2021 Aralık Anneleri

Tam çözemedim. Ama herhalde yerleşmeyle ilgili yani dölleniyo yumurta. Tüplerde 3-7 gün sürüyo ya rahme yolculuk ve yerleşme. 7 gün sonra dilan yerleşiyo herhalde
Okuduğum kadarıyla döllenen yumurta 6 ila 12 günde rahme ulaşıyor kiminin hızlı oluyor kimin yavaş o yüzden farklılıklar çıkıyormuş

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Hastalık durumunda sürekli kan vermeye doktora gitmeye ihtiyaç yok zaten şu önümüzdeki 2-3haftadan sonra herşey yoluna girecek inşallah

Tam çözemedim. Ama herhalde yerleşmeyle ilgili yani dölleniyo yumurta. Tüplerde 3-7 gün sürüyo ya rahme yolculuk ve yerleşme. 7 gün sonra dilan yerleşiyo herhalde
Okuduğum kadarıyla döllenen yumurta 6 ila 12 günde rahme ulaşıyor kiminin hızlı oluyor kimin yavaş o yüzden farklılıklar çıkıyormuş.
AA şimdi anladım benim niye diğerlerine göre değerim düşük ,bende diyorum ki eşimle zaten 1 kere bir araya geldik geç yumurtlamis olamam ,değerim neden düşük diye 2 gündür kendimi yiyorum çok teşekkür ederim kizlar ya aradığım cevabı buldum sonunda

Aynen bende öyle düşünüyorum. Cok tesekkür ederim bu arada amin :)

Kızlar folikasit harici vitamin kullanıyor musunuz? Ben öğrenir öğrenmez folik asite başladım cuma günüde eczaneye gitmişken iMom Omega aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…