How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Arkadaşlar bişiy soracağım, salı günü tek embriyo transferim var,geride dondurulmuş 6 embriyom daha var ama elimde de hiç açılmamış gonal f 450 ve beş adet yumurta çatlama iğnesi gonapeptyl var, bunlara tekrar ihtiyacım olur mı acaba? Son kullanma tarihleri de 2023 ama ihtiyacı plan birine versem mi?

25.12.2021

Bugün iki minnoşumun ilk önce 9 ay boyunca karnıma sonra ömür boyu kalbime gelmesini kabul ediyorum ve ettim. Hayırlısıyla bu hayatta sağlıkla alacak nefesleri varsa eşimle benim hayat yolculuğuma eşlik etsinler Allah’ın izniyle inşallah 🙏🏻 Biz onlardan razıyız onlarda bizden razı olsunlar hayırlı birer evlat olarak gelsinler 🤗

Kızlar bu 2. transferim çok güzel geçti. İlkini ne kadar travmatik atlattıysam bu sefer ki o kadar kolay geçti ki çok şükür 🙏🏻 pıt pıt kayarak girdi inci taneleri gibi iki tane gördüm ultrasonda. Rahim kalınlığın gayet iyi dedi (9mm civarı olmuş bence gerçekten nar yemek fayda ediyor çekirdeği ile birlikte yemek önemli) çok güzel yerleştiler dedi. Sonu da güzel olur inşallah 20.dk da tuvalete çıktım sonra 20 dk daha yattım ve eve geldim . Estrofem günde 3 tane kullanıyordum ona devam edeceğim yanında günde 3 tane duphaston verdi. İmom Omega verdi vitamin olarak. 12 gün sonra test tarihi ama ben muhtemelen 10.gün veririm kan.
İnş sımsıkı tutunsun sana canım benim🤲 6 ocak mı senin de test günün ben de dün tranafer oldum 6 ocak test günüm

Hayır yapmadım o cesaretim asla yok. 2 kez de kan gördüm ben biraz ağladım ,doktor kan sulandırıcıyı kesti dün.
Yerleşme kanamasıdır inşallah inşallah sonuçlar da hayırlı sağlıklı pozitifler olur.Benim transferim de 16 Aralık ama test günümü 27 Aralık vermişler

Arkadaşlar bişiy soracağım, salı günü tek embriyo transferim var,geride dondurulmuş 6 embriyom daha var ama elimde de hiç açılmamış gonal f 450 ve beş adet yumurta çatlama iğnesi gonapeptyl var, bunlara tekrar ihtiyacım olur mı acaba? Son kullanma tarihleri de 2023 ama ihtiyacı plan birine versem mi?
Canım 6 embriyo 3 denemeye yeter inşallah bunlardan 2 3 tanesi sana can olsun hayırlı evlat olarak dönsün ilaçların da tarihi varsen bilirsin istersen yazın birilerine ver istersen şimdi busenin kararın çünkü bayağı zamanı varelinde de bi sürü embriyo var bu aralar lazımolmaz ilaçlar sana karar senin🤗

Kızlar
@hasretim0601 Katre_g Katre_g efsunn210102 efsunn210102 @Nil Gunes @sudem_88 belirtileriniz var mı kızlar nasılsınız benim 1 kutu iğnem kalmış pazartesi arıcam hastaneyi 🤓🤓🤓
Bel ağrım geçti canım. Artık arada bir kasığımın sağ tarafında aynı yerde ağrı oluyor. Onun dışında çok normalim.
İnan şu kasık ağrısı kaskta batma yazanları gördğkçe 10 gündür kahroldum. Nasıl oluyor bu kasıkta batma adet olurken müthiş bir ağrı oluyor mesela bu nasıl bir şey. Benım de hiç belirtim yok şişkinlik de yok kabız da değilim ağrı da yok. Hatta ilaçların yan etkisi de yok
Aylin sen neden test yapmıyosun acaba? 16 aralıkta transfer olmuşsun, bence gebelik testi yapsan çıkar artık 🤔

Yerleşme kanamasıdır inşallah inşallah sonuçlar da hayırlı sağlıklı pozitifler olur.Benim transferim de 16 Aralık ama test günümü 27 Aralık vermişler
benım de öyle... Pazarresi iş başı yapacağım raporum bitiyor. O sebple pzar vereceğim. Zaten çoktan bellidir .

Bel ağrım geçti canım. Artık arada bir kasığımın sağ tarafında aynı yerde ağrı oluyor. Onun dışında çok normalim.

Aylin sen neden test yapmıyosun acaba? 16 aralıkta transfer olmuşsun, bence gebelik testi yapsan çıkar artık 🤔
Tabiki çıkanın 5-6 da bile çıkıyor erken gebelikle.Kendimi paralamayayım ağlama krizine girmeyeyim diye canım benım 3. denemem. Yarın tek seferde öğreneceğim.

Hiç belirtisiz pozitif görenler var.Kasık ağrısı da güzel değil acaba adet mi olacağım tutmadı mı diye insan korkuyor kan gelecek mi diye.Hiç üzülmeyin inşallah hayırlı pozitifler alalım 🤲🏻 Aynı gün transfer olmuşuz sanırım tabloda gördüm idrar testi yaptınız mı peki?
yok canım yapmıyorum özellikle bana yaramıyor idrar testi cesareti olan yapar onu😁

Tabiki çıkanın 5-6 da bile çıkıyor erken gebelikle.Kendimi paralamayayım ağlama krizine girmeyeyim diye canım benım 3. denemem. Yarın tek seferde öğreneceğim.
Offf çok zor bir şey 🥺 benim ilk denemem ama ben bilebi tuhafım. Farkındaysanız bir sessizleştim zaten. Arada bir ağlamaklı oluyorum durup durup. Ama senin zaten artık belli olmuştur. Bakabilirdin de bence ama zaten bekleyeceğin kadar beklemişsin. Yarın erkenden gider baktırırsın. Olumsuz düşünme bu forumdan başka bir arkadaşım hiçbir belirti yaşamadım transfer sonrasında diyordu. Şimdi nerdeyse doğurmak üzere. Umarım güzel sonuçlar alırsın 🙏🏻 yarın sabah öğrenince yaz bize de merak ederiz

Canım 6 embriyo 3 denemeye yeter inşallah bunlardan 2 3 tanesi sana can olsun hayırlı evlat olarak dönsün ilaçların da tarihi varsen bilirsin istersen yazın birilerine ver istersen şimdi busenin kararın çünkü bayağı zamanı varelinde de bi sürü embriyo var bu aralar lazımolmaz ilaçlar sana karar senin🤗
İhtiyacı olana vermek en mantıklısı o zaman.. tşkler, inş hepimizin ilk denemede bebişi olur🥰

Kalp atışını duyana kadar bekle derim ben hemen verdim sonra ücretli yaptırdım gonal f in bir kutusuna 1000 TL ödedim yordu biraz maddi olarak sadece 6 bin ilaca gitti.

Ben önceki kaybim yüzünden 6 ay dolmadan hiçbir sey almayı da bakmayı da düşünmüyorum inşallah rabbim sag salim o günleri göstersin de 6.aydan sonra gideralışveriş yaparım hala diken üstündeyim kalplerini duydum bu defa hala atıyor mu dusuncesini atamıyorum içimden ödüm kopuyor cok korkuyorum rabbim korktugumuza uğratmasin
Allah hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah canım 🤲 bende pazartesi kese görmeye gidicem, kalp atışı duyulur mu bilmiyorum. Ama hem korkuyorum, hem çok heyecanlıyım

yarın trans sonrası 10.günüm olacak. İşe mecbur başlayacağız . Allahtan işyerindekilere söylemedim😁 Bir de milletin soruları olurdu yoksa
Benim isyerindekiler biliyor zaten 5 gün rapor aldim benimde 5.günüm bugün

Allah hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah canım 🤲 bende pazartesi kese görmeye gidicem, kalp atışı duyulur mu bilmiyorum. Ama hem korkuyorum, hem çok heyecanlıyım
Amin inşallah canım benim aminnn🤗🤗🤗😍😍❤❤pazartesi kac haftalık oluyo benim 5+3de kalp atışı görüldü ama dibletmedi 6+2de gittiğimizde dutduk şükür sanırım senin görülür ama dinletmetebilir

Back