tutmadı ikinciye doğal siklus yöntemi denicekti yumurta büyütmek için lazım oldu tekrar bence biraz bekle sonuçta ucuz ilaçlar değil ihtiyacın olmassa ozaman verirsin birine
Tüp bebek de ne kadar harcadınız söyleyebilir misiniz acaba altın bozdurcam die bekledim düştü bozduramiyorum
Benim doktorum özel kliniği var işlemleri tamvergen de yapıyor opu +transfer 9bin ilki tutmadı 2. transferede 5bin vercem dondurma ücretini daha vermedim onu bilmiyorum

Canım çok saçma sence böyle basit bir yöntem olsa o kadat test şu bu masrafına neden girer insanlar. Bu süreç psikolojik olarak ne yapacağımızı bilmediğimiz sığınacak durumlar aradığımız bir süreç. İnternetin zararları diyebilirim. Bunlara takılma. Duanı et oyalanacak işler yap. Bu süreçte asıl olan tek şey sabır. Sabredip en az 10 gün beklemek lazım.

Amin canım amin insallah

gonal f ucretli 1000 TL
Benim doktora bir eczacı tedavi olmuş. Çok pahalı bir süreç gelenlere eczanemde yardımcı olacağım demiş.. 685 tl den aldım tanesini..
Benim arkadaşlarımın hepsi eczacı onlara sordum. Onlara geliş fiyatı da 630 tlydi. Bize gelmene değmez oradan al dediler. Öyle yaptım..

Bebegim benim 1.deneme :)

Kızlar
@hasretim0601 @Katre_g @efsunn210102 Nil Gunes @sudem_88 belirtileriniz var mı kızlar nasılsınız benim 1 kutu iğnem kalmış pazartesi arıcam hastaneyi
Benım bugun bel agrım oldu hafifde gogus sızlama hayırlısı olsun sizlerde varmı bır belirtiniz cok merak ediyorum 30 Aralık benım test gunum.. pazartesı günü mutlaka danıs Doktoruna devam etmen gerekiyorsa ilacı temin edersın transfer olduktan sonra bana bir kâgıt vermıslerdı orda kullanacağım ılacların adı yapacagım test tarihi ılacları da yazıyordu...

Bende ara ara kasığıma ağrı giriyor bide ilaçlar şişkinlik yaptı, adet öncesi gibi şiş karnım ve göğüslerim
Bende çok acıkma ve çok lavaboya çıkma dışında birleyyok
Bebegim benim 1.deneme :)

Bana sadce bu 3 ilaçi verdiler işte onları kullanıyorum sadece karnım şiş sürekli lavaboya gidiyorum onun dışında hiç bir belirtim yok benim

merhaba doktorunuz kimdi acaba. Tavmergenden de hiç memnun kalmadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…