O artık kasım annesi ama bebişimAşk olsun mervee, pufpuff kalp atışını duydu hemde karından
İnşallah canım bakalımBenim dondurma işlemi yapıldığı halde gecmeyen büyük bi yaram var. İnş sıkıntı çıkarmaz sana da :)
Bende de var akinti dun kahverengi gibiydi bugun kahverengi gormedim sukur sari gibiBende son 5-6 gündür sarısı bir akıntı var
Rahme geç yerleşmiştir ozaman değer çok önemli değil demek istedimTeşekkür ederim geç döllenme olamaz canim çünkü eşim başka şehirde geçen ay bir kez o da tam yumurtlama günü bir araya gelmiştik
Yeterki sorun olmasin teşekkür ederimRahme geç yerleşmiştir ozaman değer çok önemli değil demek istedim
Çok teşekkürler.Siz keseyi gördünüz mü?Merhaba sat miz aynı. Hayırlı olsun inş sağlıkla doğar bebeginiz :))
Hepimizinki sağlıkla doğar inşallahÇok teşekkürler.Siz keseyi gördünüz mü?
Bu mesajı simdi gördüm ben de cevaplayayım. Benim de yumurtlama tarihime göre 5+4tüm bana 4 haftalık filan dedi.Teşekkür ederim geç döllenme olamaz canim çünkü eşim başka şehirde geçen ay bir kez o da tam yumurtlama günü bir araya gelmiştik
Nasıl mümkün oluyor ki bu acabaBu mesajı simdi gördüm ben de cevaplayayım. Benim de yumurtlama tarihime göre 5+4tüm bana 4 haftalık filan dedi.
Zigot oluştuktan sonra rahme gelene kadar bı süre salınıyor tüplerde. Rahime ulaştıktan sonra yerleşme falan derken bı süre zaman alıyorNasıl mümkün oluyor ki bu acaba
Okuduğum kadarıyla döllenen yumurta 6 ila 12 günde rahme ulaşıyor kiminin hızlı oluyor kimin yavaş o yüzden farklılıklar çıkıyormuş.Nasıl mümkün oluyor ki bu acaba
Tam çözemedim. Ama herhalde yerleşmeyle ilgili yani dölleniyo yumurta. Tüplerde 3-7 gün sürüyo ya rahme yolculuk ve yerleşme. 7 gün sonra dilan yerleşiyo herhaldeNasıl mümkün oluyor ki bu acaba
Bu arada geç yumurtladıysanız da aynısını şey olabilirZigot oluştuktan sonra rahme gelene kadar bı süre salınıyor tüplerde. Rahime ulaştıktan sonra yerleşme falan derken bı süre zaman alıyor
Ben henüz gitmedim dr a. İdrar testi yaptım bi kaç kere. Önceki gebeliğimdede cok erken ögrendiğim için sürekli kan aldırmak istemedim bundada. Pazartesi saglık ocagında kan verip degere göre dr a gideceğim.Çok teşekkürler.Siz keseyi gördünüz mü?
Tam çözemedim. Ama herhalde yerleşmeyle ilgili yani dölleniyo yumurta. Tüplerde 3-7 gün sürüyo ya rahme yolculuk ve yerleşme. 7 gün sonra dilan yerleşiyo herhalde
Okuduğum kadarıyla döllenen yumurta 6 ila 12 günde rahme ulaşıyor kiminin hızlı oluyor kimin yavaş o yüzden farklılıklar çıkıyormuş
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBen henüz gitmedim dr a. İdrar testi yaptım bi kaç kere. Önceki gebeliğimdede cok erken ögrendiğim için sürekli kan aldırmak istemedim bundada. Pazartesi saglık ocagında kan verip degere göre dr a gideceğim.
Tam çözemedim. Ama herhalde yerleşmeyle ilgili yani dölleniyo yumurta. Tüplerde 3-7 gün sürüyo ya rahme yolculuk ve yerleşme. 7 gün sonra dilan yerleşiyo herhalde
AA şimdi anladım benim niye diğerlerine göre değerim düşük ,bende diyorum ki eşimle zaten 1 kere bir araya geldik geç yumurtlamis olamam ,değerim neden düşük diye 2 gündür kendimi yiyorum çok teşekkür ederim kizlar ya aradığım cevabı buldum sonundaOkuduğum kadarıyla döllenen yumurta 6 ila 12 günde rahme ulaşıyor kiminin hızlı oluyor kimin yavaş o yüzden farklılıklar çıkıyormuş.
Aynen bende öyle düşünüyorum. Cok tesekkür ederim bu arada amin :)Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahHastalık durumunda sürekli kan vermeye doktora gitmeye ihtiyaç yok zaten şu önümüzdeki 2-3haftadan sonra herşey yoluna girecek inşallah
Önceki gebelikte demiştiniz ikinci bebek mi olucak?Aynen bende öyle düşünüyorum. Cok tesekkür ederim bu arada amin :)