- 20 Eylül 2020
- 1.052
- 1.783
- 63
- 34
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.541
İlk başlarda bence o şekilde belli olması çok zor bebek biraz büyümesi lazım belki öyle anlaşılırdıTesti tüp bebek tedavisi öncesi araştırma yaparken gördüm şimdi kasıtlı bir şekilde değilde fitil koyarken fark ettim
Haklısın canım artık her söylenene inanır oldum yaİlk başlarda bence o şekilde belli olması çok zor bebek biraz büyümesi lazım belki öyle anlaşılırdı
Medikal park pendik..Peki hangi hastanede yaptırdınız
8.gun idrar testi pozitif çıktı.12.gun test günümde kan verdim kanda pozitif çıktıBeta hcg ye kaçıncı gün baktırmıştınız acaba
BEnim tedavim 4.gun başladıSevgili arkadaşlar bişi sorucamdoktor bana ilk lekelenne ile 2. Gün gel demişti bu akşam ilk leke geldi. Pazar günü kapalı olursa pazartesi gitmek durumunda kalsam geç mi olur ne olcak şimdi? Doktora da yazdım ondan da cevap bekliyorum
Normalde haftaiçi olcaktım heyecandan erken oldum resmen
Ben de dondurulmuş embriyo transferi oldum. Dr 5. gün Gonapeptyl verdi bana. Ona ihtiyacın olabilirArkadaşlar bişiy soracağım, salı günü tek embriyo transferim var,geride dondurulmuş 6 embriyom daha var ama elimde de hiç açılmamış gonal f 450 ve beş adet yumurta çatlama iğnesi gonapeptyl var, bunlara tekrar ihtiyacım olur mı acaba? Son kullanma tarihleri de 2023 ama ihtiyacı plan birine versem mi?
Bende ara ara kasığıma ağrı giriyor bide ilaçlar şişkinlik yaptı, adet öncesi gibi şiş karnım ve göğüslerimKızlar
@hasretim0601 @Katre_g @efsunn210102Nil Gunes @sudem_88 belirtileriniz var mı kızlar nasılsınız benim 1 kutu iğnem kalmış pazartesi arıcam hastaneyi
Canım inşallah ihtiyacın olmaz ilk denemede tutar ama eğer tutmassa ihtiyacın olabilir mesela benim ilki kimyasal oldu tutmadı ikinciye doğal siklus yöntemi denicekti yumurta büyütmek için lazım oldu tekrar bence biraz bekle sonuçta ucuz ilaçlar değil ihtiyacın olmassa ozaman verirsin birineArkadaşlar bişiy soracağım, salı günü tek embriyo transferim var,geride dondurulmuş 6 embriyom daha var ama elimde de hiç açılmamış gonal f 450 ve beş adet yumurta çatlama iğnesi gonapeptyl var, bunlara tekrar ihtiyacım olur mı acaba? Son kullanma tarihleri de 2023 ama ihtiyacı plan birine versem mi?
Benim doktorum özel kliniği var işlemleri tamvergen de yapıyor opu +transfer 9bin ilki tutmadı 2. transferede 5bin vercem dondurma ücretini daha vermedim onu bilmiyorumTüp bebek de ne kadar harcadınız söyleyebilir misiniz acaba altın bozdurcam die bekledim düştü bozduramiyorum
gonal f ucretli 1000 TLBen hastane 12.000 bin +dondurma 2400+5 bin ilaç parası verdim.. 4000 tl piezo verdim..
ilaçlar gonal f 450 6 kutu, gonopeptil, 5 kutu prolutex, 500 tl si vitamin ve 200 tl si yumurta toplama sonrası ilaçlar..
Nasıl yani transferden sonraki beşinci gün mü vurdunuz gonapeptyl iğneyi?Ben de dondurulmuş embriyo transferi oldum. Dr 5. gün Gonapeptyl verdi bana. Ona ihtiyacın olabilir
Canım çok saçma sence böyle basit bir yöntem olsa o kadat test şu bu masrafına neden girer insanlar. Bu süreç psikolojik olarak ne yapacağımızı bilmediğimiz sığınacak durumlar aradığımız bir süreç. İnternetin zararları diyebilirim. Bunlara takılma. Duanı et oyalanacak işler yap. Bu süreçte asıl olan tek şey sabır. Sabredip en az 10 gün beklemek lazım.Kızlar size bir soru sorcam belki komik gelcek ama bugün transferin 7.günü salı günü test vercem Allah izin verirse ben tüp bebek öncesi parmakla gebelik testi falan diye bir şey vardı onu bile denedim şimdi biz vajinal fitil olarak kullanıyoruz ya ben fitili koyarken az ilerde hemen elime topik gibi bir şey geliyor buda gebeliğin olmadığı anlamına geliyormuş gebelik için sonsuz boşluk olması lazımmış şimdi bunun doğruluk payı nedir sizlerde durum nasıl
Amin canım amin insallahGörürsün inşallah canım benimo geçmişin korkuları hepimizde var malesef benimde daha önce kalbi duran gebeligim sonlandi hala ayni şeyi yaşamaktan korkuyorum ama düşünmeneye çalışıyorum düşündükçe daha kötü oluyorum rabbim ayni acıları yasatmasin inşallah hiçbirimize
Benim doktora bir eczacı tedavi olmuş. Çok pahalı bir süreç gelenlere eczanemde yardımcı olacağım demiş.. 685 tl den aldım tanesini..gonal f ucretli 1000 TL
Bebegim benim 1.deneme :)
Merhaba hanımlar gelin birlikte bu süreci takip edelim
Bismillahirrahmanirrahim
İsim yaş deneme embriyo transfer sonuç
@Ilaymilya 30 7.ci deneme 5.ci gün 26 Kasım D Demiripek 34 3.cü deneme 5.ci gün 7 Aralık @istanbul88 31 1.ci deneme 6.ci gün @akyaa 34 3.cü deneme 9 aralık Nil Gunes 35 1.ci deneme 5.ci gün 20 Aralık @Mvsy 29 3.cü deneme 5.ci gün 8 Aralık @hasretim0601 33 2.ci deneme 5.ci gün 20 Aralık @Saturnyildizi 32 3.cü deneme 2.ci gün 24 Aralık FlyingHummingbird 31 2.ci deneme 5.ci gün 25 Aralık @Mucizelereinanin55 29 3.cü deneme 13 Aralık
@lightbrown 30 1.ci deneme @efsunn210102 25 1.ci deneme 3.cü gün 20 Aralık @Aylis16 23 1.ci deneme 5.ci gün @Zeynepkur 38 3.cü deneme 5.ci gün 3 Aralık @Gulen yuzum 37 4.cü deneme 5.ci gün 25 kasım @sibellldr @Ceyda2911 36 4.cü deneme 2 Aralık @Brccck 34 3.cü deneme 5.ci gün @miracle070210 5.ci gün 2 Aralık @Hemselif 32 2.ci deneme 3.cü gün 27 Aralık
M Minikbirmucizemeselesi 1.ci deneme 3.cü gün 12 Aralık @lezard 38 1.ci deneme @mucizelervar 27 2.ci deneme 5.ci gün 29 Kasım @persona06 25 1.ci deneme 5.ci gün 2 Aralık @sudem_88 33 4.cü deneme 20 Aralık @Selinilya 31 1.ci deneme 6.ci gün 6 Aralık Z Zecmel 31 1.ci deneme 3.cü gün 18 Aralık @Katre_g 31 1.ci deneme 5.ci gün 20 Aralık @Baharekinci 35 3.cü deneme 5.ci gün 4 Aralık @bsraerdl 2.ci deneme 5.ci gün 25 Aralık
@Hayyee 1.ci deneme @CevikKiz 31 1.ci deneme 5.ci gün 6 Aralık @Hayyal 5.ci deneme 20 Aralık opu oldu A aylinnaylinn 32 3.cü deneme 5.ci gün 16 Aralık @Dfn1903 31 2.ci deneme 3.cü gün 19 Aralık @bir mucizee 31 2.ci deneme 3.cü gün B bebiii 30 1.ci deneme 5.ci gün 28 Aralık @yesilkozalak 2.ci deneme 4 Aralık Iron Butterfly 25 1.ci deneme 2.ci gün 20 Aralık Y Yldrm1 24 2.ci deneme 3.cü gün 18 Aralık
@mutluannne123456789 26 1.ci deneme 5.ci gün 13 Aralık tpk35 40 1.ci deneme 3.cü gün 9 Aralık @Kubii38 1.ci deneme 5.ci gün 13 Aralık B Brarmn11 26 3.cü deneme 5.ci gün @agustos72 33 3.cü deneme 6.ci deneme 3 Aralık @menfur_queen 32 2.ci deneme 5.ci gün 6 Aralık @Eskimeyenyillar 3.cü deneme nacwes 33 3.cü deneme 4.cü gün 30 Aralık
Benım bugun bel agrım oldu hafifde gogus sızlama hayırlısı olsun sizlerde varmı bır belirtiniz cok merak ediyorum 30 Aralık benım test gunum.. pazartesı günü mutlaka danıs Doktoruna devam etmen gerekiyorsa ilacı temin edersın transfer olduktan sonra bana bir kâgıt vermıslerdı orda kullanacağım ılacların adı yapacagım test tarihi ılacları da yazıyordu...Kızlar
@hasretim0601 @Katre_g @efsunn210102Nil Gunes @sudem_88 belirtileriniz var mı kızlar nasılsınız benim 1 kutu iğnem kalmış pazartesi arıcam hastaneyi
Bende çok acıkma ve çok lavaboya çıkma dışında birleyyokBende ara ara kasığıma ağrı giriyor bide ilaçlar şişkinlik yaptı, adet öncesi gibi şiş karnım ve göğüslerim
Bebegim benim 1.deneme :)
Bana sadce bu 3 ilaçi verdiler işte onları kullanıyorum sadece karnım şiş sürekli lavaboya gidiyorum onun dışında hiç bir belirtim yok benimBenım bugun bel agrım oldu hafifde gogus sızlama hayırlısı olsun sizlerde varmı bır belirtiniz cok merak ediyorum 30 Aralık benım test gunum.. pazartesı günü mutlaka danıs Doktoruna devam etmen gerekiyorsa ilacı temin edersın transfer olduktan sonra bana bir kâgıt vermıslerdı orda kullanacağım ılacların adı yapacagım test tarihi ılacları da yazıyordu...
Hayırİshal oldun mu yada gece yatakta terleme, ayakların üşümesi. Baş ağrısı. Bunlarda belirti.
merhaba doktorunuz kimdi acaba. Tavmergenden de hiç memnun kalmadım benCanım inşallah ihtiyacın olmaz ilk denemede tutar ama eğer tutmassa ihtiyacın olabilir mesela benim ilki kimyasal oldu tutmadı ikinciye doğal siklus yöntemi denicekti yumurta büyütmek için lazım oldu tekrar bence biraz bekle sonuçta ucuz ilaçlar değil ihtiyacın olmassa ozaman verirsin birine
Benim doktorum özel kliniği var işlemleri tamvergen de yapıyor opu +transfer 9bin ilki tutmadı 2. transferede 5bin vercem dondurma ücretini daha vermedim onu bilmiyorum
9bin tl özel tüp bebek merkezine verdik, iğneler 8bin civarı tuttu, bide rahim röntgeni, sperm dna testi vs 2,5bin civarı tuttu.Tüp bebek de ne kadar harcadınız söyleyebilir misiniz acaba altın bozdurcam die bekledim düştü bozduramiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?